Şimdi Ara

Audi a4 1.8 tfsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 75 bin civarı arac arıyorum bir kaç tane audi a4 gördüm 2009-2011 civarı. Manuel 1.8 tfsi motor sizce alınabilirmi?
    Örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-audi-a4-1.8t-fsi-kazasiz-boyasiz-orjinal-342642714/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkiki -- 27 Aralık 2016; 11:19:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende 2010 2012 modellere çok bakıyorum.Hatta tam almaya karar vermişken forumdan arkadaşlar lpgye uyumda sorun çıkabiliceğinden bahsetmişlerdi.Özellikle sizin gibi manuel vites bakıyordum aslında hala da bakıyorum ama benzinli yakıtı korkuttuğu için alamıyorum.
  • Baktiginiz araclari bilmiyorum. Bu motorlarin bazi serilerinde yag yakma sorunu var. Forumda konusunu acmisti bir arkadas. Garanti bitmesine ragmen motor degisimi yapilmisti yetkili serviste garantiden.



    Tercihinizi yetkili servis bakimli olanlara kaydirabilirseniz cok da iyi araclardir. Yada motoru degismis bir arac bulursaniz onu da tercih edebilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Audi A4 1.8 TFSI model 2009-2011 yıllarına ait araçların hangi fiyat aralığında satıldıkları konusunda fikir sahibi olmanız için aşağıda yıllara göre satış aralıklarının görüldüğü tabloları paylaştık. Sizlerde diğer araçlar konusunda veya yıllara göre arama yapmak isterseniz resimlerden birini tıklamanız yeterlidir. Ayrıca otokaca.com adresindeki 'Piyasa Değeri' bölümünden yararlanabilirsiniz.

    Kolay gelsin

    Audi a4 1.8 tfsi

    Audi a4 1.8 tfsi

    Audi a4 1.8 tfsi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verikar -- 27 Aralık 2016; 16:37:45 >




  • Saticinin adi niye oyle bi garip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı model yılında rakiplerinden daha mantıklı.

    Çünkü kasası hala güncel kasa gibi gözüküyor.

    Yağ yakma sorunu çok konuşuldu, 2.0 tdi kullanan tanıdıklarım var ama 1.8 tfsi motoru bilmiyorum.

    Benim de ilgimi A5 coupe 1.8 tfsi çekiyor ancak yakıt ve bakım masrafının az olmayacağı kesin.
  • Alınır. Sıvı sistem LPGde takılır benzinde ne yakıyorsa aynısı yakar doya doya binersin zevkini çıkartırsın
  • 70-80 civarı bütçe var. 2010-2012 a4 düşünüyorum. Temiz araba bulmak koalymı audide ? ne önerirsiniz beyler ?
  • 2011 model 1.8 120 bg multitronic aracımı ikinci el olarak 63000 km de doktor bayandan 8 ay önce 73000 tl ye aldım. Şu an 69500 km de.

    Bundan önce 2010 b6 kasa manuel1.4 tsi pasaat kullandım manuel.

    Alma sebebim daha önceki aracım otomatik olduğu için manuel araç yoruyordu. Bu aracı da internetten görünce sahip olmak istedim.

    Passat aracım ile karşılaştırayım isterseniz.

    Passat çok sessiz bir araçdı ama A4 b8 kasa daha da sessiz. Araç çok rafine ve araca binip kapıyı kapadığınızda dünyadan izole oluyorsunuz. Lastik ve yol sesi yok. Bozuk yolda dahi trim sesi yok ki kullandığım araç 18 inch janta sahip. Süspansiyon konfor odaklı.

    Multitronic vites araç klasik cvt şanzımandan farklı. Honda jazz kulanmıştım cvt ama alakası yok. Honda gaza biraz dokununca devir saati sabitleniyor ve araç bağırıyordu. A4 farklı. Motor torku 220 olduğü için ve 1.8 motor hacminin etkisi ile araba kendini en iyi tork devrine ayarlıyor. Motor sesi ve vites geçiş sarsıntısı yok. S modu veya d de dip gaz yaparsanız araç sanal olarak devir saati ve vites geçişini yapıyor. Yani hafif de olsa klasik otomatik vites gibi hissettiriyor. Ben çok beğeniyorum.

    Benim araç 120 bg ve chip e açık. Güzel bir yükleme ile 210 bg 350 üzeri tork alınabilir. Param denkleşirse ilk işim yazılım.

    Araç içi ve bagaj passata göre biraz dar ama ikizlerim olmasına rağmen eksiklik hissetmedim.

    Araç kışın kısa mesafe 11 lt civarı tüketim değeri var az km yaptığım için önemsemiyorum. Şehir dışi çok zorlamazsanız 7 nin altını görüyorsunuz.

    Araç tasarımı klasik audi yeni kasa ve makyajlı hali bile benziyor. Dolayısı ile araç yıllık ama hala b9 kasaya göre çok farklılık yok bu güzel birşey.Ben tasarımını çok seviyorum.



    Aracı eleştirmek gerekirse 3- 4 ayda bir bir litre yağ eklemek gerekiyor. Çözümü yok. Benim araç da hız sabitleyici yoktu bin liraya sonradan taktırabiliyorsunuz ancak bir defa uzun yola çıktım çok eksikliğini hissettim. Bir de bluetooth yok sonradan auxdan bluetooth aparatı ile çözdüm. Passat da ön park sensörü vardı bunda yok ama taktırabiliyorsunuz.



    özetlemek gerekirse düşük km ye ikinci el uygun fiyata alınabilecek en güzel araba bence. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.