< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
CaptainSkyWalker demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Eline telefon alan araba experi kesilmiş her BMW konusunda yanlanmistir , biz niye görmüyoruz bunları? Kaç tane BMW kullandin hayatında , F30 ile kaç kişi yanlamis başka araba yanlayamiyor sadece BMW mi yanliyor? Görende 500hp araba sanır bunları , görende Türkiye'de herkes F1 pilotu sanır herkes yanliyor ya Nefret ettim bu sosyal medyadan arada bir girip bakayım diyorum sadece boş |
BMW 3.16i F30 Hakkında Bilgiler
Giriş
BMW 3.16i F30, 2012-2019 yılları arasında üretilen kompakt bir lüks otomobildir. Kullanıcı yorumlarına göre, güçlü yönleri arasında şık tasarımı, konforlu sürüşü ve birçok özelliği yer almaktadır. Ancak, satın almayı düşünüyorsanız, bazı potansiyel sorunları da dikkate almanız önemlidir.
Kronik Sorunlar
Bazı kullanıcılar, BMW 3.16i F30'da kronik sorunlar yaşadıklarını bildirmiştir. Bu sorunlar arasında şunlar yer almaktadır:
Neden Tutulmuyor?
BMW 3.16i F30, kronik sorunları ve göreceli olarak yüksek bakım maliyetleri nedeniyle bazı alıcıları caydırabilir. Ayrıca, daha güçlü motor seçeneklerine veya daha yeni modellere sahip araçlarla karşılaştırıldığında daha az performans ve özellikler sunmaktadır.
F30 316i Alınır mı?
BMW 3.16i F30'un alınması düşünülüyorsa, kronik sorunları ve bakım maliyetlerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Gerekli araştırmaları yapın, kullanıcı yorumlarını okuyun ve güvenilir bir mekanikten aracın geçmişini kontrol ettirmeyi düşünün. Bu önlemleri alarak, bilinçli bir karar verebilir ve 3.16i F30'un sizin için uygun bir araç olup olmadığına karar verebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 10 Nisan 2020; 12:3:24 > |
1999 1.6 Renault Clio RXT
2014 1.4 Seat İbiza Style 2012 1.6 BMW F30 Comfort 2020 1.5 Audi A3 Sport |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 12 Nisan 2020; 9:37:59 > |
"The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence." - Nikola Tesla
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linneus -- 16 Nisan 2020; 7:8:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
f30 316i ile 320ied N13 isimli motorun kullanıldığı araçlar. n13 motorlu aracımı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum, periyodik bakımlarını zamanında yaptırdım hakeza orijinal ürünler ve doğru yağ tercihi yaptım. En küçük sorunla karşılaşmadım. En yakın arkadaşımda ise yine 320ied var 2014 model alındığı günden bugüne sadece 1 kez bobin seti değiştirmek durumunda kaldı o kadar. Otomobil dünyasına ilişkin genel itibariyle şöyle düşünüyorum, otomobilden ziyade 'kullanıcının' sorunlu olduğu. F30 316i alınır mı? Periyodik bakımları zamanında yapılmış, ruh sağlığı yerinde 'normal' bir birey tarafından kullanılmış, geçmişi bilinen bir otomobil ise kesinlikle alınır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEren -- 25 Mart 2021; 14:13:59 > |