Şimdi Ara

Vw Scirocco almayı düşünüyorum 1.4 160 hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
0
Favori
10.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım 65 70bin tl bütcem var babamdan ayrı araba almayı düşünüyorum vw sciroccoyu önerdiler arabayı kullanma fırsatım olmadı arabayla ilgili izlenimlerinizi benle paylaşabilir misiniz?Bi başka konuda o fiyatlarda önerebilceginiz spor çok yakmayan markalar önerebilir misiniz?Şimdiden teşekürler.

• CUMARTESİ 1.4 160 HP WHITE EDITION SRIROCCO'MUZU ALMAYA GİDİYORUZ.HAFTAİÇİ İZLENİMLERİMİ PAYLAŞIRIM....
  • Cok guzel arac kullandim yol tutusu gidisi falan cok iyi ama yine de bence başka bir model duşun artık cok görmeye başladık yollarda özellikle beyaz renk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx-8 var 2.eli 55tl civarı ama onun yakıtı

• bende çok düşündüm bu aracı. haftalarca oturdum hesap kitap yaptım, ikinci elleri gezdim, sıfırınının fiyatlarını aldım ondan sonra benzin fiyatlarını bu hale getirenlere sövdüm sövdüm sövdüm ve bu sevdanan vazgeçip dizel megane'a binmeye devam ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Rx-8 var 2.eli 55tl civarı ama onun yakıtı

Aslında aynen yollarda öyle görmeye alışık olmadıgımız arac 55 bin e alsa 15 bin de yakıt olsa aynı para ancak satarken ne olur bilinmez

Benzin artmaya devam ederse anca garajda kalır o arac

• Yeni Beetle'a bakın derim. Scirocco'nun artık yuzu eskidi. Yollarda bolca gördüğümüz bir araç oldu. Aynı teknolojide ama farklı tarzda bir aracı tercih edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scirocco eskidi artık, eski çekiciliği kalmadı. Bütçeyi biraz zorlayabilir ama bmw 1.18i düşünürdüm ben olsam.

RCZ 1.6 200hp olanıda çok güzel hatta scirocco'dan çok daha çekici bence ama iç tasarım biraz vasat.
  • Teşekür ederim allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
  • quote:

Evet onuda önerdiler onların motorundada sorun oluyomus ve çok yakıyomuş ben alcağım arabayı 3 4 sene kullancam o yüzden sorun çıkarmayan bi araba olsun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Cok guzel arac kullandim yol tutusu gidisi falan cok iyi ama yine de bence başka bir model duşun artık cok görmeye başladık yollarda özellikle beyaz renk.

İşte ne gibi araçlar ben şimdiye kadar pek araba araştırmadım motorumuda satınca artık güzel bi araba almanın zamanı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

bende çok düşündüm bu aracı. haftalarca oturdum hesap kitap yaptım, ikinci elleri gezdim, sıfırınının fiyatlarını aldım ondan sonra benzin fiyatlarını bu hale getirenlere sövdüm sövdüm sövdüm ve bu sevdanan vazgeçip dizel megane'a binmeye devam ettim

Evet benzin konusuda beni çok düşündürüyor bide bu arabayı ikinci el temiz bulmak çok zor diyolar kullanan kişiler çok hırçın kullanıyolarmış genç kesime hitap ettiğinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderkaya52

CUMARTESİ 1.4 160 HP WHITE EDITION SRIROCCO'MUZU ALMAYA GİDİYORUZ.HAFTAİÇİ İZLENİMLERİMİ PAYLAŞIRIM....

Özel değilse white edition için kaça anlaştınız ben en son herşey dahil şekilde 62 bin tl fiyat aldım bi 500 tl daha inerler gibi duruyordu.

Beetle 1.2 design manuel cam tavan içinde aynı şekilde 62 bin tl fiyat verdiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Aslında aynen yollarda öyle görmeye alışık olmadıgımız arac 55 bin e alsa 15 bin de yakıt olsa aynı para ancak satarken ne olur bilinmez

Benzin artmaya devam ederse anca garajda kalır o arac

rx-8 100 km kaç lt yakıyo bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Twixmars

Yeni Beetle'a bakın derim. Scirocco'nun artık yuzu eskidi. Yollarda bolca gördüğümüz bir araç oldu. Aynı teknolojide ama farklı tarzda bir aracı tercih edebilirsiniz.

Beetle sığabilirmiyim bilmiyorum 1.89 boyum var ben çok basık arabaları sevmiyorum rahat rahat kullanmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Scirocco eskidi artık, eski çekiciliği kalmadı. Bütçeyi biraz zorlayabilir ama bmw 1.18i düşünürdüm ben olsam.

RCZ 1.6 200hp olanıda çok güzel hatta scirocco'dan çok daha çekici bence ama iç tasarım biraz vasat.

Rcz güzel bi araç ama peugeot arabanın önünü aynı 307 gibi yapmış direksiyonda hiç iç açıcı değil ama öneriniz için teşekürler test sürüşüne çıkıcam.
  • Sıfır km olması şart değilse ilk tercihim RCZ ikinci tercihim ise 1.18 i olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Sıfır km olması şart değilse ilk tercihim RCZ ikinci tercihim ise 1.18 i olurdu.

Spor arabaları 2.el almadan yana değilim bütceyi biraz daha zorlayıp babamdanda biraz yardım isteyip çok fazla aşırıya kaçmıcaksa alabilirim sıfır ama 2.el çok temiz uygun bulursamda almam diyemem yani arabaya bağlı inşallah anlatabilmişimdir.
  • 19 yaşında 70.000 tl bütce..güzelmiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.