< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sırıkla uzun atlamada
|
Şimdi egolu gibi görünecek ama bu işe ben gibi genetik olarak yatkınsanız, inanın bu işte genetik çok büyük faktör, kattıkları inanılmaz.
Yani kattıklarını da yazsam iyice egolu diyeceksiniz, o yüzden yazmıyorum ama inanın hayatımı bu spor sayesinde çok güzel yaşadım. Karısı, kızı olsun, bir ortamda veya salonda saygınlık olsun. Sağlık konusunda diyemem, vücut geliştirme sağlıklı bir iş değil zaten bunu da delikanlı gibi söylüyorum, tabi ileri seviye için. Sürekli kontrol altında olman gerekli, kendinize çok iyi baktığınız takdirde, sorun 0'a yakın ama küçücük bir noktayı atlayın anında patlar, bende patladığı gibi. Ama buna değer mi değer hem de fazlasıyla. Eğer bir de yetenekli, kültürlü, entelektüel ve kendini geliştirmiş bir insansanız getirileri çok fazla. Diğer amele bodyciler gibi hayatı sadece kilodan ibaret olup, ağzı iki laf yapamayan tiplerdensiniz, zaten dünyanın en iyi vücudu olun hiçbir şey olmaz. Dünyanın en harika şeyi, inanın o testosteronun verdiği gücün insanlar ve kadınlar üzerindeki etkisi muazzam. Testosteron zeka, düşünce, konuşma, özgüven yani kısacası sizle ilgili aklınıza ne geliyorsa, her şeyinize kadar pozitif bir şekilde rol oynar ve bir de bunun vücutla buluştuğunu düşünün. Sonsuza kadar yapmak istediğim ve aşık olduğum tek şey. Bu işte bir yerlere gelirseniz, emeklerinizin sonucunu alırsanız, kattıkları paha biçilemez. Neden paha biçilemez, her şeye belki parayla sahip olabilirsin ama işte buna değil. |
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
|
vücut geliştirme dediğin şey bir spor değildir dostum kendinizi kandırmayın. ha fitness gereksizdir girmeyin demiyorum ama bu sporcuların kendilerini daha dayanıklı hale getirmek için yaptığı bi şeydir. spor dediğin şeyin temelinde koşmak yatar, koşusuz eforsuz spor olmaz. spor hareket demektir. sen spor salonuna gidip yalandan iki ağırlık kaldırarak fitness aletlerini kullanarak kolum ne kadar genişlemiş buram ne kadar şişmiş diyerek spor yaptığını düşünüyorsan hayal aleminde yaşıyorsundur. gerçekten spor yapmak istiyorsanuz bir çift güzel bi spor ayakkabısı alın ve dışarı çıkın, açık havada yürüyün ve küçük koşularla başlayın. bu size iyi gelecektir.
|
Sağlık için yapıyorsanız vücut geliştirme yapmayın. Vücut geliştirme sağlıklı değildir. Öncesinde yaptığınız koşu ve ısınma hareketleri sağlıklıdır. Sağlık için koşun yürüyün yüzün zıplayın amuda kalkın. Ama gidip demirden ağırlıkların altına girip fabrikasyon ilaçları tüketmeyin.
|
Hocam bence belli bi seviyeye geldikten sonra adamın vücut ağırlığı forum korumak için kendine yeter.
Mekik şınav barfiks bide squad. Yeni kütle oluşturmaz ama. Eldekini korur. Ki kaybetsede bişey olmuyor diye biliyorum. Kas hafızası var bilimsel olarak. Kas hücreleri çok çekirdekli. Gerekirse çekirdekler bölünüyor. Adam bıraktiği zaman çekirdekler duruyor sitoplazma küçülüyor. Yeniden başladiği zaman forma girmesi ilk yapişindan daha kolay oluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alig07 -- 27 Ocak 2018; 18:23:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |