Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Arkadaşlar 10 günlük arabama AVM otoparkında adamın biri vurdu. Tek tesellim kaportada hasar olmaması. Sağ ön far kırık, tampon hafif yerinden oynamış ve çizik içinde. Adam kabahatini kabul etti ve tutanaklar tutuldu. Yarın aracı servise bırakacam. Yerine aracı hemen veriyorlarmı yoksa servisten ayrıldıktan ve eksper geldikten sonramı yerine araç alabilirim. Sonuçta ilk defa başıma geliyorda

Ekspert gelip hasara bakaıyor,sonra kaskonuzda tanımlanan süre boyunca aracınız tahsis ediliyor,ama mesela 15 gün tamir süresi,kaskoda max 3-5 gün kiralık araç verilir denebiliyor.Bu konuyu bir araştırın poliçenizde.
    Bu arada moralimizi bozmak gibi olmasın yeni araç olduğu için bekleme süreniz uzun olabilir.son aldığım bir duyum bu yönde.

Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Arkadaşlar 10 günlük arabama AVM otoparkında adamın biri vurdu. Tek tesellim kaportada hasar olmaması. Sağ ön far kırık, tampon hafif yerinden oynamış ve çizik içinde. Adam kabahatini kabul etti ve tutanaklar tutuldu. Yarın aracı servise bırakacam. Yerine aracı hemen veriyorlarmı yoksa servisten ayrıldıktan ve eksper geldikten sonramı yerine araç alabilirim. Sonuçta ilk defa başıma geliyorda

çok geçmiş olsun. kaskodan araç hakkınız özel uzatma talebiniz olmadıysa poliçe yapılıren 7 gündür. bu arada yeni yasaya göre karşı taraf % 100 suçlu ise ona mahkeme açabilirsiniz aracınızın değer kaybı için...
    Allah beterinden korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

ARKADAŞLAR BİZLER İNDİRİM BEKLERKEN ZAM GELMİŞ:(((

SİTEDE 150 BİN KÜSÜR OLAN AMG ŞUAN 151 800 CİVARIOLMUŞ... SİTEDE 150 BİN KÜSÜR İKEN BAYİLERDE 152.500 DÜ...

Haydaa ay sonu teslim alacam aracı, şaka mı bu ya,1200 tl zam gelmiş.Ben de euro kaynaklı indirim bekliyordum gel de çıldırma.

• Ben aracı aldığımda eylül e kadar iki kere zam bekliyoruz demişlerdi,inanmamıştım.

• yarın ben yoğun olacağım için bayiyi arayamam sizler görüşürseniz lütfen bizi de bilgilendirin...
  • Fiyat listesinde 151.500 görünüyor amg,değişmemiş gibi,konfigüratördeki fiyat değişmiş sanırım,yarın bir bayiyi arayıp ben de soracağım.
  • ben bi şikayet maili daha attım mercedes tr ye... lütfen sizlerde atın arkadaşlar
  • Konfigüratör fiyatı yeniden 150.600 olarak düzeltilmiş,zam yok sanırım çünkü fiyat listesinde de amg 151.500 olarak duruyor o yüzden aramadım bayiyi.
  • Sizce Exclusive donanım paketi çok mu sıradan ve demode duruyor ? Siz beğeniyor musunuz ?

Ben Exclusive sipariş ettim.

Sıradan ve demode değerlendirmeniz biraz fazla kaçmış, çünkü o zaman S ve pekçok E modelin de demode sayılması gerekir ki, öyle değil.
    Çünkü Exclusive'i diğerlerinden ayıran en belirgin görsel farklılık ön panjur ve jantlarda. C'deki panjur S'dekinin biraz küçüğü malum..

Exclusive tercihi biraz da bulunulan yaş grubuyla da ilgili. Eski kasada ben de aynı fikirdeydim ve o modelde Exclusive bana biraz abartı gibi gelirdi. .
    Ancak yeni C'de fikrim tamamen Exclusive'e yöneldi. Çünkü aracın boyutları büyüdüğü için abartı gibi gelmiyor bence. 45-50 yaş civarı için çok yakışıyor bence. Ama bunu söylerken itiraf etmeliyim ki 25-30 yalarında olsam AMG veya Fascination görüntüsünü tercih edebilirdim.

Exclusive'deki adaptif panjurun özelliğini öğrenen bunu demode değil tam tersi yenilikçi ve sportif bile bulabilir. Gerektiğinde açıyor, gerektiğinde kapatıyor. Buna da araç kendisi karar veriyor.

Exclusive'de 20 kollu jant bence çok şık duruyor.

Konsoldaki analog saat de öyle..

Bir de Airmatic eklediniz mi daha ne olsun?

• Mercedes yada diğer araçlarda teslim tarihinin bu kadar uzun tutulmasının sebebi sanırım benim gibi doyumsuz müşteriler :(
    Aracı teslim alamadığımız her gün acaba şunu da eklesem mi bunu da eklesem mi derken aksesuardan adamları ciddi şekilde zengin ediyoruz.
    Ekim başında teslim olacak araca hala değişiklik kabul ediyorlar bilginiz olsun.
    Son hali aşağıdadır.
    Sanırım biraz abarttım ama aracı uzun vadeli düşündüğüm için bu kadar abarttım o yüzden lütfen öldürücü eleştiri yapmayın lütfen :)
    - AMG
    - Paladyum Gri
    - Kızılcık kırmızı deri koltuklar
    - Siyah dişbudak kaplama
    - Keyless-go konfor paketi
    - Airmatic
    - Sürüş yardım paketi PLUS
    - Asimetrik katlanır arka koltuklar (sırf kol dayama için seçtim)
    - Eşya gözü paketi
    - Havalandırmalı ve ısıtmalı ön koltuklar
    - Led Akıllı ışık sistem
    - Adaptif far yardımcısı
    - Burmester ses

