Şimdi Ara

VW'ye AĞIR DARBE İSVİÇRE VE HOLLANDA DA SATIŞI YASAKLANDI!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
6.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiye'de yasaklansa passatın ikinci el fiyatı artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

göndersinler hepsini bize hiç sorun yok. comft b8 imi fırsat olsa highline b8 ile değiştiririm diyordum 9 ay sıra verilince hayal oluyo tabi hemen teslim 5 bin tane b8 highline gelse Türkiyeye buraya yazıyorum 2 haftada hepsi satılır

Bu rakam size abartı gelebilir çünkü başka markaların d segmenti araçlarının senelik satışı 5 bin adet ama emin olun satar

Yazık...

Arz talep meselesi hocam adamlar çatır çatır satıyor millette kıskanıyo işte yapıcak birşey yok ayda 3000 tane passat satıyor ki bunların hepsi ortalama 4 aylık bekleme süresiyle satılan rakam. Stok sıkıntısı olmasa,sıra olmasa ayda 5 bin tane passat satılmaması elde değil.

Kıskanan kıskanana vw ciler genelde Toyota hele ki Hondayı çok kıskanıyor

• mortingen şıtrayze :)

- Bilgi sahibi olmadan lütfen fikir beyan etmeyelim...
    - Anlayamazsınız... Anlasaydınız...
  • Çok iyi olmuş, sevindim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: coskunserce

Bu kadarda fazla artık. Düşene bir tekme de sen at mantığı. VW'ye acımaya mı başladım ne :) Hatta pazartesi gidip Golf siparişi veriyorum, destek olsun.

Destek olmak için bende hemen Haylayn tidiey bazzat alıyorum hocam. Hatta lazım olur diye bir tane de Jetta alayım, ne olur ne olmaz. Destek çıkmak önemli bir şey sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

göndersinler hepsini bize hiç sorun yok. comft b8 imi fırsat olsa highline b8 ile değiştiririm diyordum 9 ay sıra verilince hayal oluyo tabi hemen teslim 5 bin tane b8 highline gelse Türkiyeye buraya yazıyorum 2 haftada hepsi satılır

Bu rakam size abartı gelebilir çünkü başka markaların d segmenti araçlarının senelik satışı 5 bin adet ama emin olun satar

Yazık...

Arz talep meselesi hocam adamlar çatır çatır satıyor millette kıskanıyo işte yapıcak birşey yok ayda 3000 tane passat satıyor ki bunların hepsi ortalama 4 aylık bekleme süresiyle satılan rakam. Stok sıkıntısı olmasa,sıra olmasa ayda 5 bin tane passat satılmaması elde değil.

Kıskanan kıskanana vw ciler genelde Toyota hele ki Hondayı çok kıskanıyor

Bir vw sahibinin kıskanacağı markalar Mercedes,Bmw,Audi olabilir ama asla ucuz plastikten yapılma uzak doğu arabası toyota honda filan olamaz mantığa,doğaya herşeye aykırı

Almanya'da taksi bile yapmıyorlar VW'leri.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Bıraksın bu işleri duratec Türkiyede değil ama Amerikada Toyota ve Honda nın yanında vw nin esameai okunmaz

Ben burada amerikan coupe sedan civic si alsam parliament mavisi bir egzoz açık hava filtresi taksam duratec ve diğerleri kıskançlıktan çıldırır

Bunu onlarda biliyor

Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
  • Söylemiştim..Sıra Fransızlarda..fırsatı değerlendirecekler..VW bitiyor..hisse senetleri ne alemde acaba??

Volkswagen'de bir şok da İtalya'dan
    İtalya Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Riccardo Nencini, ülkesinde egzoz emisyon değerlerinde manipülasyon yapılmış riskli Volkswagen araç sayısının 1 milyon adet olabileceğini söyledi...milliyet.com.tr

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Düşünsenize Türkiye de yasaklanıyor..
    Passat fiyatı ikinci elde iki kat artmazsa ben bişey bilmiyorum

demokrasiyle yönetilen ve vatandaşını gerçekten düşünen ülkelerde yasaklanırda... Çin.. Rusya.. ve malum ülke gibi tek kişi tarafından yönetilen ülkeler biraz daha ayakta tutar vw yi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M-A-S

Acilen Türkiyede de yasaklanmalı.

vw turkiyede yasaklansa siz saniyo musunuz su an bindiginiz arabalara daha rahat daha ucuza biniceksiniz ? rekabet her zaman son kullanicinin isine yarar fakat size yaramasada olur.

parasi olan vw alir bu kadar basit. adam 10 bin fazla binip vw ye binmek istiyor.

isteyen cin mali plastik toyota hyundailara biner. 80-90 la yolda leylek gibi ziplayan fransiz araclarina biner.

kalite batiyor bizim millete.

ben sahsen vw den baska arac dusunmem. batsalar bile gene gider alman binerim.

araba demek alman demek bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tired of waiting -- 26 Eylül 2015; 18:20:52 >

Orijinalden alıntı: tired of waiting

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Acilen Türkiyede de yasaklanmalı.

vw turkiyede yasaklansa siz saniyo musunuz su an bindiginiz arabalara daha rahat daha ucuza biniceksiniz ? rekabet her zaman son kullanicinin isine yarar fakat size yaramasada olur.

parasi olan vw alir bu kadar basit. adam 10 bin fazla binip vw ye binmek istiyor.

isteyen cin mali plastik toyota hyundailara biner. 80-90 la yolda leylek gibi ziplayan fransiz araclarina biner.

kalite batiyor bizim millete.

ben sahsen vw den baska arac dusunmem. batsalar bile gene gider alman binerim.

araba demek alman demek bu kadar basit

Çin malı plastik ? Otomotiv sektöründe Alman baskınlığı bitiyor artık bunu yavaş yavaş kabullenseniz iyi olur. Sahtekarlara para kaptırmamanızı tavsiye ederim.

• Darısı bizim başımıza.şu ww batsa zerre kadar üzülmem.

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

+slum sitede satus ilanlari artmis ww sahiplerine simdiden kolay gelsin

Boşa paniklemesinler kar edeceyıghh diye alınan bazatlar cettalar patates oldu

• Valla vosvosa giren çıkan zerre kadar derdim değil ve fekat avrupa birliği, gümrük şeysi cart curt dalgasına burda da bi kısıtlamayla ya da benzeri bi durumla karşılaşılırsa değer kaybı yaşanır. Ha zerre kadar bi yanımda deil de diğer tenekelerin gereksiz fiyatı artarmı, işte o düşündürdü beni

profeyşınıl re(n)klam fotografikçisi...
  • Araçlar geri çağrılıp yazılımları güncellendiğinde yakıt artması ve çekişden düşme olunca ne olacak?
    Piyasada VW satışı inanılmaz artar. Müşteri zarar yazacak.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.