Şimdi Ara

Vw Scirocco almayı düşünüyorum 1.4 160 hp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

forum üyelerinin yaş pahalı araç kavramına bağlı olarak lambolara ve ferrarilere dedeler biniyor

sciroccoya bakma bile bence aşırı fazla bulunan bir araç ayrıca apaçilerin eline düştü

rcz fena değil

marka takıntın yoksa genesis coupe iyi

ama senin yerinde olsam subaru legacy lere ve mazda mx5 lere bakardım

Genesis coupe bakıyorum ama fazla ilan yok neden acaba bilginiz var mı nekadar yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

bence 30 bin tl ye al bi araba kalan 40 bini 1 yıllık %6 faize koy getirisi ile vergini ödersin, benzinini koyarsın, bakımını yaparsın

Güzel bi mantık ama bu parayla aracımı aldım aldım alamassam gerisi ablama gider :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Valla iyi butceymis, ben 29 yasina dek sahip oldugum en pahali arac 40bintl oldu, ilk aracimi da 25 yasinda alabildim neyse konuyu dagitmadan

Git sifir al malum spor araba demek devirsiz kullanimlar demek o yuzden ariza cikartmamasi adina sifir olsun bi alt donanim olsun farketmez.

Scirocco iyi bir secim olur

Eğer scirocco alırsam 1.4 160 hp manuel almayı düşünüyorum sizce ek donanım olarak neler almam gerekir teşekür ederim öneriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

Cok yakin arkadasim gecen sene aldi.Gunluk 70km kullaniyo,yakiti haric herseyinden memnun.sakin kullanda 50-60kuruslardan bahsediyor.

Teşekür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.
  • Arkadaşlar ben kısacası bu yaşda bu bütçe ile araba alıp sonradan keşke almasaydım dicem bi araç almak istemiyorum ve satmak istedimde çok zarar etmicem bi araç istiyorum önerileriniz için teşekürler verdiğiniz bilgileri araştırıyorum tekrarden herkeze teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

bence 30 bin tl ye al bi araba kalan 40 bini 1 yıllık %6 faize koy getirisi ile vergini ödersin, benzinini koyarsın, bakımını yaparsın

Olay budur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

Cok yakin arkadasim gecen sene aldi.Gunluk 70km kullaniyo,yakiti haric herseyinden memnun.sakin kullanda 50-60kuruslardan bahsediyor.

Spor araç yakar, ekonomi beklenmez. Rocco da fena içen bir araç ki sol ayağa hakim olmak çok çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakaraca48

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Hocam Type-R FN2 alıcaksınız , gençsiniz bütçeniz uyumlu :) , 50-60 Krş yakar km'de , açık hava filtresi+ Mugen kit + R.egsoz , ile 230-270 BG arası bir canavar elde edersiniz . :)

Teşekür ederim öneriniz içinde 50 60 çok fazla değil mi sizce ?

Huyuna gidersen o kadar yakmaz ama Scirocco'dan daha sıradışı gelir göze , her yerde yoktur , scirocco dahil tüm segmenttaşları ve bir çok aracı paket eder , iskender egsoz takarsan gittiğin yere sesin 5 km öteden gider . Yakın bir abimde var o yüzden bir de ben Hondacıyım , tutkunum , bu aracın rakibi Scirocco R'dır . 1.4 Fındık 160 bunun yanından geçemez. İç tasarımı olsun motoru mekaniği yol tutuşu olsun FN2 , çok güzeldir. Araç hakkında merak ettiğiniz her şeyi burdan , özelden sorabilirsiniz , ayrıca scirocco 1.4 50 kuruşlardan aşağı inmez :).

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodopinion

Güzel bir araç ama bence o fiyata daha eski model bmw 3.20ci almak daham antıklı olur.

Güzel araç ama 2008 den sonrası çok pahalı okadar parayıda düşük model arabaya vermek mantıklı olur mu sizce deger mi ?
  • Hyundai genesis coupe yakından tanıyan arkadaşlar nasıl bi araç yol tutuşı yakıtı arıza yedek parça bunlarla ilgili bilgi verirse bide sciroccosu olan kimse yok mu herkez bu kadar soguk bu arabaya bide benim bulundugum bölgede scirocco hiç yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Yuzu eskiyen,apaci kivamina yaklasan bir arac oldu benim gozumde bu arac maalesef...10.000 daha koyun mercedes a alin imkan varsa...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ibs-otomotiv-2012-model-0-km-mercedes-a.180-amg-paket-103927281/detay bu araçdan mı bahsediyosunuz ?

Evet.hatta imkan varsa Gidin autoshow da inceleyin..scirocco makyaj yicek zaten bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scirocco'nun eski albenisi yok artık.

