Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (424. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.222.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

W205 C serisinde malum en kronik problem sanirim piano black orta konsol kaplama.

Hiç sonradan bu parcayi degistirten, kaplatan oldu mu aranizda?

Kolay sokülen bir parcamidir?

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosverabi B kullanıcısına yanıt
    Hawk18 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110862690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 17 Ekim 2015; 15:01:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAGATAYYILDIRIM

Merhaba

W205 C serisinde malum en kronik problem sanirim piano black orta konsol kaplama.

Hiç sonradan bu parcayi degistirten, kaplatan oldu mu aranizda?

Kolay sokülen bir parcamidir?

Selamlar

piano black, premium'dan ekonomiğine her markada gördüğümüz, parlak plastik bir konsol malzemesi. Bmw 5 serisi'nde de Opel Corsa'da da rastlamak mümkün. Baz modellerde, düşük maliyetli ve çok da kötü görünmeyen haliyle konsollarda yer bulur, aslen w205'e has kronik bir sorun demek doğru olmaz. W205'de piano black harici alınabilecek karbon fiberden çeşitli ahşaplara kadar pek çok çeşit kaplama var, konu tercih ve bütçe meselesi.

Kolay sökülür mü bilmem, kaplanması hiç mantıklı gelmiyor, ancak çizilmesini vs. kafaya takacak potansiyel alcılara siyah dişbudak öneririm, cüzi bir ücret karşılığı çok daha elit ve dayanıklı bir iç mekan elde ediliyor.

• Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün c180 amg paketi test ettim. İzlenimlerimi size objektif olarak paylaşacağım. Daha önce de abilerimiz testler yapmıştı bende düşüncelerimi söylemek istedim.

Öncelikle aracı çalıştırdıktan itibaren sizi dışarıdan soyutlayan,sizi sükunete sürükleyen bir başlangıç yaptı. Sizi dışardan izole edip adeta evinde huzurla oturmak gibi. Motorun sessizliği buradaki en büyük paylardan biri..

İç mekan kaliteli. Diş budak kaplamayı çok beğendim. Piyona black'in çizilme sorunları olduğundan kesinlikle diş budak alınmalı yada ahşap görünümlü olanı. Özellikle belirtmek istiyorum ki ambiyans aydınlatması harika birşey. Bayıldım bayıldım ve bayıldım!
    İç mekanda tek eleştirim menülerin kullanımı.. Birçok kez konuşuldu belki ama joistik ile yapabildiğim herşeyi dokunmatik ped ile de yapabiliyorum. Bir menüye ulaşmak için bir sürü farklı yol kullanılmış ki bunlara hiç gerek yok. Kolay ve basit olmalıydı diye düşünüyorum. Navigasyon ve radio tuşlarının bulunduğu kısımdaki düğmelerin işleyişini hiç beğenmedim. Çok hissiz ve ucuz birşeye dokunduğunuzu hissettiriyor.

Gelelim yol tutuş performansa... Motoru beğendim. Mükemmel değil ama istediğinizi kesinlikle alıyorsunuz. 6.5-7 bin devire kadar devir çevirme arzusunu hiç kaybetmeden çok güzel devir çeviriyor. KEsinlikle yeterli bir motor olduğunu düşünüyorum. Şanzıman bmw zf-8 ileri gibi değil ama sizi üzecek kadar hantal değil gayet güzel pürüzsüz vites geçişlerine sahip. Yol tutuşunu,direksiyon hissiyatını çok beğendim. Araç çizgisini hiç bozmuyor. Start stop sistemi güzel çalışıyor. Kapattığını anlamıyorsunuz bile. Çalıştırırken biraz fark ediyorsunuz o kadar. Ve birde değinmek istediğim 6.5-7 bin devir civarında vites değiştirken ki gelen tak sesine bayıldımm. Yapay ama sanki spor otomobil sürüyormuş hissiyatı veriyor.

Süspansiyon biraz sert.. Çok keskin çukurlardan geçmediğiniz sürece sizi üzmüyor. Normal günlük kullanımda süspansiyonların gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi keskin,sert çukurlardan geçtiğiniz zaman süspansiyonun sesli çalışma sesini duyuyorsunuz. Ancak araçtan biraz lastik sesi geliyordu. Amg jantlardan ve run flat lastiklerden olabilir. Çok rahatsız edici birşey değil ama hızlanırken fark ediliyor.

