Şimdi Ara

vw eos mu astra twintop t cabrio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar, 40 bin civarında ama özellikle cabrio bir araç almak istiyorum..eos ve astra arasında kaldım, artıları ve eksileri ile detaylı araştıracağım ancak genel fikirleri ve varsa kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum..siz ne dersiniz?

• motor açısından 1.6 T astra bence daha uygun eos'a kadın hiç kaynamadı ve pekte tutmadı zaten
  • evet bende 1.6 T astrayı begeniyorum ilk başlarda eos oldukça hoş gelmişti ancak astra fiyat olarak da vw den 3-4 bin daha uygun model ve km. açısından. 1.6 T motor gücü de iyi tabi ona göre yakıt olayı biraz artacaktır. cabriolarda üstü açılırken mekanik sorun çıkarma olasılığı hangisinde daha yüksek acaba onu da araştırmak lazım.
  • Bir astra kullanıcısı olarak sonuna kadar tavsiye ederim........
  • benim düşündüğümde astra twintop veya eos. internette çok fazla bilgi yok bu konuda yanlız bunların yurt dışındaki fan sitelerine üye oldum ve baya bir araştırma yapma imkanım oldu. şimdi astra twintoplar fiyat olarak oldukça uygunlar yanlız 1.6 modeli kasayı çekemediği çok konuşulan birşey, 1.6 turbo modeli en akla yatkını bu yüzden. aslında 1.8 leride var otomatik ama türkiyede çok az var satan yok. gelelim öğrendiğim başlıca sıkıntılarına, tavan en büyük problem, yurt dışında özellikle ingilterede tavanla ilgili çok şikayet var, kapanıp açılmama yada açılıp kapanmama, belli süre sonra arka camın olduğu direklerde ezilmeler meydana geliyormuş. resimlerle bunları göstermişler hep. sonra bir şikayette tavan kapalıyken arkada tencere tava varmış gibi seslerin gelmesi. ben şahsen astra düşünüyordum fakat bu aracın yeni kasasının çıkmaması ve bir anda satıştan kaldırılmasıda kafamda soru işaretlerine neden oldu. ama şekil olarak güç olarak çok başarı bir araç diyebilirim, bence jant ve yay takılınca bmw nin cabriosundan daha iyi duruyor. ayrıca unutmadan kol dayamanın olmaması çok büyük bir eksik diyebilirim. eos a gelince okuduklarımdan anladığım kadarıyla tek şikayet bazen gıcırtı yapmasıymış. fakat motor seçenekleri çok güzel 1.4 tsi 122 ve 1.4 ts 165, asıl benim beğendiğim 2.0 tsi 200 bg, 1.6 yı saymıyorum bu tarz arabalarda kasa ağır olduğu için güçsüz kalıyor.motoru zorlamaktan başka bişey değil yazık. ama eos un artıları çok fazla bir kere hem coupe hem cabrio hemde coupe özelliği sırasında sunroof u var, artı 2.0 tsi highline modelini alırsanız arkada oturan yolcular için ön kolduğu arkadan kumanda edebilme özelliğide bulunuyor ve dsg şanzıman yer alıyor. 1.4 tsi larda maalesef en dolusu dedikleri türkiyeye özgü olanlar. yinede opel astra 1.6 turbo ,eos 2.0 tsi ve 1.4 tsi highline arasında gidip geliyorum. coupe ve cabrio araba almadan önce iyi araştırma yapmak lazım 7 sene rover coupe modelini kullandım. malzeme kalitesi bu tarz araçlarda çok önemli, çünkü direksiz kapılar ve cabriolarda özellikle orta sütunların olmaması aracın esnemesine neden oluyor amortisörlerde sert olduğu için zamanla içerdeki malzemeden ses gelmeye başlıyor. şuana kadar en az şikayet okuduğum ve müşterisinin en çok memnun eden eos diyebilirim. kafamdaki tek eksisi aracın twintop a göre küçük olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: togggy

benim düşündüğümde astra twintop veya eos. internette çok fazla bilgi yok bu konuda yanlız bunların yurt dışındaki fan sitelerine üye oldum ve baya bir araştırma yapma imkanım oldu. şimdi astra twintoplar fiyat olarak oldukça uygunlar yanlız 1.6 modeli kasayı çekemediği çok konuşulan birşey, 1.6 turbo modeli en akla yatkını bu yüzden. aslında 1.8 leride var otomatik ama türkiyede çok az var satan yok. gelelim öğrendiğim başlıca sıkıntılarına, tavan en büyük problem, yurt dışında özellikle ingilterede tavanla ilgili çok şikayet var, kapanıp açılmama yada açılıp kapanmama, belli süre sonra arka camın olduğu direklerde ezilmeler meydana geliyormuş. resimlerle bunları göstermişler hep. sonra bir şikayette tavan kapalıyken arkada tencere tava varmış gibi seslerin gelmesi. ben şahsen astra düşünüyordum fakat bu aracın yeni kasasının çıkmaması ve bir anda satıştan kaldırılmasıda kafamda soru işaretlerine neden oldu. ama şekil olarak güç olarak çok başarı bir araç diyebilirim, bence jant ve yay takılınca bmw nin cabriosundan daha iyi duruyor. ayrıca unutmadan kol dayamanın olmaması çok büyük bir eksik diyebilirim. eos a gelince okuduklarımdan anladığım kadarıyla tek şikayet bazen gıcırtı yapmasıymış. fakat motor seçenekleri çok güzel 1.4 tsi 122 ve 1.4 ts 165, asıl benim beğendiğim 2.0 tsi 200 bg, 1.6 yı saymıyorum bu tarz arabalarda kasa ağır olduğu için güçsüz kalıyor.motoru zorlamaktan başka bişey değil yazık. ama eos un artıları çok fazla bir kere hem coupe hem cabrio hemde coupe özelliği sırasında sunroof u var, artı 2.0 tsi highline modelini alırsanız arkada oturan yolcular için ön kolduğu arkadan kumanda edebilme özelliğide bulunuyor ve dsg şanzıman yer alıyor. 1.4 tsi larda maalesef en dolusu dedikleri türkiyeye özgü olanlar. yinede opel astra 1.6 turbo ,eos 2.0 tsi ve 1.4 tsi highline arasında gidip geliyorum. coupe ve cabrio araba almadan önce iyi araştırma yapmak lazım 7 sene rover coupe modelini kullandım. malzeme kalitesi bu tarz araçlarda çok önemli, çünkü direksiz kapılar ve cabriolarda özellikle orta sütunların olmaması aracın esnemesine neden oluyor amortisörlerde sert olduğu için zamanla içerdeki malzemeden ses gelmeye başlıyor. şuana kadar en az şikayet okuduğum ve müşterisinin en çok memnun eden eos diyebilirim. kafamdaki tek eksisi aracın twintop a göre küçük olması.

çok güzel ve bilgi dolu bir yorum olmuş teşekkürler

• Astra twintop aracım var bindikten sonra size daha detaylı bilgi verebilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    11 yıl önce açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.