• quote:

Orijinalden alıntı: deblis

Mercedes yada diğer araçlarda teslim tarihinin bu kadar uzun tutulmasının sebebi sanırım benim gibi doyumsuz müşteriler :(
    Aracı teslim alamadığımız her gün acaba şunu da eklesem mi bunu da eklesem mi derken aksesuardan adamları ciddi şekilde zengin ediyoruz.
    Ekim başında teslim olacak araca hala değişiklik kabul ediyorlar bilginiz olsun.
    Son hali aşağıdadır.
    Sanırım biraz abarttım ama aracı uzun vadeli düşündüğüm için bu kadar abarttım o yüzden lütfen öldürücü eleştiri yapmayın lütfen :)
    - AMG
    - Paladyum Gri
    - Siyah dişbudak kaplama
    - Airmatic
    - Eşya gözü paketi
    - Led Akıllı ışık sistem
    - Adaptif far yardımcısı
    - Burmester ses

Bu araç için kaç tl teslim fiyatı acaba?

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    :)
    194
    Sizce değmez mi?
  • deblis D kullanıcısına yanıt
    Yani tabi güzel araç olmuş da bilemedim,ben de 5 yıl binme düşüncesi ile alıyorum 162ye getirdim 3-4 şey ekleyip %2 indirimden sonra,iyi rakam :D
  • quote:

Mercedes yada diğer araçlarda teslim tarihinin bu kadar uzun tutulmasının sebebi sanırım benim gibi doyumsuz müşteriler :(
    Son hali aşağıdadır.
    - AMG
    - Paladyum Gri
    - Siyah dişbudak kaplama
    - Airmatic
    - Eşya gözü paketi
    - Led Akıllı ışık sistem
    - Adaptif far yardımcısı
    - Burmester ses

Bu dolulukta bi araca standart amg jantlarla binmeyeceksiniz degil mi?:) bencr tek eksiginiz 19 inc jantlar kalmis...

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgle

Sizce Exclusive donanım paketi çok mu sıradan ve demode duruyor ? Siz beğeniyor musunuz ?

Ben Exclusive sipariş ettim.

Sıradan ve demode değerlendirmeniz biraz fazla kaçmış, çünkü o zaman S ve pekçok E modelin de demode sayılması gerekir ki, öyle değil.
    Çünkü Exclusive'i diğerlerinden ayıran en belirgin görsel farklılık ön panjur ve jantlarda. C'deki panjur S'dekinin biraz küçüğü malum..

Exclusive tercihi biraz da bulunulan yaş grubuyla da ilgili. Eski kasada ben de aynı fikirdeydim ve o modelde Exclusive bana biraz abartı gibi gelirdi. .
    Ancak yeni C'de fikrim tamamen Exclusive'e yöneldi. Çünkü aracın boyutları büyüdüğü için abartı gibi gelmiyor bence. 45-50 yaş civarı için çok yakışıyor bence. Ama bunu söylerken itiraf etmeliyim ki 25-30 yalarında olsam AMG veya Fascination görüntüsünü tercih edebilirdim.

Exclusive'deki adaptif panjurun özelliğini öğrenen bunu demode değil tam tersi yenilikçi ve sportif bile bulabilir. Gerektiğinde açıyor, gerektiğinde kapatıyor. Buna da araç kendisi karar veriyor.

Exclusive'de 20 kollu jant bence çok şık duruyor.

Konsoldaki analog saat de öyle..

Bir de Airmatic eklediniz mi daha ne olsun?

Bence çok şık bir araç.Hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Son hali aşağıdadır.
    - AMG
    - Paladyum Gri
    - Siyah dişbudak kaplama
    - Airmatic
    - Eşya gözü paketi
    - Led Akıllı ışık sistem
    - Adaptif far yardımcısı
    - Burmester ses

Fiyat ne oldu hocam?

Edit: Gözümden kaçmış, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ağustos 2014; 16:04:54 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yazmış yukarıya bakarsanız.
  • Arkadaslar almanya fabrika tatildeymis bu tatil kac gun suruyor bilen var mi?

• gurgle G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız öncelikle.

Yaşım 26. Açıkçası ben 2'sinden birisini tercih etme aşamasında olsam exclusive daha güzel olduğunu bile bile AMG tercih ederdim ama sırf yaşımdan dolayı. 2 aracıda yakından inceledim. Exclusive geçenlerde apartmana gelen misafir almış orada inceledim kesinlikle çok daha şık ve daha üst segment hissi veriyor.

Bej döşeme zaten araca çok ayrı bir hava katıyor. Amg'de sırf koltuklar bej seçiliyor, exclusive bütün aracın içinin bej olması çok daha ferah ve premium hissini daha da arttırmış. Jantlarda tam uyum sağlamış sadece ahşap kısımlar benim hoşuma gitmemişti.
  • quote:

Son hali aşağıdadır.
    - AMG
    - Paladyum Gri
    - Siyah dişbudak kaplama
    - Airmatic
    - Eşya gözü paketi
    - Led Akıllı ışık sistem
    - Adaptif far yardımcısı
    - Burmester ses

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Aracın Ekim Ayının başında geleceğini belirtmişsiniz siparişi ne zaman vermiştiniz. Bir de sipariş verirken deri koltuk opsiyonunda bir sorun çıkmışmıydı. Ben standart siyah renkli koltuk dışında deri koltuk siparişi veremedim. Bayinin fabrikaya siparişi verdiği sistem kabul etmiyor hata veriyor.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.