Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Adaptif far , dış budak kaplama , karartılmış arka camlar , konfor sunspansiyon, çokta ekleme yapmadım yaptıkça yapasım geliyor çünkü 😁

Hocam meraktan soruyorum gidip en kral cam filmini arka camlara 250 tl ye cektirecek iken o kadar parayi neden fabrika çıkış karartilmis arka cama veriyorsunuz?

Ben film işine sıcak bakamıyorum. Araçta yapılabilecek hiçbir sök tak işlemine tahammülüm yok. Bu tatbiki benim fikrim

Saygı duyarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Geçenlerde aracın tüketimi ile ilgili ilk yorumlarımı yapmıştım. Bügün aracı biraz daha uzun mesafe kullanma şansım oldu. Şehiriçi dur kalkların olduğu 45 km mesafeli sürüşümde ortalama 40 km hızda tüketim 9.3 Lt/100 km olarak gerçekleşti. Sanırım biraz daha den geye oturunca 9 Lt/100 km mümkün olacak gibi

9 litre bu arac icin fazla degil mi? 180 hp insignialar assagi yukari o kadar yakiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

Geçenlerde aracın tüketimi ile ilgili ilk yorumlarımı yapmıştım. Bügün aracı biraz daha uzun mesafe kullanma şansım oldu. Şehiriçi dur kalkların olduğu 45 km mesafeli sürüşümde ortalama 40 km hızda tüketim 9.3 Lt/100 km olarak gerçekleşti. Sanırım biraz daha den geye oturunca 9 Lt/100 km mümkün olacak gibi

9 litre bu arac icin fazla degil mi? 180 hp insignialar assagi yukari o kadar yakiyor

Bendede fazla. O. yüzden birkaç ay içinde daha sağlıklı veriler oluşur. Ancak şunu söylemek isterim bulunduğum şehirde her zaman Ankara'daki tüketim değerlerimin 1-2 Lt üstünde tüketim değerlerim var. Istanbulu bilmem ama burda 9.3 değerim varsa Ankara'da bu çok rahat 8-8,5 olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bence 9 litre çok iyi bir rakam eğer istanbul şehiriçi ise...

2011 model c180 sahibiyim 33bin kmlik arabanın ortalaması 12litre (sürekli eco modda araç) Salt şehiriçi(nişantası beşiktaş şişli köprü gibi) güzergahlarda 20litrelere kadar varabiliyor.

Çarşamba ve perşembe iki günlüğüne renault motorlu A180 CDI kiraladım..140km sakin bir kullanım eco mod'da trafiksiz yollarda(bu iki gün boyunca istanbulda trafik çok rahattı) 7küsür litre ortalama yaptı araç..Katalog verisi de 4.5litre

O yüzden 9litre öpüp başa koymak lazım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

quote:

quote:

Bence 9 litre çok iyi bir rakam eğer istanbul şehiriçi ise...

2011 model c180 sahibiyim 33bin kmlik arabanın ortalaması 12litre (sürekli eco modda araç) Salt şehiriçi(nişantası beşiktaş şişli köprü gibi) güzergahlarda 20litrelere kadar varabiliyor.

Çarşamba ve perşembe iki günlüğüne renault motorlu A180 CDI kiraladım..140km sakin bir kullanım eco mod'da trafiksiz yollarda(bu iki gün boyunca istanbulda trafik çok rahattı) 7küsür litre ortalama yaptı araç..Katalog verisi de 4.5litre

O yüzden 9litre öpüp başa koymak lazım :D

Aynen ben de 2011 makyajsız c180 kompressor'ü 34 bin kmde sattım yenisini almak için.Son 20 bin km karma ortalamam 11.4 idi onun da en az 7-8 bini sehirdisi.Sehir içinde 12 yi düşmüyordu ortalamam.Eger ecoda 9 yaparsa öperim ben o arabayı :)

• Valla bu dediklerini daha once deseydiniz asla c serisi almazdim 320 ied alirdim... eski c 180 hem gitmiyor hemde 180 hp lik insignia ile ayni yakiyor...
    Insallah bunarada veriler daha duzgun olur

• quote:

Valla bu dediklerini daha once deseydiniz asla c serisi almazdim 320 ied alirdim... eski c 180 hem gitmiyor hemde 180 hp lik insignia ile ayni yakiyor...

