Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (423. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.222.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar inşallah bende yarın c 200d alacam.. sabah parayı verip öğleden sonra teslim alacam.. alacağım araba standart amg paket beklememek için hazırda olan araçlardan birini alacağım. sizlerden bir konuda yardım bekliyorum. bayide standart donanıma ek olarak 360 derece kameralı bir model de var. arabasında 360 derece kamera olan arkadaşlar tavsiye edermisiniz ? işe yarar birşeymidir? 1700 tl farka değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdede

arkadaşlar inşallah bende yarın c 200d alacam.. sabah parayı verip öğleden sonra teslim alacam.. alacağım araba standart amg paket beklememek için hazırda olan araçlardan birini alacağım. sizlerden bir konuda yardım bekliyorum. bayide standart donanıma ek olarak 360 derece kameralı bir model de var. arabasında 360 derece kamera olan arkadaşlar tavsiye edermisiniz ? işe yarar birşeymidir? 1700 tl farka değer mi ?

Değmez, hiç gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulbas

taban genişliğini 215 veya 205 yaparsanız 55/60 yanak kurtarır kanımca. bazı otomobillerde, özellikle de SUVlarda görüyorum; kışlık lastiklerini daha düşük jant, daha geniş yanaklı alıyorlar. Ama bunun gerekçesi teknik olarak kış şartlarında daha avantajlı olmasından mı, yoksa daha ekonomik olmasından mı? ben de merak ediyorum doğrusu :) bir de, sizin için de uygunsa kış lastiklerini birlikte alabilirsek, en azından fiyat avantajı sağlayabiliriz ;)

sizin dediginiz gibi 215 e 55 diye yazınca kabul edilebilir görünüyor siteye göre . Ben aslında hem yanak genişlerse konfor artar hemde belki daha çok seçenek bulur diye düşünmüştüm. Bu ebatta bridgestone rft yok diğer markaların vardır belki ama bir türlü rft ibaresini göremedim internetten. O şekilde toplu alımda avantaj sağlayabilirsek neden olmasın hatta forumda başka alanlarda çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

taban genişliğini 215 veya 205 yaparsanız 55/60 yanak kurtarır kanımca. bazı otomobillerde, özellikle de SUVlarda görüyorum; kışlık lastiklerini daha düşük jant, daha geniş yanaklı alıyorlar. Ama bunun gerekçesi teknik olarak kış şartlarında daha avantajlı olmasından mı, yoksa daha ekonomik olmasından mı? ben de merak ediyorum doğrusu :) bir de, sizin için de uygunsa kış lastiklerini birlikte alabilirsek, en azından fiyat avantajı sağlayabiliriz ;)

sizin dediginiz gibi 215 e 55 diye yazınca kabul edilebilir görünüyor siteye göre . Ben aslında hem yanak genişlerse konfor artar hemde belki daha çok seçenek bulur diye düşünmüştüm. Bu ebatta bridgestone rft yok diğer markaların vardır belki ama bir türlü rft ibaresini göremedim internetten. O şekilde toplu alımda avantaj sağlayabilirsek neden olmasın hatta forumda başka alanlarda çıkabilir.

benim lastikle ilgili sorumla ilgili bir bilgin var mı
    bir de airmatic le ilgili sence olmazsa olmaz mı

• Filmli hali bu aracın, ayrıca 2 sikayetim var aslında biri benim sabretmediğim ses sistemsiz almayın, ben bayideki hazır aracı aldım diğeri,

kesinlikle diş budak konsol alın iç siyah pianoa acayip çiziliyor 1-2 haftalık resmi atarım , bu kadar olmaz, aracı yıkamaya bırakınca içine dokunmayın bile diyorum
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• piano black çok çabuk çiziliyor, ilk sefer yıkamada silerken bez hep çizmiş, birsürü kılcak çizik oluşmuş. Artık yıkamaya verirken konsolu silmeyin diyorum, mikrofiber bezle kendim siliyorum.

360 kamera bence cok gerekli değil, ama 1700 liraysa ve hazır araç varsa düşünülebilir.
    özellikle AMGlerde airmatic çok riskli, ben olsam hiç bulaşmazdım. Biraz konfor istiyosanız konfor süspansiyonlu araç alın ama airmatic e hiç girmeyin. konfor süspansiyon ile spor suspansiyon arasında çok fark var. Sertliğe ornek verecek olursak, özellikle sert plastik kasislerden geçerken istediğiniz kadar yavaş geçin araç zıplıyor. Konfor süspansiyon ise olması gereken Mercedes konforunda(sadece 15kmlik style paket C kullanımıma dayanarak söylüyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür kardes

quote:

quote:

Bizim araçta airmatic yok . Kullanıcıları daha iyi yorumlar ancak bana pek alınması gerekli gibi gelmedi.
    18 inch ebatları bilemiyorum. Yazla kış aynı ebat olur. Daha küçüğe uyumluluğu varsa ekonomik açıdan uygun olur. Ancak çokta fark yok.süspansiyon sistemi rft ye göre dizayn edilmiş diye dendi bana st tarafından. Bu yüzden rft alınmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özgür kardes

quote:

quote:

Bizim araçta airmatic yok . Kullanıcıları daha iyi yorumlar ancak bana pek alınması gerekli gibi gelmedi.
    18 inch ebatları bilemiyorum. Yazla kış aynı ebat olur. Daha küçüğe uyumluluğu varsa ekonomik açıdan uygun olur. Ancak çokta fark yok.süspansiyon sistemi rft ye göre dizayn edilmiş diye dendi bana st tarafından. Bu yüzden rft alınmalı.

teşekkür ederim

• tcoRED T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim konfor süspansiyon ve hala sert.ozellikle talep ettim.ayrica araç amg degil fascination.