Üstüne biraz daha koyulup BMW 116i veya yeni Mercedes A serisi alınabilir. Aynı fiyata da alınır ama boş olur. En azından bir sunroof opsiyonu al BMW ya da Mercedes alacaksan. Sahibinden.com'da vardı bir tane koyayım ilanı buraya;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ibs-otomotiv-2012-0-km-mercedes-a.180-amg-paket-bayii-cikisli-104141182/detay

gerçi bu 85.000TL yazmış ama ben bu fiyata inanmıyorum, bayiiden daha ucuza alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 4 Kasım 2012; 13:31:27 >

• 19 yaşındaki cocuğa 200 beygirlik arabayı ver toplasan kaç senelik şöförlük tecrübesi var sonra ağaca çıktı karşı şeride uctu , gençlik parada varsa elbette heves edicektir ama benim gibi 30 yaşını aşmışlar için hiç güzel anılar yok bu konuda hele üniversitedeyken 19 yaşındaki arkadaşımızı babasının ona hediye olarak aldığı BMW 850ci ile sehiriçinde benzinliğe ucarak sunrooftan kafası cıkıp koparak öldüğünü görmüş biri olarak yazıyorum...
  • ben de almayı düşünüyorum 1.4 160 hp buna garantiyi bozmadan modifiye yapılabilir mi motora? düz vites.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

19 yaşındaki cocuğa 200 beygirlik arabayı ver toplasan kaç senelik şöförlük tecrübesi var sonra ağaca çıktı karşı şeride uctu , gençlik parada varsa elbette heves edicektir ama benim gibi 30 yaşını aşmışlar için hiç güzel anılar yok bu konuda hele üniversitedeyken 19 yaşındaki arkadaşımızı babasının ona hediye olarak aldığı BMW 850ci ile sehiriçinde benzinliğe ucarak sunrooftan kafası cıkıp koparak öldüğünü görmüş biri olarak yazıyorum...

Bahsedilen 850ci ya da 650i değil yalnız.

Bahsettiğimiz orta sınıf kompakt, spor görünümlü topu topu 1400cc bile motoru olmayan bir araba. Buna da 20 yaşında binmeyecekse hiç binmesin zaten. Bilinçli olduktan sonra Camaro bile alınır. Amerika'da Mustang dediğimiz arabayı 20-21 yaşındaki kızlar kullanıyor, gittim, gördüm, arkadaş oldum oradan biliyorum. Bilinçsizse 1.3 M-jet 60 beygir Palio ile bile ölebilir, 200 beygir olması şart değil yani...

• audi a3 lerde güzel araba

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

19 yaşındaki cocuğa 200 beygirlik arabayı ver toplasan kaç senelik şöförlük tecrübesi var sonra ağaca çıktı karşı şeride uctu , gençlik parada varsa elbette heves edicektir ama benim gibi 30 yaşını aşmışlar için hiç güzel anılar yok bu konuda hele üniversitedeyken 19 yaşındaki arkadaşımızı babasının ona hediye olarak aldığı BMW 850ci ile sehiriçinde benzinliğe ucarak sunrooftan kafası cıkıp koparak öldüğünü görmüş biri olarak yazıyorum...

Bahsettiğimiz orta sınıf kompakt, spor görünümlü topu topu 1400cc bile motoru olmayan bir araba. Buna da 20 yaşında binmeyecekse hiç binmesin zaten. Bilinçli olduktan sonra Camaro bile alınır. Amerika'da Mustang dediğimiz arabayı 20-21 yaşındaki kızlar kullanıyor, gittim, gördüm, arkadaş oldum oradan biliyorum. Bilinçsizse 1.3 M-jet 60 beygir Palio ile bile ölebilir, 200 beygir olması şart değil yani...

Elbette ölcek olduktan sonra 70 bg lik palio dada ölürsün mesele o değil , 160 lık şirokko bide revo yazılım falan derken 200 bg nası gittiğini iyi kötü biliyorum bendede 140 lık tsi var , demek istediğim tecrübesi zayıf heyecanı yüksek olan 18-19 yaş gurubunun altına vermek bence doğru değil bilinç falan yalan hocam o yaşlarda şuan muhasabe müdürü olan arkadaşım kızı etkilicem die neler yaptığı dün gibi hatırlıyorum, alıcak tsi köpek gibi basıcak işte bu kadar basit amerika olayına gelince o bir örnek değil orda zaten vw jetta bile v6 satılıyor insanlar 16 sında ehliyet alıyor kurallara uyma yollar falan türkiye ile kıyas kabul etmez ....

• Hocam insan alacağı arabanın modelinin nasıl okunduğuna da bi bakmalı "scirocco" "amarok" (VW bize bişiler anlatmaya çalışıyor) hoş hareketler değil bunlar....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

70 bin bütçe,19 yaş

tabiki de

Araba güzele benziyo sizce hangi motor seçimi yapıyım?

140 lık iyidir ama tam bir performans makinesi olsun dersen 170 lik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Elbette ölcek olduktan sonra 70 bg lik palio dada ölürsün mesele o değil , 160 lık şirokko bide revo yazılım falan derken 200 bg nası gittiğini iyi kötü biliyorum bendede 140 lık tsi var , demek istediğim tecrübesi zayıf heyecanı yüksek olan 18-19 yaş gurubunun altına vermek bence doğru değil bilinç falan yalan hocam o yaşlarda şuan muhasabe müdürü olan arkadaşım kızı etkilicem die neler yaptığı dün gibi hatırlıyorum, alıcak tsi köpek gibi basıcak işte bu kadar basit amerika olayına gelince o bir örnek değil orda zaten vw jetta bile v6 satılıyor insanlar 16 sında ehliyet alıyor kurallara uyma yollar falan türkiye ile kıyas kabul etmez ....

+1

Artıslik yapan bu ısı her Arabada yapıyor
    Dün eve dönerken symbol vardı makas atmaya çalışırken çarpıyordu ki o arabada 5 kisilerdi saçma bir hava atmadan o kazada en az 3-5 kisi ölürdü

Tabi ilk araba olarak bende Sci isterim ama babam deneyim yok diye 206 ile başla dedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.