Şimdi Ara

VW Caddy 2.0 TDI (102 ps) DSG Exclusive (7 Kasım 111.250 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirtilen aracın 17 Ekim 2017 tarihiyle satın alma bedeli 108.020 TL dır.Zam veya indirim uygulandığı taktirde başlıktaki tarihi ve fiyatı güncelleyeceğim.

Teşekkürler.
    VW Caddy 2.0 TDI (102 ps) DSG Exclusive  (7 Kasım 111.250 TL)VW Caddy 2.0 TDI (102 ps) DSG Exclusive  (7 Kasım 111.250 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 8 Kasım 2017; 16:56:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 bin dizelden 102 ps cigerli tday

bu ciger bir harika dostum.

edit:kazara 109 yazmişim 102ps yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ekim 2017; 17:8:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

2 bin dizelden 109 ps cigerli tdi

bu ciger bir harika dostum.

102 ps yazacaktınız sanırım

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    evet başlikta kocaman yaziyor zaten ya

• Kose aydinlatmali on sis fari
    On sis fari
    Sis fari
    Far

Yazacak baska donanim bulamayinca demek ki

• Offff tidiayin gucune bakar misiniz.

• Ya bunlar ne içiyor.Bunu satan açar da bakar.102 PS ben görsem üretimi durdururdum.

Şu kadar paraya adamlar dalga geçiyor milletle.Doblo varken ya da Connect bakılmaz buna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.0 VGT tipi turbolu dizelden 102hp güç + 250nm torq almayı nasıl becermişler onu anlamadım, 150hp + 350 tork hakkıdır böyle bi motorun.
  • Emisyon korkusu adamlara ne motorlar yaptırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw 3.16d'de 2.0 motordan 115 hp üretiyorken vw ticari araçta 102 hp üretmiş az mı!

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Kose aydinlatmali on sis fari
    On sis fari
    Sis fari
    Far

Yazacak baska donanim bulamayinca demek ki

F

A

R

yazmayı unutmuşlar hocam. Opsiyonel mi acaba?

• 2.0 lt 102 bg araç ve sene 2018
  • bence bir ticari için çok yüksek fiyat,ötv enson %15 idi.Bu aracın çıplak fiyatı passat kadar vardır,eğer ruhsat ticariyse.
  • Forum yine cahil dolu görende sanki yapabildikleri en güçlü motor 102 hp sanır adamlar en güçlü 2.0 tdi motoru yaptı bu araç ticarı araç yani amaç performans değil madem anlayın şunu cahilsiniz bide birşey biliyormuş gibi dalga geçerek daha rezil duruma düşmeyin far opsiyonu konusunda dalga geçene sözüm yok o mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 17 Ekim 2017; 22:45:55 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    torku yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

torku yeter

Ağrı dagin eteğinde tidiayin gucu ile. 280nm de cabasi.

• Bence beygir yerine hacimle dalga geçilmesi lazım,CAY motor olduğu dönemlerde neden laf etmiyordunuz ? O da 102 ps 250nm vaad ediyordu.Üstelik Almanyada 1.6 75 ps 195nm torklu versiyonu da vardı.Şimdiki gördüğünüz motorda o kadar çöp değil bence,evet hacmine göre düşük gücü,ellerinde 1.6 TDI 115 ps motor varken niye hala bununla satılıyor anlamak güç lakin transporterda da 2.0 TDI 84 ps olduğunu düşünürsek o kadar da düşük güç sergilemediğini anlayabiliriz Sonuçta bu motor kombinasyonuyla da caddy 11 saniyede hızlanıyor.2.0 TDI da 150 beygir güç opsiyonuda var.Bence sitem etmeniz gereken şey bu motordan 102 ps çıkması değil,neden 1.6 nın konulmadığı ya da 2.0 150 ps in gelmediği.Dünya bizim etrafımızda dönmüyor.Transporter,caravelle de de halen 102 ps kullanılmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Ya bunlar ne içiyor.Bunu satan açar da bakar.102 PS ben görsem üretimi durdururdum.

Şu kadar paraya adamlar dalga geçiyor milletle.Doblo varken ya da Connect bakılmaz buna.

Geçen seneye kadar kangoo vardı bizde, geçen sene aralıkta doblo aldık ve sadece 6 ay katlanabildik(farlar su almaya başladı

plastik aksamın her yerinden sesler gelmeye başladı), yazın konuda bahsi geçen aracı 97 bine aldık şimdi ise geldiği fiyat ortada...

Evet parasını haketmeyene bir araç ama kesinlikle diğer tüm markaların kombi araçlarından da net daha iyi...

Ford ya da Renault desen anlarım ama fiat deme ne olur...Bu arada bu aracın fiyatına çok diyenler diğer markaların araçlarının da fiyatına bakarlarsa daha iyi olur...

102 ps olayına gelirsek bu güç kağıt üstünde düşük olabilir ama aracın 120km ye kadar hızlanması gayet iyi, 120 den sonrasında ise varsın yavaş hızlansın mühim değil...

• Genede satılır bu araç. WW arması var motorun ne önemi var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Ya bunlar ne içiyor.Bunu satan açar da bakar.102 PS ben görsem üretimi durdururdum.

Geçen seneye kadar kangoo vardı bizde, geçen sene aralıkta doblo aldık ve sadece 6 ay katlanabildik(farlar su almaya başladı

plastik aksamın her yerinden sesler gelmeye başladı), yazın konuda bahsi geçen aracı 97 bine aldık şimdi ise geldiği fiyat ortada...

Evet parasını haketmeyene bir araç ama kesinlikle diğer tüm markaların kombi araçlarından da net daha iyi...

Ford ya da Renault desen anlarım ama fiat deme ne olur...Bu arada bu aracın fiyatına çok diyenler diğer markaların araçlarının da fiyatına bakarlarsa daha iyi olur...

102 ps olayına gelirsek bu güç kağıt üstünde düşük olabilir ama aracın 120km ye kadar hızlanması gayet iyi, 120 den sonrasında ise varsın yavaş hızlansın mühim değil...

Hocam her yıl fazladan vergi verıyorsunuz . bizim vergi sistemine en uygunu 1.8 1.9 motorlu ticarilerdi fakat firmalar artık bu şekilde motor uretmeyince ya 1.5 1.6, ya da 2.0 motorlara yer verdiler.

Niye connect almadiniz onu merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.