Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gglr

airmatic düşünmüyorum . biraz daha fazla açılabilsem sonraki tercihim ses sistemi olurdu .şu an için koltuk rengi cok kafamı karıştırıyor palladyum gri ve siyah cok koyu geliyor kırmızıdanda sonra pişman olmak istemem sürüş yardım paketine gerek var mı ?bunlar hakkında fikrinizi öğrenebilir miyim peki

kirmizi koltuk zamanla goz yorar gibime geliyor siyah koltuklar siyah dis budak ahsapla oldukca guzel gorunuyor aslinda... diger sayduginiz ozellikler bence alinasi degil ve satarken kimse bakmaz fakat airmatic bir arabada 3 farkli arac kullanmaktir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar..
    arkadaşlar mercedes c 200 1.6 dizel amg için ötv indirimli fiyat alan varmı forumda..her bayi o kadar farklı konuşuyor..normalde %3 indirim yapıyorsa liste fiyatından eğer ötv indirimli alacaksanız indirime yanaşmıyorlar ve bunu etik bulmuyorum..en nihayetınden engelli aracı olduğu için devlet tarafından alınmayan bir vergi ötv..ama bayilerin bu ayrım yapması hoş olmuyor diye düşünüyorum..
    kazası belasız günler olsun herkese..
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz zaten palladyum gri siyah koltuk kombinasyonunu bayiide gördüm işçilik ve malzeme iyi olduğu için gayet şık duruyordu pişman etmez en azından.airmatik i araştırıcam.son olarak jant konusunda yorum yaparmısnız
  • Son zamanlarda hangi bayiden ne kadar indirim aldığınızı yazarsanız düşünen arkadaşlara yardımcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Orijinalden alıntı: mtutun

Çıkıntı yok ama bol bol çamur var. Çıkıntı tipler sıkışınca genelde çamura yatarlar!

Bana mı dediniz "çıkıntı tip" diye??!!!!

Aslında araç o kadar kötü durumda değildi ben fotoğrafı çekerken. Fakat buraya koyarken farkettim. "Çok da çamurluymuş araba" diye de geçirdim içimden!!!

Yok, inanın çamura yattığım falan yok. Ayrıca bugün bir AVM'de sağ ön tekerleğin fren disklerine baktım. Paslanma göremedim. Hatta fotoğrafını da çektim ama yeteri kadar ışık olmadığından pek işe yarayacak bir fotoğraf değil. Yarın tüm tekerlere bakacağım ve fotoğraflarını çekeceğim.

Estağfurullah! Benim kimseye öyle hitap ettiğimi gördünüz mü?

Sizi güldürmek için laf cambazlığı yapmaya çalışmıştım. Hani çıkıntı tiplerin çamura yatması gibi, sizin çıkıntılı arka kapı çamura mı yatıyor yoksa??? gibi başarısız bir espri denemesi oldu bu! Yanlış anlaşılma için özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gglr

doğru söylüyorsunuz zaten palladyum gri siyah koltuk kombinasyonunu bayiide gördüm işçilik ve malzeme iyi olduğu için gayet şık duruyordu pişman etmez en azından.airmatik i araştırıcam.son olarak jant konusunda yorum yaparmısnız

Bence standart 18 amg jantlari guzel 19 inc olmasini tercih ederdim ama o jantlarin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Çıkıntı yok ama bol bol çamur var. Çıkıntı tipler sıkışınca genelde çamura yatarlar!

Bana mı dediniz "çıkıntı tip" diye??!!!!

Aslında araç o kadar kötü durumda değildi ben fotoğrafı çekerken. Fakat buraya koyarken farkettim. "Çok da çamurluymuş araba" diye de geçirdim içimden!!!

Yok, inanın çamura yattığım falan yok. Ayrıca bugün bir AVM'de sağ ön tekerleğin fren disklerine baktım. Paslanma göremedim. Hatta fotoğrafını da çektim ama yeteri kadar ışık olmadığından pek işe yarayacak bir fotoğraf değil. Yarın tüm tekerlere bakacağım ve fotoğraflarını çekeceğim.

Estağfurullah! Benim kimseye öyle hitap ettiğimi gördünüz mü?

Sizi güldürmek için laf cambazlığı yapmaya çalışmıştım. Hani çıkıntı tiplerin çamura yatması gibi, sizin çıkıntılı arka kapı çamura mı yatıyor yoksa??? gibi başarısız bir espri denemesi oldu bu! Yanlış anlaşılma için özür dilerim.

Yok yok rica ederim. Espri olduğu zaten bariz belliydi.

Bugün fırsat bulur da arabayı yıkatırsam kapıların fotoğrafını yine çeker gönderirim.

