Şimdi Ara

VW'ye AĞIR DARBE İSVİÇRE VE HOLLANDA DA SATIŞI YASAKLANDI!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
6.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim millet avrupada bir kaç ülkdede daha yasaklansında 3 ay bekleyeceğime 1 ay beklerim diyordur

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

saçma bir hızla büyüyordu zaten vw, aslında dolaylı yoldan da olsa bizim tüketiciye faydası olacaktır, en azından artık fabrikadan çıkan araçlar daha fazla denetime girecek ve patlak araç satamayacaklar, haliyle buraya da patlaklar gelmeyecek

ha yine eldeki araçları kurtarırlar, emisyon sınırlaması olmayan ülkelere bu araçları biraz daha uygun fiyatlara satarlarsa insanlar saldırır, stokta araç bırakmaz

Bence de bizim tüketiciye yarar bu durum ama sizin bahsettiğiniz yönden değil. Tüm Avrupa'da yasaklanırsa arabaların hepsi bizim pazara gelir, millet de aylarca sıra beklemekten kurtulur. 😊

işte bizim tüketiciye yarar sağlamayacağı cevabında yazıyor, bizim tüketici dediğimiz akıllılar! vw için sıraya girip aylarca bekleyen insanlar, vw için sıraya giren insanları her türlü kazıklamaya devam ederler birşey değişmez

• Vw kullanıcıları, başta Toyota olmak üzere diğer marka araçları "gitmemekle" suçluyordu. Vw'nin süper TiDiAy motorlarının "performans"ının sebebi de anlaşılmış oldu böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asrın skandalı arkadaşlar suraya yaziyorum sahipleri dava acarlarsa vw seat ve Skoda vs tamamen firmalar kapanacaktır. 100 milyarlarca dolar tazminat söz konusu

Orijinalden alıntı: trust06

Battı batacak az kaldı.
    Kına yakar bazıları artık

Sen ne diyosun İçimin yağları eridi. Hatta bu olay sayesinde oturduğum yerde 5 kilo verdim.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Bizim fanboylar gibi tok kapı sesi hayranlığı olsaydı İsviçreliler hiç yasaklar mıydı bu aracı..

youtube
    Hiçbir şeye inanmayan adam. (Yalan İnanma)
    https://youtu.be/F7-uslGuIKk

Yalan yalan inanma

• Yapılması gereken yapılmış.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Firmalar böyle aldatmaca yaptiginda sinir oluyorum en yuksek cezayi yesinler istiyorum.Ekran kartinda nvidia da 4gb kart diye 3.5gb kart satti millete ceo cikip birdaha tekrarlamiyacaz dedi ama nvidia fanboylari "benim kartin 3.5gb dada iyi calisiyor" diye savunuyorlardi.Turk milleti kandirilmayi dert etmiyor kandirila kandirila alistirilmislar bu millet.

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Bizim millette cahil ulkelerde gorulen guce ve gucluye tapma durumu var (Allaha inanci disinda tutuyorum, o farkli bir durum). O yuzden burada etkisi gelismis ulkelerdeki gibi olmaz. Fakat vw buyuk bir ihtimal ile iflas edecektir.

• Buraya yollasalar satarlar aslında. Millet emisyondan ne anlasın, bu kelimeyi sokakta söylesem çoğu kişi bel altına vurup ters tepki verir. Ne anlasın millet çevre bilincinden sağlıktan, insanlar kapıya 3 kuruşluk araba alıp 5 liraya satıp kazanmanın derdinde.

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Ülkemizdeki insanın, vw nin bu yaptığına verdiği tepki :

youtube
    Hiçbir şeye inanmayan adam. (Yalan İnanma)
    https://youtu.be/F7-uslGuIKk

Yalan yalan inanma

Hocam seni uzun zamandır görmüyordum forumda, ortalık fena karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

İyi oldu aslında havalarından geçilmiyordu.Birgün darbe sırası vw'ye de gelecekti.Şimdi birkaç marka satsalar da diğer markalar nasiplense.Daha birkaç ay önce alfa romeo'ya da göz dikmişlerdi.Fıat'ın yerinde olsam audı'ye talip olurdum.malum yiyecekleri cezaları ödemek için para lazım.

haberi ilk duyduğumda yeminlen bu aklıma gelmişti
  • Bence Belediyeler birliği toplu alımla bayilerden elde kalan WV leri alsın. Bunları belediyelere dağıtsın. Ülkede kara sinek ve sivri sinekle mücadelede bu araçlar kullanılsın. Nox Co2 Allah ne verdiyse dayasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 27 Eylül 2015; 0:52:34 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Türkiye vw'e diğer ülkelerin yaptığının ya da yapacak olduğunun 1/10 ini yapabilecek mi acaba.
    Cari açığı azaltmaya bahanede oldu.
    Bu arada vw 3. Dünya ülkelerinde kampanya vs.. Adı altında stok eritme yoluna da gider bence.
    Aynı motoru kullanan seat ve Skoda 'yı neden incelemiyorlar onu merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

Google Nexus 5 Kullanıcıları Kulübü
    32 GB | Bright Red | Android 5.1.1

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.