Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.222.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300k glc icin bence cok fazla. O paraya gider xc90 alinir, hatta biraz daha konulup x5 bile alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, "sürüş yardım paketi plus" opsiyonunu alan var mı? Özelliklerini tek tek değerlendirecek olursak işe yaramayan yada değmez diyeceğiniz kısımları var mı? Bu paketi almak yerine sadece "kör nokta yardımcısı" almak daha mı mantıklı olur yorumlarınıza ihtiyacım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Fiyat çokmuş. Bu arada ekranı bende hic sevmesem de Mercedes in yeni urun ailelerinin hepsinde bu tasarım var. Yeni e de bu sekilde olacak. Gore gore kendimizi alıştıracağız artık.
    Bu arada siz 4 gc yi Borusan sebebiyle satmıştınız degil mi? Yollarda 4 gc gördükçe acaba alsam mi diyorum da ondan soruyorum.

Yeni E de ekran konsola gomulu.

• quote:

Orijinalden alıntı: feriterk

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Test etmedigim aracı almam dememe rağmen, test aracı olmayacak demelerine rağmen elime zorla tutusturdular.

Hocam o kâğıtları görünce devasa vergi tutarına mı yanayım, Glc için istedikleri bedele mi bilemedim.

Bence XC90 en makulu ama zevkler tartışılmaz tabi. Grand Cherokee'ye baktım bir ara 300k bandındaydı abovv o da 400k'ya dayanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2015; 21:01:35 >

• tcoRED T kullanıcısına yanıt
    Xc90 425.000, Ocaga kadar araba yok. x5 375.890 tl, m paket 390.000 tl bir haftaya teslim, x4 305.000 tl al götür dediler.

300+ veremem şuanda. Glcde arka kapılarin plastigi iyi degil elimi degdim hafif bastırdim içe goctu. Dişi gibi içi de biraz güzel olsaydı keşke. Hayal kırıklığı yaşadım mersoda.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Onlarin kabahati yok vergi sistemimiz sagolsun 2.1 litre motor yuzunden o fiyat.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Xc90 da orta paket 325 +++ 340 bin civarında olani getirseler alınabilir. ama arkas volvo en ful modeli dışında araç getirmiyoruz dedi o da ocakta gelecek dedi. Suanda ankara da iki tane var biri benim tanıdıgimda, diğerini bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 18 Ekim 2015; 21:07:11 >
  • feriterk F kullanıcısına yanıt
    xc90 ya da range evoque bakınırdım ben, evoque un 2.0 d si geldi

mercedesler su donem biraz kan kaybında, s dışında sınıfında üstün nitelikli aracı ben pek gormiyorum, fiyatları da biraz fazla yuksek
  • koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    XC90 ile evoque ne alaka.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    xc90 x5 ile alaka,
    evoque ise x4 ile
  • feriterk F kullanıcısına yanıt
    Xc90 i ben en son 318k da birakmistim, en dolusundan baska getirmiyoruz diyolarsa zaten kota yok demektir. Okadar guzel bi aracin yollarda hic gorunmemesi bu yuzden demekki. X5 i en son 325k da birakmistim, orta dolulukta 340k ya aliniyordu. X4 okadar para etmez zaten.

• quote:

Xc90 da orta paket 325 +++ 340 bin civarında olani getirseler alınabilir. ama arkas volvo en ful modeli dışında araç getirmiyoruz dedi o da ocakta gelecek dedi. Suanda ankara da iki tane var biri benim tanıdıgimda, diğerini bilmiyorum .

Jaguar xe baktınız mi hiç

• Mesajım çok üstte kaldığı için tekrar yazıyorum. Kışlık lastikleri 225/50/17R normal boyutunda ancak RFT almasam bir problem olur mu? Michelin bu boyutta rft si 700 tl. Bu fiyattan lastik almak akıl işi gelmiyor bana.

• Tavsiyeleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim forumdaşlar.

Glc nin dış tasarımıni çok beğendim. Çok kibar ve şık. Ancak içi... biraz daha güzel olsaydı

Glc de 9 ileri otomatik var. Dun yurt dışındaki kayınpedere aracı incelemesi için rica etmiştim, aracı çok beğendigini söyledi. iç tarafı oda pek iyi bulmamiş ama beğendiğini söyledi. 250 4 matik kullanmis kendisine 180 kmh da araç 2500 devirde gittiğini söylemişler. Vites geçişlerinin çok hızlı olduğunu söyledi.