İçiniz bir konuda rahat olsun. Yeni c180 kesinlikle gidiyor. Bmw 3.20i nin tüketimi nasıl bilmiyorum ancak 5.20i yi kullandım. Kesinlikle 11 lt altına inmiyor. ( istanbul trafiği ve eko sürüşte)

• quote:

quote:

Valla bu dediklerini daha once deseydiniz asla c serisi almazdim 320 ied alirdim... eski c 180 hem gitmiyor hemde 180 hp lik insignia ile ayni yakiyor...

İçiniz bir konuda rahat olsun. Yeni c180 kesinlikle gidiyor. Bmw 3.20i nin tüketimi nasıl bilmiyorum ancak 5.20i yi kullandım. Kesinlikle 11 lt altına inmiyor. ( istanbul trafiği ve eko sürüşte)

Insallah ya:s. Gerci arabayi aldik artik ama eski c 180 156 hp ile yeni kasada sanzuman ve motorda bi farklilik var mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Adaptif far , dış budak kaplama , karartılmış arka camlar , konfor sunspansiyon, çokta ekleme yapmadım yaptıkça yapasım geliyor çünkü 😁

Hocam meraktan soruyorum gidip en kral cam filmini arka camlara 250 tl ye cektirecek iken o kadar parayi neden fabrika çıkış karartilmis arka cama veriyorsunuz?

Araca sonradan yapılan hiçbir eklenti hoşuma gitmiyor,açıkçası parasında değilim yani.

• Araçlarışu günlerde üretime girmiş olanlar satış danışmanlarından ne zaman için teslim tarihi aldılar? Benim satış danışmanım ser verip sır vermiyor. Bu yüzden sizlere sormak istedim. Teşekkürler...

• Arkadaslar yetkili servis nasıl, memnun musunuz ? Hakkında çok fazla olumsuz düşunce duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertan0593

Araçlarışu günlerde üretime girmiş olanlar satış danışmanlarından ne zaman için teslim tarihi aldılar? Benim satış danışmanım ser verip sır vermiyor. Bu yüzden sizlere sormak istedim. Teşekkürler...

Benimki eylul ortalarinda gelir diyor ama kesinlikle net degil diye ekliyor

• quote:

Araçlarışu günlerde üretime girmiş olanlar satış danışmanlarından ne zaman için teslim tarihi aldılar? Benim satış danışmanım ser verip sır vermiyor. Bu yüzden sizlere sormak istedim. Teşekkürler...

Benimki de üretimde,30 Ağustos-1 Eylül arası teslim diyor mengerler.
  • quote:

quote:

Benimki eylul ortalarinda gelir diyor ama kesinlikle net degil diye ekliyor

Net bir bilgi alamıyoruz. Bu bana çok saçma geliyor. Normalde 20-30 Ağustos arası üretim yapılır 15-25 Eylül arası teslim diyorlardı. Şimdi konuştuğumda araç şu an üretimde diyor. Buna göre araçlarımızın en kötü ihtimalle eylülün ilk haftasında gelmesi gerekiyor. Satış danışmanım öyle bişey mümkün değil. Ben bu işin içinden çıkamadım. Çıkabilen varsa banada anlatsın. Saygılar

• quote:

quote:

Benimki de üretimde,30 Ağustos-1 Eylül arası teslim diyor mengerler.

İşte bende buna kızıyorum. Muhtemelen sizin araçla benim araç aynı partide gelicek. Ama benim danışmanım bana tarih veremiyor. Canımı sıktılar artık

• Vw bu sureci cok guzel organize etmis. Size verilen musteri numaranizla aracinizi mesai saatleri icinde internetten an be an takip edebiliyorsunuz ama mercedeste bu sistem yokmus...

• Arka farları hiç beğenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Perforan

Arka farları hiç beğenmedim

Arka stop lambaları olmasın :)

• Arka stoplar S-Class havası için. Bilinçli algısal tasarım.

• Bence arkasi onunden guzel:)

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.