Şimdi Ara

VW'ye AĞIR DARBE İSVİÇRE VE HOLLANDA DA SATIŞI YASAKLANDI!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
6.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

quote:

göndersinler hepsini bize hiç sorun yok. comft b8 imi fırsat olsa highline b8 ile değiştiririm diyordum 9 ay sıra verilince hayal oluyo tabi hemen teslim 5 bin tane b8 highline gelse Türkiyeye buraya yazıyorum 2 haftada hepsi satılır

Bu rakam size abartı gelebilir çünkü başka markaların d segmenti araçlarının senelik satışı 5 bin adet ama emin olun satar

Yazık...

Arz talep meselesi hocam adamlar çatır çatır satıyor millette kıskanıyo işte yapıcak birşey yok ayda 3000 tane passat satıyor ki bunların hepsi ortalama 4 aylık bekleme süresiyle satılan rakam. Stok sıkıntısı olmasa,sıra olmasa ayda 5 bin tane passat satılmaması elde değil.

Ben burda alanlara da kızamıyorum pek açıkça. Değer kaybı yüzünden insanlar ne hale düşüyor güzel ülkemizin saçma durumları yüzünden. Premium hariç değer kaybetmeyen D yok gibi. İnsanlarımız da maddi kaygılarından ötürü tercih ediyor. Ha premium görüp hava atmaya çalışan garanti bitmeye yakın garibana daha pahalı satmaya çalışan güruhu buraya dahil etmiyorum. Son olarak hızlı giren atın...

yav kardesim herkez dizel almıyorkı? yapsın ındırım bende b8 hig alırım...lokum gıbı arac ben traktor sesli araba sevmıyorum ...benzinlide zaten sorun yok?

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....

• quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Acilen Türkiyede de yasaklanmalı.

vw turkiyede yasaklansa siz saniyo musunuz su an bindiginiz arabalara daha rahat daha ucuza biniceksiniz ? rekabet her zaman son kullanicinin isine yarar fakat size yaramasada olur.

parasi olan vw alir bu kadar basit. adam 10 bin fazla binip vw ye binmek istiyor.

isteyen cin mali plastik toyota hyundailara biner. 80-90 la yolda leylek gibi ziplayan fransiz araclarina biner.

kalite batiyor bizim millete.

ben sahsen vw den baska arac dusunmem. batsalar bile gene gider alman binerim.

araba demek alman demek bu kadar basit

Bir kızılderili atasözü der ki"Yanlışı gören ve önlemek için eli uzatmayan yanlışı yapan kadar suçludur."Güzelim ülkemde maalesef sizinki gibi kafalar hala var,utanıyorum.

• Acilen Türkiyede de yasaklanması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Ülkemizdeki insanın, vw nin bu yaptığına verdiği tepki :

https://youtu.be/F7-uslGuIKk

Yalan yalan inanma

Hocam seni uzun zamandır görmüyordum forumda, ortalık fena karıştı.

Evet baya bi forumun oto genel kısmından uzak durdum. İyi geldi bir nevi tatil gibi.

Dünya karıştı resmen akıl alır gibi değil şu yapılanlar.

• oh be kaç senedir bu haberi bekliyormuşuz forumca. batsın vw

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • Burda yasaklansa fosfagın fanboyları almayasan sipariş verirler,abi araba dediğin alman olacak,tok kapı sesini duyacam,vw olsun otomatik olsun dsg arızasına rağzıyız. Falan filan diyerekten bunlar bişeler yapar.
    Fakat her yerde yasaklansa sadece almanyada olsa şu fosfakıncılar ne mors olur. :)
    Yeni lider ford

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Beter olsunlar sırf burdaki saçma sapan fanboylar yüzünden iğrendim şu markadan.

Sahtekarlık yüzünden,hile yuzunden,üçkağıtçılık yüzünden adamların satışı yasaklanmış.Marka kabul etmiş,ceo kendi totosuna tekmeyi basmış bunlar halen 'olshunnn yassahlansın turkiye shatısları yheter' diyip duruyolar.Hey allahım ya pişkinliğe bak.Adamlar yaptıklarını kabul etmiş size ne oluyor

Tarihte bi markanın daha böyle bi ulkede yasaklanması var mı acaba

dostum amerıkada Dünyanın en fazla salınım yapan 2. ülkesi ve kyto protokolü reddeden bir ülke 450 bin aracın salınımı dert edecek bir hassasiyette olamaz... başka işler var bu işte... bu arada bende senın aracın markasından ve tutugun takımdan iğreniyorum oda ayrı bir konu)))

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....

• 90 model bmw 3.18 olanda 94 model mersosu olanda ne alıp veremedıgı var vw den hoş dizelde sorun tsi akar yine...bu arada lpg li degıl enazından...