• gglr G kullanıcısına yanıt
    ayı şekilde paladyum gri siparişi verdim,en çok koltuk rengi aklımı karıştırdı,eski w204 aracım beyaz içi siyah amg idi.Bu sefer içi siyah olmasın istesin,bende ipek beji artico deri istedim,bayide uygulanmış bır araç görmüştüm fena olmamıştı,içine binince daha aydınlık daha ferah geldi siyaha göre,ama kaplamalar ceviz kahveringi,konsol espresso kahvesi,biraz daha klasık oluyor iç mekan,o yüzden karar vermek kolay değil:)
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    konuyla alakası yok ama poyraz bey sizin araç içi galiba ipek beji idi,kullanımı nasıl,memnun musunuz,temizliğini nasıl yapıyorsunuz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczsrht

konuyla alakası yok ama poyraz bey sizin araç içi galiba ipek beji idi,kullanımı nasıl,memnun musunuz,temizliğini nasıl yapıyorsunuz,

Merhabalar, evet aracımın içi exlucive tasarım konsept, ve kristal grisi artico deri ve okyanus mavisi ön konsol. Açık renk olması sizi hiç kuşkulandırmasın, zira taban Halısı koyu lacivert, onun harici yerler kristal grisi. Temizlik konusu çok basit, nemli bezle sildiğimde, döşemede kirden eser kalmıyor. Çok basit ve zahmetsiz. Açıkçası ben koyu döşemeleri sağlıklı bulmuyorum, siyah olduğu için kiri de belli etmiyor ve hem pis araç kullanmış oluyorsunuz, hemde çok sıkıcı bir iç mekan oluyor. Heryer( taban Halısı, Kapılar, direkler, tavan, koltuklar evet heryer) simsiyah oluyor.
    Emin olun korkacak bir Seçenek değil. Aracın içi bence çok ferah bu haliyle.

Eski aracım aynen dediğniz gibi taban,tavan,koltuk,heryer simsiyah idi,bende bu sefer ipek beji tercih ettim nisan teslim aracımda,dış paladyum gri,sizce iç dış uyum durumu nasıl olur? iç donanımda gerçekten çok ferah duruyor exlucive,hernekadar yaşımıza göre biraz ağır olsa da(özellikle ahşap kaplama),ama direksiyon amg iç donanımda daha hoş oluyor,keşke onu değiştirebilme şansımız olsaydı.Buarada cevabınız teşekkürler.
  • eczsrht E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın aracınızı...obsidian siyah ve gri döşeme düşünmeye başladım karar veremediğim için kırmızı gerçekten cok kafa karıştırıyor gri döşeme cok cabuk kirlenir diye kimse önermiyor aslında ama bende siyah koltuk istemiyorum ahşap süslemeler kontrast olduğunda daha güzel duruyor. sanırım sipariş için gittiğimde bayiide en son anda karar vericem .hangi opsiyonları eklettiniz öğrenebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczsrht

Eski aracım aynen dediğniz gibi taban,tavan,koltuk,heryer simsiyah idi,bende bu sefer ipek beji tercih ettim nisan teslim aracımda,dış paladyum gri,sizce iç dış uyum durumu nasıl olur? iç donanımda gerçekten çok ferah duruyor exlucive,hernekadar yaşımıza göre biraz ağır olsa da(özellikle ahşap kaplama),ama direksiyon amg iç donanımda daha hoş oluyor,keşke onu değiştirebilme şansımız olsaydı.Buarada cevabınız teşekkürler.

Eğer aracınızda estetik arayan birisiyseniz, zaten son zamanlarda trend haline gelen alttan kesik direksiyonun olmaması gerçekten sizin için önemli Olmalı. O kesik direksiyonlu amg Araçları kullanırken ben şahsen çok irite oluyorum.
    Ipek Beji de güzel renk şimdiden hayırlı olsun, dediğim gibi kirlenme konusunda rahat olun. Temizliği çok basit ve kısa zaman alıyor.
    Bu arada aracıma spoyler siparişi verdim orjinal ve Gövde rengi Boyalı olacak. Montajı tamamlanınca resimlerini paylaşırım .

• gglr G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,gri döşeme bende düşünmüştüm ama ön koltuklar arkası siyah oluyordu sanki amg iç tasarımda,o da uyumsuz geliyor açıkcası benim gözüme,bence kırmızı koltuk sonradan çok sıkıcı bir hale gelir,araç neticede sedan bir aile aracı,ikinci elde de satış sorunu olur bence,gri siyah yada bej düşünün bence,benim araçta bej ile kahveringi renk gayet uyumlu geldi Gözüme mesela,uygulanmış bir araç vardı bayide,ben araca Extra olarak led akıllı far,sürücü ve yolcu elektrikli koltuk be Hafıza paketi,burmester ses,ve birde arka için manuel perde aldım,konfor süspansiyon birde tercih ettim eski aracım amg çok sertti bu biraz daha yumuşak olsun istedim

Aklımda soru işareti olan bazı konulara Açıklık getirdiniz teşekkürler,aslında doğrusu şu araç her haliyle güzel bir araç ve kişisel zevkler de elbette farklı olacaktır,hepinize keyifli pazarlar dilerim

• Arkadaşlar daha önce konuşulmuştur ama net bilgiye erişemedim. 41 litrelik minnacık ve B segmentinin bile 9 litre aşağısında kalan yakıt tankı hangi modellerde var? 41 litre ile şehirlerarası sıkıntı olur. 66 litrelik olan opsiyonel mi?

Tam komedi.

• c180 lerde 66lt yakıt tankı standart. dizelleri bilmiyorum
  • Klima kullanmadan sadece motor sıcaklığı ile ısınmanın pratik bir yolu var mı? Kalorifer tuşu var da ben mi göremiyorum acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

c180 lerde 66lt yakıt tankı standart. dizelleri bilmiyorum

Hocam sitesinde ve diğer yerlerde 41 litre yazıyor? Yanlış yere mi bakıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

c180 lerde 66lt yakıt tankı standart. dizelleri bilmiyorum

Hocam sitesinde ve diğer yerlerde 41 litre yazıyor? Yanlış yere mi bakıyorum?

c180 style (baz donanım) modelinde bile yakıt tankı 66lt. Siz nereye baktınız acep? :)

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.