Kısacası aracı oldukça beğendim. Hiç farkına varmadan 170 i gördüm. Ve bu hıza çıkarken hiçbir isteksizlik sezmedim. Araç beni o kadar etkilemişti ki hızımın farkında değildim. Aynı etkiden ötürü rüzgar sesine hiç kulak vermedim çünkü kulaklarımı rahatsız edecek bir ses yoktu..

Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. Beni çok mutlu eden bir araçtı kesinlikle üzerimde o mutluluğun verdiği heyecan var. Yazmayı unuttuğum şeyler olabilir. Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevaplarım. Herkese saygılar

• Run flat lastik takılmadığı taktirde araçta bir sorun olur mu? Bunu deneyen var mı? Kış lastiğini runflat alıp almamak konusunda kararsızım.
  • Glc bayilerde varmı?

• glc yi bayilere gidip inceleyen oldumu.
  • feriterk F kullanıcısına yanıt
    Ankara hasmer'de bir tane glc 220 vardı. Arac satılmış ancak kapıları acıktı. Stil paket uzerine cam tavan, led Isik paketi, exclusive donanim filan eklenmişler. Etiket fiyatı 300 bin civariydi.
    Amg paket benzinli olan versiyonu cok daha uyguna gelir.
    Dis görünüşünü jantlar hariç beğendiğimi söyleyebilirim.
    Iç tasarım zaten C serisi ile aynı. Tavan biraz daha yuksek oldugu icin iç hacim daha büyük duruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 18 Ekim 2015; 13:20:54 >
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    İstanbul yolunda ki bayiyi arıyorum mesai saati dışında dedi. Ümitkoyde kini aradım araç var dedi istanbul yolundakine gideceğim bakalım ise yararsa Tempram gibiyse alırım

• Glc de 9 ileri otomatik varmis 7 ileri dandik sanzuman olsaydı o kadar yolu gitmeye değmezdi bakalım içi nasıl dışı güzel gorunuyor

• W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Tempram daha iyi merso kazali arabayi satıyor. Hyundai bile bunu yapmaz. arka sol dirsekte göçük var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 18 Ekim 2015; 14:39:45 >
    Peki indirim yapıyorlar mi bu kusurdan dolayı.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

285000 tl son fiyat. Test araci yok. Test etmeden nasil alıyorlar çok merak ediyorum.

Dişi güzel ama içi için aynı şeyi söyleyemem x4 yada xc90 arasında kaldım. Tucsonada bakacağım. glede bile o sonradan takilmis ekrani koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 18 Ekim 2015; 16:04:51 >

Fiyat çokmuş. Bu arada ekranı bende hic sevmesem de Mercedes in yeni urun ailelerinin hepsinde bu tasarım var. Yeni e de bu sekilde olacak. Gore gore kendimizi alıştıracağız artık.
    Bu arada siz 4 gc yi Borusan sebebiyle satmıştınız degil mi? Yollarda 4 gc gördükçe acaba alsam mi diyorum da ondan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 18 Ekim 2015; 16:21:21 >
  • Ekranı ilk başta garipsiyosunuz ulan bu ne mercedese hiç yakışmıyor falan diyosunuz ,,fakat sonradan alışınca gayet hoş gözüküyr

• W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Test etmedigim aracı almam dememe rağmen, test aracı olmayacak demelerine rağmen elime zorla tutusturdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 18 Ekim 2015; 17:06:20 >

Glk bitmiş mersonun en iyi araciydi glc ve Gle yi gördükten sonra glk verin gideyim dedim bitti dediler

Evet hocam borusanin yüzünden sattim ama şimdi de bmw gibi de yok. ya dinamikligi olmuyor yada kalitesi olmuyor.

Ne vardı glc ye c nin içini yapistirmasalardi, test aracı olsaydı

İtalyan aygirimla devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 18 Ekim 2015; 17:14:11 >
    Bana kalırsa C 180 AMG yi uzerine ekleyeceğiniz birkaç donanım ile alıncaya kadar GLC 250 4Matik alınır. Hem dinamik olur hem de 4 çeker. Gerçi 218 bin civariydi sanırım AMG paketi C180 amg ile arada 60 bin fark oluyor..

• drdede kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu konu ile ilgili Gülsoy bayi ile konuştuk Mercedes'in
    Güney Afrika'da fabrikasının olmadığı konun bir yanlış anlama olduğu
    Güney Afrika için Almanya'da üretilen araçların Türkiye'ye geleceğini söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.