İstanbul'da olan ve yakın zamanda Bayiye gidecek olan birişinden ricam glc nin test aracınin olup olmadığı öğrenebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alkadraz

Arkadaşlar bu konu ile ilgili Gülsoy bayi ile konuştuk Mercedes'in
    Güney Afrika'da fabrikasının olmadığı konun bir yanlış anlama olduğu
    Güney Afrika için Almanya'da üretilen araçların Türkiye'ye geleceğini söylediler.

Mercedes'in Güney Afrika'da fabrikası yok demek nasıl bir yalancılıktır ya.

Hem de Mercedes C serisi Sedan araçlarını (hem soldan hem sağdan direksiyonlu modellerini) Güney Afrika fabrikasında da üretmektedir.

Bu yalan birdi.

Yalan 2 de şu: Güney Afrika için üretilen araçların TR'ye gelmesi mümkün değil. Neden biliyor musunuz?
    Güney Afrika'da araçların direksiyonları sağda.

Kaynak 1:
    Kaynak 2:
    en.wikipedia.org
    Left- and right-hand traffic - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Right-_and_left-hand_traffic

Edit: Kaynaklar eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyamany -- 19 Ekim 2015; 9:11:51 >

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene kış lastiklerimi 450'den aldım. (Bridgestone)
    700 diyen bayii RFT olmayana kaç diyecek acaba 600 mü?
    Lütfen başka lastik bayilerine de sorun.
    5 saniyelik aramam sonucunda bulduğum fiyat: 550
    Geçen sene ile arada oluşan döviz kurlarını da düşününce fiyat normal gibi.
    www.hepsiburada.com
    Goodyear 225/50 R17 94H Eagle UltraGrip GW-3 ROF Kış Lastiği Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/goodyear-225-50-r17-94h-eagle-ultragrip-gw-3-rof-kis-lastigi-uretim-tarihi-2015-p-OTYSF778924

Siz de araştırın.

RFT kullanıp kullanmamak sizin sorumluluğunuzda olan bir durum.
    RFT olmayan bir lastik almaya karar verirseniz, lastik patlaması durumunda aracınızda gerekli alet edavatın olmasına dikkat edin. (Lastik şişirici spreyi)

• Merhabalar, araç almayı düşünüyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var; mesajımı tekrar kopyalıyorum:

Arkadaşlar, "sürüş yardım paketi plus" opsiyonunu alan var mı? Özelliklerini tek tek değerlendirecek olursak işe yaramayan yada değmez diyeceğiniz kısımları var mı? Bu paketi almak yerine sadece "kör nokta yardımcısı" almak daha mı mantıklı olur yorumlarınıza ihtiyacım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki araca zararı konusunda bilginiz varmı rft lastiğe uyumlu süspansiyona rft olmayan kış lastiği kullanmanın ?

• quote:

Tavsiyeleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim forumdaşlar.

Glc nin dış tasarımıni çok beğendim. Çok kibar ve şık. Ancak içi... biraz daha güzel olsaydı

Glc de 9 ileri otomatik var. Dun yurt dışındaki kayınpedere aracı incelemesi için rica etmiştim, aracı çok beğendigini söyledi. iç tarafı oda pek iyi bulmamiş ama beğendiğini söyledi. 250 4 matik kullanmis kendisine 180 kmh da araç 2500 devirde gittiğini söylemişler. Vites geçişlerinin çok hızlı olduğunu söyledi.

İstanbul'da olan ve yakın zamanda Bayiye gidecek olan birişinden ricam glc nin test aracınin olup olmadığı öğrenebilir mi?

xc 90 cok pahalıymış.glc yi bende merak ediyorum benzinli olanını.

• esOess E kullanıcısına yanıt
    Bu sorunuzun cevabı aslında sizde saklı. Bütçe olarak müsait misiniz?
    Ben sürüş yardım paketi plus araçla kısa bir test yapmıştım.
    Benim gibi her bulduğu boşlukta tempomat açan birisi için Distronic plus neredeyse hiç kapatmayacağım bir özellik.
    Aktif Şerit Takip Yardımcısı direksiyonu neredeyse tutmadan çok keskin olmayan hafif virajları rahatlıkla kendisi götürüyor.
    Aracın aynaları yeteri kadar geniş ve sol aynanın sol en uç kısmının dış bükey olması sayesinde çok ciddi bir kör nokta sorunu yok.
    Ama bu opsiyonlar sizin bir yanlış yapmanızı engelleyen, yanlış birşey yaparsanız sizi düzelten uyaran opsiyonlar.
    İsterseniz bütün bunları tek tek youtube a kopyalayarak videolarını izleyebilirsiniz. Bence parasını hakeden ama tek parça yüksek fiyatı nedeniyle hep göz ardı edilen bir opsiyon paketi.
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.