Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Led akıllı ışık sistemi (Hem aracın görünüşünü güzelleştirdiği,hem görüşü artırdığı için)

Adaptif far (Aynı nedenden)

Vale kilidi-Restoranlarda valelelere verdiğim için

Dişbudak kaplama-Piano black istemediğim için

Konfor süspansiyon (Malum Türkiye yolları :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengerX -- 1 Ağustos 2014; 9:52:30 >
  • Arka cam karartma: çocuklarım için
    Adaptif far ve akıllı LED sistemi: bu araçta zaten olmalı. Konfor ve estetik yönden kullanışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar peki sizin donanim ve renkler nedir? Yine sanirim herkeste beyaz olacak:)

• Ben bu kasada beyaza birtürlü ısınamadım. Tercihim Elmas grisi oldu

• Gri tonlari guzel evet... bu arada akilli ledlerde otomatik uzun far asistani standart mi arkadaslar?

• Bu arada danismana talimat verdim degisiklik yapabiliyor mu ona bakacak eger olursa akilli ledleri eklemek istiyorum

• Sanırım kırmızı siparişi veren tek müşteriyim CLA dan kalma bir kırmızı sevgim var ne yapayım :D hadi eylüllll nerdesinnnn
  • Ben de beyaz seçtim,gri güzel ama renge vereceğim para yerine donanım almayı tercih ettim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Sanırım kırmızı siparişi veren tek müşteriyim CLA dan kalma bir kırmızı sevgim var ne yapayım :D hadi eylüllll nerdesinnnn

Kirmizi bende dusundum ama mevcut aracim kirmizi diye byda beyaz olsun istedim.. bu arada eski kasa c 180 de illede kirmizi arayan bi arkadasim vardi ve kirmizi bulana kadar almadi:)
    Geldiginde foto bekliyoruz mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

Ben de beyaz seçtim,gri güzel ama renge vereceğim para yerine donanım almayı tercih ettim ben.

Bende aynen oyle dusundum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

Sanırım kırmızı siparişi veren tek müşteriyim CLA dan kalma bir kırmızı sevgim var ne yapayım :D hadi eylüllll nerdesinnnn

Kirmizi bende dusundum ama mevcut aracim kirmizi diye byda beyaz olsun istedim.. bu arada eski kasa c 180 de illede kirmizi arayan bi arkadasim vardi ve kirmizi bulana kadar almadi:)

Benimde opel tek kapı kırmızıydı ve çok seviyordum sonra kırmızı cla siparişi verdim onuda sevdim ama C180 i sipariş veriyorken biraz tereddüt ettim ama 4bine yakın üstüne para vermeyi göze alınca tamam dedim ben rengimden vazgeçmiyim ama bu eylül gelecek gibi durmuyo, bi gelsin söz resimler burda olucak :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

Benimde opel tek kapı kırmızıydı ve çok seviyordum sonra kırmızı cla siparişi verdim onuda sevdim ama C180 i sipariş veriyorken biraz tereddüt ettim ama 4bine yakın üstüne para vermeyi göze alınca tamam dedim ben rengimden vazgeçmiyim ama bu eylül gelecek gibi durmuyo, bi gelsin söz resimler burda olucak :D

Hadi bakalim insallah:) ben bugun donanim ekletmek icin bayiyi aradim ama sistem musade etmedi malesef arac uretime girmis olabilir dediler insallah eylul sonuna kalmayacagiz...

Bu arada sizin arac hangi donanim ve neler eklettiniz?

• Beyler kırmızı bakımı çok zor ve narin bir renk. Bence uzak durun. Boya koruma da bence hikâye. Üzerine 3200 lira fark istiyorlar. Metalik gri, beyaz ise en kolayı. Benim ilk aracım kırmızı ve çok çektim.

Opsiyon olayına gelince:

Uzun adaptif far yardımcısı, konfor süspansiyon (Amg), ısıtmalı koltuk, tablet ekran, şerit takip ve kör nokta asistanı bence gerekli opsiyonlar. Başka tavsiyesi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler kırmızı bakımı çok zor ve narin bir renk. Bence uzak durun. Boya koruma da bence hikâye. Üzerine 3200 lira fark istiyorlar. Metalik gri, beyaz ise en kolayı. Benim ilk aracım kırmızı ve çok çektim.

Opsiyon olayına gelince:

Uzun adaptif far yardımcısı, konfor süspansiyon (Amg), ısıtmalı koltuk, tablet ekran, şerit takip ve kör nokta asistanı bence gerekli opsiyonlar. Başka tavsiyesi olan?

Tablet ekrandan kastiniz nedir? Konfora onem veriyorsaniz airmatic havali suspansiyon sistmeni tavsiye ederim...

• Adaptif far , dış budak kaplama , karartılmış arka camlar , konfor sunspansiyon, çokta ekleme yapmadım yaptıkça yapasım geliyor çünkü 😁

• Valla ben bugun bile ekleme yapicaktim ama ama arac uretime girmus ve degisim yapamadilar adaptif far ekletecektim

• 320i ED 129 bin liste fiyatı var,indirimle 122 bin liraya alınabiliyor.Bu arabanında en boşu 121 civarı.Sürüş keyfi ve serilik olarak BMW daha önde o kesin bir şey zaten.Fakat donanımda Merso daha dolu sanki.

Arada ki donanım farkını bilen arkadaş açıklayabilir mi?

Ayrıca eski kasaya fakir mercedesi dediğim için kızanlar olmuş,ben öncesinde kimse alınmasın gücenmesin,kendi fikrimi yazıyorum demiştim.Bana kızmanız saçma.2011(makyaj öncesi) olan araçların içi resmen taksi gibi.Ki bu benim fikrimdir.2012 model araçlar alınabilir yinede,ama 2013 almakta çok mantıksız geliyor.Hem yeni kasaya göre çirkin,hemde dolu diye eski arabaya binceğime boş sıfırını alırım aynı paraya neredeyse.O kokusu yeter
  • quote:

Adaptif far , dış budak kaplama , karartılmış arka camlar , konfor sunspansiyon, çokta ekleme yapmadım yaptıkça yapasım geliyor çünkü 😁

Hocam meraktan soruyorum gidip en kral cam filmini arka camlara 250 tl ye cektirecek iken o kadar parayi neden fabrika çıkış karartilmis arka cama veriyorsunuz?

• Geçenlerde aracın tüketimi ile ilgili ilk yorumlarımı yapmıştım. Bügün aracı biraz daha uzun mesafe kullanma şansım oldu. Şehiriçi dur kalkların olduğu 45 km mesafeli sürüşümde ortalama 40 km hızda tüketim 9.3 Lt/100 km olarak gerçekleşti. Sanırım biraz daha den geye oturunca 9 Lt/100 km mümkün olacak gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Adaptif far , dış budak kaplama , karartılmış arka camlar , konfor sunspansiyon, çokta ekleme yapmadım yaptıkça yapasım geliyor çünkü 😁

Hocam meraktan soruyorum gidip en kral cam filmini arka camlara 250 tl ye cektirecek iken o kadar parayi neden fabrika çıkış karartilmis arka cama veriyorsunuz?

Ben film işine sıcak bakamıyorum. Araçta yapılabilecek hiçbir sök tak işlemine tahammülüm yok. Bu tatbiki benim fikrim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.