Şimdi Ara

Vücut geliştirmenin insana kattıkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spora baslayali
  • Guncel

• Aslında genel olarak yaşantımda maymun iştahlı değilim başladığım işi yarım bırakmam ama bu spor salonu olayına hiç alışamadım 2 sefer yazıldım ikisinde de bir süre sonra süresi dolmadan gitmemeye başladım. Hep bağış yapıyorum.
    Bİrde aslında diyet yapmadığın sürece spor bir hiç bence. Anca kondisyon kazanırsın.
  • Hocam bence belli bi seviyeye geldikten sonra adamın vücut ağırlığı forum korumak için kendine yeter.
    Mekik şınav barfiks bide squad. Yeni kütle oluşturmaz ama. Eldekini korur.
    Ki kaybetsede bişey olmuyor diye biliyorum. Kas hafızası var bilimsel olarak.
    Kas hücreleri çok çekirdekli. Gerekirse çekirdekler bölünüyor.
    Adam bıraktiği zaman çekirdekler duruyor sitoplazma küçülüyor.
    Yeniden başladiği zaman forma girmesi ilk yapişindan daha kolay oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA30E16B0 -- 27 Ocak 2018; 22:26:26 >
  • Adam blok at diye bağırıyor sinir sağlığım için önerine uyacam delikanlı

• Bir süre sonra sıkılmıyor musunuz bu sporu yaparken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo

profesyonel amacı olmayanlar vücut geliştirmeyi ömür boyu yapmaya kararlı mı cidden?

benim bildiğim 4-5 ay sporu bırakır ve diyet yapmassanız verdiğiniz bütün emekler boom!

bilmeden atıyorsunuz arkadaş. Hadi baklavacılar neyse de diğer bütün vücut belli ölçüde kalıyor. Nerden duyuyorsunuz şöyle şeyleri bide yanlış yönlendiriyorsunuz milleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Bir süre sonra sıkılmıyor musunuz bu sporu yaparken

Spor için değil kendin için yapmalısın. Bu kafa yapısına gelen insanlar devam ediyor zaten.
  • 3 sene aralıksız vücut geliştirmeye yönelik egzersiz yaptım. Çok da güzel görünümlü bir vücudum oldu. Kollar dışında neredeyse hiç bir bölge de 100 kilo altına düşmüyordum. Sonra okul ve iş kaynaklı 2 sene ara verdim ne oldu? Hiç koskoca bir hiç. Eridi gitti hepsi keşke diyorum zamanında 3 sene ona vakit ayıracağıma keşke kickboks a gitseymişim. Ben bu 2 senenin ardından sadece 2 ay özel kickboks eğitimi aldım o erimiş halimden sonra 2 aylık eğitim ve egzersiz ile 2 senedir haftada 5 gün vücut yapan arkadaş ki 45 cm kol var geri kalanını siz hesap edin triceps ve göğüste 100 basıyor 3 set. O arkadaşı alıyorum şu an her türlü ve o arkadaş bileğimi bükemiyor. Şimdi buna inanmayanlar olabilir hak veriyorum ama kickboks antremanları o kadar ağır geçiyor ki siz yorulmuş bir halde kaslarınızı yakmaya çalışırken biz dizimizde kan vücudumuzda acı haftada 4 gün kickboks 2 gün fitness yapıyorduk. Öylesine ağır ki 3 seneden kalma bir altyapım olmasına rağmen 5 çeşit takviye almadan ayakta kalamıyorum. Bunca acıya eziyete rağmen hem dövüşmeyi öğreniyorsunuz elinizde bir sanat oluyor hem 5 senelik bir vücut yapısını 6 ayda kuvvet ve kondisyon olarak rahat elde ediyorsunuz belki 100 basamazsınız ama 100 basan adamı yıkarsınız her türlü öyle bir kuvvetten bahsediyorum. Bir kavga olduğu zamanda sokakta 10 kişiyi rahat alırsınız neden? Çünkü kavga etmeyi biliyorsunuz ve insanlar sizi de bildiği için tipik türk insanı gibi her konu da atarlanan andavallarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. SPOR İYİDİR FİTNESS YA DA DÖVÜŞ SPORU FARKETMEZ GİDİN YAPIN HELE DE TEKNOLOJİ ÇAĞINDA EN İHTİYACIMIZ OLAN AKTİVİTE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveDüşkünü -- 28 Ocak 2018; 16:4:31 >

• Kondisyonunuzu geliştirin. Sadece ağırlık çalışmayın, nefes egzersizleri yapın.

Zira merdiven çıkamaz hale gelirsiniz.
  • Konu üstüne çok iyi geldi...

Bugün karşılaştığım ikili sizce nasıl? Protein, lif, kalsiyum ve F/P ikilisi... İkisi 10 TL'ye gelip bir hafta kahvaltılığa yeter zannedersem...

