Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (430. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyamany Y kullanıcısına yanıt
    Benimkindeki sarsıntıda yazılım güncellemesiyle düzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araba 5' ten 4'e geçerken sarsıntı yapıyor. Sanki bir arkadaş daha yazmıştı bunu net hatırlamıyorum. Var mı bu şekilde sıkıntısı olan?
    Başka hiçbir şekilde yapmıyor. Sadece 5'ten 4'e küçültürken. Hem Manuel hem otomatikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feriterk F kullanıcısına yanıt
    Statik yerine led intelligent light almanizi tavsiye ederim, hem cok guzel bir ozellik, hem gorsel olarak buyuk fark sagliyor, ayni zamanda 300 tl'ye cikan biri bence bunu da almali :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aviator37

Statik yerine led intelligent light almanizi tavsiye ederim, hem cok guzel bir ozellik, hem gorsel olarak buyuk fark sagliyor, ayni zamanda 300 tl'ye cikan biri bence bunu da almali :)

iki led arasında ne gibi farklar var görüntü ve özellik olarak.
  • daha önce detaylıca konuşuldu bu başlık altında.

Kapsamlı bilgiyi de linkten bulabilirsiniz:

http://techcenter.mercedes-benz.com/en_ZA/led_intelligent_light_system/detail.html
  • aviator37 A kullanıcısına yanıt
    Akıllı led aydınlatmadan bahsediyorsunuz sanırsam. Güzel bir özellik açıkçasi, aracı test edeyim, opsiyonları net oturtacagim. Mesele 3-5 değil Akıllı led far istediğim bir opsiyon değil Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 24 Ekim 2015; 22:22:12 >
  • Herkese keyifli forumlar babam da c200d amg alarak aranıza katılmış bulunduk. Araç ötv muafiyetli herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim
    Aracı aldığımızda hediye olayını nereden yapıyorduk yardımcı olursanız sevinirim ben bulamadım da

• hollow H kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kazasiz belasiz keyifle kullanmanizi dilerim. Indirimle beraber ne kadara geldi arac?

• quote:

Orijinalden alıntı: hollow

Herkese keyifli forumlar babam da c200d amg alarak aranıza katılmış bulunduk. Araç ötv muafiyetli herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim
    Aracı aldığımızda hediye olayını nereden yapıyorduk yardımcı olursanız sevinirim ben bulamadım da

benimmercedesim.com
    BenimMercedesim - Giriş
    http://benimmercedesim.com
    dan hediye seçtim aracımı kaydederek. Yalnız buraya üye olmam içim sms ile bazı bilgiler göndermişlerdi sanırım. Ben aracı teslim aldıktan hemen sonra SMS gelmişti cep telefonuma.
    Hediyenin gelmesi 1 ayı geçiyor, onu belirteyim, acele etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hollow

Herkese keyifli forumlar babam da c200d amg alarak aranıza katılmış bulunduk. Araç ötv muafiyetli herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    185 ten 121 e geldi diye hatırlıyorum babama tekrar sorarım Etiler mengerlerden alındı araç

• meceng M kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu söyleyim o zaman düzeldiğini görünce sormak aklıma hiç gelmedi.
    Ama vites veya vitesi etkileyen bir yazılımı güncellediklerini söyleyebilirim. Neden derseniz vites ile ilgili bir değişiklik daha oldu.
    Daha önce bu forumda ECO modda uygun koşullarda vitesin boşa atma mevzusu konuşulmuştu.
    Bazı arkadaşlarımız da benim fikrimi savunmuş bazıları bu özelliğin kendi arabalarında olmadığından bahsetmişlerdi.
    Bu yazılım güncellenmesi sonrası bu özellikte kaybolmuş oldu.
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda böyle bir durum yok. Böyle bir durumdan bahseden birini de hatırlamıyorum.
    İsterseniz servise bir gösterin..
  • feriterk F kullanıcısına yanıt
    BMW 4 serisi ile yaşadıklarınızı takip etmiştim. Güzel araçlara binmeyi tercih eden birisiniz.
    Ama neden akıllı led far opsiyon listenizde değil tam olarak anlayamadım.
    Eğer çok özel değilse nedeni nedir acaba?
    Sürekli aydınlık havada aracınızı kullanmadığınızı düşünüyorum.
    ILS sistemi forumdaki herkesin nadir olarak birleştiği herkese önerilen bir opsiyon.
  • Yeni e serileri beklemede

• Ben kayıt ettim ancak hediye kısmını göremedim sadece bilgiler kısmı var. Tel android olduğu için mi göremiyorum bir de kullanıcı klavuzu var mı bir tane güzel kapaklı mb dosyası vermişler ancak içinde böyle birşey yok

• hollow H kullanıcısına yanıt
    ST yi arayin size mail ile bir link gonderiyor. O linke tiklayarak giris yapin ve karsiniza cikan anketi doldurun. Sonrasinda cikiyor hediye ekrani. Link olmadan olmuyor

• Mercedese geldim. Akıllı isik sistemini ben sadece adaptif olarak bildiğim için ne gerek var dedim ama öyle değilmiş. 110 kmh dan sonra ışık ayarı artıyormus, öndeki araca göre ayarlıyormus, karanlıkta ayarlıyormus. Evet alınabilir dedim opsiyon listeme ekliyorum.

Söylede bir resim atayim.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Küçültüyorlar c, biraz daha büyüyünce e, en büyüğü s, ama araç hep aynı, mercedes de audiye benzedi artık, eskiden her serinin kendine göre dış karakteri de vardı, şimdi içimi donat dışını küçült büyüt, iş değil, mercedes de ticari kaygıya düşmüş, zaten düşmüş ki, gla glc canım ml i silip gle diye antin kuntin ara modeller çıkartmaya başladı. Sonuç içler acısı, hepsi takır tukur plastik, kıçı başı ayrı oynar. Neyse filler tepişir çimenler ezilir...

• 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.