• diş budak konsol hangisi oluyor konfigrasyonda göremedim.yada ismimi değişik.ıhlamur agacından süslemeler diye gecen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 16 Ekim 2015; 15:47:59 >
  • dişbudak bu sanırım

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
  • Amg'ler hem daha yere yakın, hem de jantlar daha büyük, Fascination da çok konforlu olmasa da AMG'lerden daha konforlu.

Bu spor süspansiyon, alçaklık ve jant büyüklüğü yüzünden Fascination tercih ettim ben de,

Spor süspansiyon Facinatinon da olsa da Amg'lerden daha konforlu araç yukarda yazdığım nedenlerden dolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw ayrıca bu dişbudak hiç hoşuma gitmiyor.kahverengi ahsap daha elit görünüyor.

• uchrevhi kullanıcısına yanıt
    Kahverengi diş budak ağaçından da kaplama var.
    Mat olarak. Ben öyle tercih ettim. İçi exclusive tabi.

• Arkadaşlar yarın Allah kısmet ederse aracımı teslim alıyorum Ankara' dan. Teslim alırken dikkat etmemiz gereken şeyler var mı? Normalde sağına soluna bakıyorum çizik vs var mı diye. Bunun harici önerisi olan var mı?

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Allah hayırlı uğurlu etsin İnsallah.aracinizda tam olarak opsiyonlarıyla beraber ne mevcuttu.kaca patladı acaba

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz artik alin yeter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Arkadaşlar yarın Allah kısmet ederse aracımı teslim alıyorum Ankara' dan. Teslim alırken dikkat etmemiz gereken şeyler var mı? Normalde sağına soluna bakıyorum çizik vs var mı diye. Bunun harici önerisi olan var mı?

Lastik havalarını mutlaka ayarlatın çünkü kontrol etmiyorlar çok yüksek oluyor basınçları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım turkıyenın en sıkıntılı c200 unu bız aldık arkadaşlar...

Araç 3 ay once alındı sıfır olarak bayıden...

1 ay önce araba daha cok, yokuslar da gaz yememeye başladı...Yokus da basıyorsun gıtmıyor ibre oynamıyor rolantıye dusuyor araç...Sonra sonra duz yollar da da yapmaya başladı aynı şeyi...

Yogunluktan servıse goturemedık...

2 gun oncede otoban da gıderken motor arıza ısıgı yandı yaklaşık 1 saat kadar yandı ...

Dün hemen servıse bıraktık normalde motor arıza ısıgını neden yaktıgını araç beynınde saklıyormus ama bızım arabada cıkmadı neden ısık yandıgı gorulmuyor...

Arabanın gaz yememesı ıcın suçu klasık olarak yakıta attılar yakıt pis dir dedıler ama yakıtı hep opet ten alıyoruz pis yakıt oldugunu dusunmuyoruz...Yenı bır yazılım guncellemesı gelmiş (neyı guncelledıgını servıs de bılmıyor ısın ılgıncı,aracı cıhaza baglayınca almanyadan otomatık verıyı alıyormus falan fılan ) onu yapıp gonderdıler...

Şu anlık beklemedeyız...

Insanlar mercedesı bu tıp sorunlarla karşılasmamak ıcın alıyor dunya paralar verıyoruz ama bu tarz major sorunlar 3 aylık araç da olunca ınsan delı oluyor...

Bır daha mercedes alırmıyım bence cok zor...

Aracı satıp diğer markalara yonelmeyı dusunuyoruz...Midemiz bulandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosverabi -- 17 Ekim 2015; 11:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bosverabi

Sanırım turkıyenın en sıkıntılı c200 unu bız aldık arkadaşlar...

Araç 3 ay once alındı sıfır olarak bayıden...

1 ay önce araba daha cok, yokuslar da gaz yememeye başladı...Yokus da basıyorsun gıtmıyor ibre oynamıyor rolantıye dusuyor araç...Sonra sonra duz yollar da da yapmaya başladı aynı şeyi...

Yogunluktan servıse goturemedık...

2 gun oncede otoban da gıderken motor arıza ısıgı yandı yaklaşık 1 saat kadar yandı ...

Dün hemen servıse bıraktık normalde motor arıza ısıgını neden yaktıgını araç beynınde saklıyormus ama bızım arabada cıkmadı neden ısık yandıgı gorulmuyor...

Arabanın gaz yememesı ıcın suçu klasık olarak yakıta attılar yakıt pis dir dedıler ama yakıtı hep opet ten alıyoruz pis yakıt oldugunu dusunmuyoruz...Yenı bır yazılım guncellemesı gelmiş (neyı guncelledıgını servıs de bılmıyor ısın ılgıncı,aracı cıhaza baglayınca almanyadan otomatık verıyı alıyormus falan fılan ) onu yapıp gonderdıler...

Şu anlık beklemedeyız...

Insanlar mercedesı bu tıp sorunlarla karşılasmamak ıcın alıyor dunya paralar verıyoruz ama bu tarz major sorunlar 3 aylık araç da olunca ınsan delı oluyor...

Bır daha mercedes alırmıyım bence cok zor...

Aracı satıp diğer markalara yonelmeyı dusunuyoruz...Midemiz bulandı...

Talihsizlik sizinki. Her markada benzer sorunlar çıkıyor, alt segment markalarda 1000 araçtan birindeyse, daha kaliteli araç üretenlerde 10.000 de bir. Ama mutlaka çıkar. Oda size denk gelmiş. Önemli olan markanın olaya yaklaşımı ve çözme yönünde olumlu yaklaşımda olması.

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.