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • beter olsunlar

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

quote:

quote:

göndersinler hepsini bize hiç sorun yok. comft b8 imi fırsat olsa highline b8 ile değiştiririm diyordum 9 ay sıra verilince hayal oluyo tabi hemen teslim 5 bin tane b8 highline gelse Türkiyeye buraya yazıyorum 2 haftada hepsi satılır

Bu rakam size abartı gelebilir çünkü başka markaların d segmenti araçlarının senelik satışı 5 bin adet ama emin olun satar

Yazık...

Arz talep meselesi hocam adamlar çatır çatır satıyor millette kıskanıyo işte yapıcak birşey yok ayda 3000 tane passat satıyor ki bunların hepsi ortalama 4 aylık bekleme süresiyle satılan rakam. Stok sıkıntısı olmasa,sıra olmasa ayda 5 bin tane passat satılmaması elde değil.

Kıskanan kıskanana vw ciler genelde Toyota hele ki Hondayı çok kıskanıyor

Bir vw sahibinin kıskanacağı markalar Mercedes,Bmw,Audi olabilir ama asla ucuz plastikten yapılma uzak doğu arabası toyota honda filan olamaz mantığa,doğaya herşeye aykırı

Almanya'da taksi bile yapmıyorlar VW'leri.

Ya abi şaka maka adamların taksileri merso e250 ya E250 lan o taksimi olur ondan o patron arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Beter olsunlar sırf burdaki saçma sapan fanboylar yüzünden iğrendim şu markadan.

Sahtekarlık yüzünden,hile yuzunden,üçkağıtçılık yüzünden adamların satışı yasaklanmış.Marka kabul etmiş,ceo kendi totosuna tekmeyi basmış bunlar halen 'olshunnn yassahlansın turkiye shatısları yheter' diyip duruyolar.Hey allahım ya pişkinliğe bak.Adamlar yaptıklarını kabul etmiş size ne oluyor

dostum amerıkada Dünyanın en fazla salınım yapan 2. ülkesi ve kyto protokolü reddeden bir ülke 450 bin aracın salınımı dert edecek bir hassasiyette olamaz... başka işler var bu işte... bu arada bende senın aracın markasından ve tutugun takımdan iğreniyorum oda ayrı bir konu)))

Yav Amerikanın umrunda değil ki hocam dünyaymış,sağlıkmış.

Umurlarında olsa ülkelerinde 4-5 litrelik arabaları takır takır satmazlar.Adamlar günde kim bilir kaç milyon ton petrol tüketiyor gereksiz yere.Hadi arazi için yük için olan 4x4 pick upların 4-5 litre motorlu olmasını anlarımda orta halli spor arabaya da öyle motor koyulmaz ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

+slum sitede satus ilanlari artmis ww sahiplerine simdiden kolay gelsin

Boşa paniklemesinler kar edeceyıghh diye alınan bazatlar cettalar patates oldu

En büyük darbe onlara olur umarım.Bu mahlukatlar yüzünden bu ülkede araba işlevsellikten çok dolar,euro gibi yatırım aracı oldu.
    Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710

İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

Çocuklarımıza anlatiriz artık. "Bir aralar vw vardı turk milleti çok severdi, vw de bizi severdi" diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lan insan böyle bi memlekette yaşamak ister arkadaş.

Adamlar halkı için arabasının arıza yapmasını dahi önemsiyor.

Lan bizde tek tek benzin depoları patlasa, bakanın biri çıkar vw arabanın içinde poz verir "bakın bende biniyorum patlamıyor" der.

Medeniyetin gözünü seveyim. Daha çok imam hatip okulu açarsak bu seviyelere geliriz diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

İğrenebilirsin,ben reno aşığı değilim,firmanın ceo su değilim,her satıştan pay falanda almıyorum.Cebimde 22bin tl para vardı en uygun en dolu araç buydu gittim aldım memnunum şimdilik

Diğer konuya gelirsek abd nin çevreye verdiği zararı kimse inkar edemez tabiki ama burda bi sahtekarlık var.Ordaki reklamlarda üzerine basa basa çevreci dizel diye bahsedilen araçlarda bi yazılımla antin kuntin işlere girmişler.Elin avrupalısı amerikalısı bizim gibi değil affetmez böyle oyunları.Abd hadi i.neliğine yaptı diyelim,sonra çıktı almanya hukumeti açıklama yaptı,isviçre dizel vw lerin satışlarını durdurdu falan filan.Haksız rekabet var ortada zaten yakıt verilerinede inanmıyorum onuda incelemeleri lazım

Her ne kadar çevreyi kirleten bi ülkede olsalar elektrikli araçlara ciddi teşvikleri var,o tür bi araç aldığında evindeki elektriği sana indirimli veriyor adamlar.Bizdeki gibi sadece kodamanların alacagi alacagı fiyatlara satmıyolar

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

Burası, okey masasına ineğin düştüğü bir ülke

Ne kadar garip olay varsa Türkiye'de olur.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.