Vücut geliştirmenin insana kattıkları

Vücut geliştirmenin insana kattıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 28 Ocak 2018; 19:19:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi egolu gibi görünecek ama bu işe ben gibi genetik olarak yatkınsanız, inanın bu işte genetik çok büyük faktör, kattıkları inanılmaz.

Yani kattıklarını da yazsam iyice egolu diyeceksiniz, o yüzden yazmıyorum ama inanın hayatımı bu spor sayesinde çok güzel yaşadım.

Karısı, kızı olsun, bir ortamda veya salonda saygınlık olsun. Sağlık konusunda diyemem, vücut geliştirme sağlıklı bir iş değil zaten bunu da delikanlı gibi söylüyorum, tabi ileri seviye için. Sürekli kontrol altında olman gerekli, kendinize çok iyi baktığınız takdirde, sorun 0'a yakın ama küçücük bir noktayı atlayın anında patlar, bende patladığı gibi.

Ama buna değer mi değer hem de fazlasıyla. Eğer bir de yetenekli, kültürlü, entelektüel ve kendini geliştirmiş bir insansanız getirileri çok fazla. Diğer amele bodyciler gibi hayatı sadece kilodan ibaret olup, ağzı iki laf yapamayan tiplerdensiniz, zaten dünyanın en iyi vücudu olun hiçbir şey olmaz.

Dünyanın en harika şeyi, inanın o testosteronun verdiği gücün insanlar ve kadınlar üzerindeki etkisi muazzam. Testosteron zeka, düşünce, konuşma, özgüven yani kısacası sizle ilgili aklınıza ne geliyorsa, her şeyinize kadar pozitif bir şekilde rol oynar ve bir de bunun vücutla buluştuğunu düşünün.

Sonsuza kadar yapmak istediğim ve aşık olduğum tek şey. Bu işte bir yerlere gelirseniz, emeklerinizin sonucunu alırsanız, kattıkları paha biçilemez. Neden paha biçilemez, her şeye belki parayla sahip olabilirsin ama işte buna değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 28 Ocak 2018; 19:27:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Şimdi egolu gibi görünecek ama bu işe ben gibi genetik olarak yatkınsanız, inanın bu işte genetik çok büyük faktör, kattıkları inanılmaz.

Yani kattıklarını da yazsam iyice egolu diyeceksiniz, o yüzden yazmıyorum ama inanın hayatımı bu spor sayesinde çok güzel yaşadım.

Karısı, kızı olsun, bir ortamda veya salonda saygınlık olsun. Sağlık konusunda diyemem vücut geliştirme sağlıklı bir iş değil zaten bunu da delikanlı gibi söylüyorum tabi ileri seviye için. Sürekli kontrol altında olman gerekli kendinize çok iyi baktığınız takdirde sorun 0'a yakın ama küçücük bir noktayı atlayın anında çıkar ve yaşadım da.

Ama buna değer mi değer hem de fazlasıyla. Eğer bir de yetenekli, kültürlü, entelektüel ve kendini geliştirmiş bir insansanız getirileri çok fazla. Diğer amele bodyciler gibi hayatı sadece kilodan ibaret olup, ağzı iki laf yapamayan tiplerdensiniz zaten dünyanın en iyi vücudu olun hiçbir şey olmaz.

Dünyanın en harika şeyi, inanın o testosteronun verdiği gücün insanlar ve kadınlar üzerindeki etkisi muazzam. Testosteron zeka, düşünce, konuşma, özgüven yani kısacası sizle ilgili aklınıza ne geliyorsa, her şeyinize kadar pozitifi bir şekilde etkili bir rol oynar ve bir de vücutla birlikte buluştuğunu düşünün

Deneyimlerle kesinlikle katılıyorum söylediklerinize...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Nesfit full şeker. Tavsiye edilmez.

Kefir ise günde 1 tane içilebilir probiyotik açısından yarar sağlaması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportakviye

Nesfit full şeker. Tavsiye edilmez.

Kefir ise günde 1 tane içilebilir probiyotik açısından yarar sağlaması için.

sade (100g)
    ----------------------
    enerji 367 kcal (1554 kj)
    protein 8.3 g
    karbonhidrat 75.2 g
    şekerler 17.3 g
    yağ 2.1 g

Bu değerler var... 17.3 gram şeker bozar mı dengeyi? Başka yerden şeker zaten kullanmıyorum... Bana pek çok gibi gelmedi çünkü.

• Kesinlikle katılıyorum , sadece o spor çıkışı oluşan his için bile bu sporu yapmaya değer.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Şekeri gayet normal bence

• quote:

Orijinalden alıntı: yharf

Şekeri gayet normal bence

Bence de aynı oranda çikolatanın barındırdığı 48 Gram şeker düşünülünce 17 Gram gayet makul... Kazandırdıklarının yanında küçük bir oran kalıyor.

• Dövüş sporları ile uğraşırım daha iyi,illa ki ağırlık kaldıracaksam powerlifting ile uğraşırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.