Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim karın kasları yağ oranı yüzünden belirgin değil ama o herifte kas yok zaten. Demek istediğim o vücut çok normal sade bir vücut, tek olay yağ %10 ben o kadar zayıflasam hortlağa dönerim. Adamın yüzü kaldırıyor zayıflığı.
  • o vücut ile yakından alakan yok ama minimalist.Kabalık etmek istemem ama pek bir şey yok senin vücutta.Bir de yağ oranın fazla gibi geldi bana.
  • Arkadas dalga gecıyor heralde asıl senin vucudta birsey yok @minimalist
  • abooov o göbek ne
  • Arkadaşlar herhalde anlamak istemiyorsunuz. Yağ oranım fazla diyorum. 7 kilo versem o zaman daha netleşecek vücut. Adamda yağ yok. Yoksa çok iyi vücuda sahip diyemeyiz. En basiti kol ve göğüslere bakın.

Neyse ben 2 ay sonra sizler için bir foto koyarım. İş iddiaya bindi. Ama siz derseniz ki çıtı pıtılığı o zaman ok. Herif fit standart.

Ben olayı vücut kalıbı olarak değerlendiriyorum. Yağlı yağsız değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist -- 25 Haziran 2010; 22:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

abooov o göbek ne

Orada oturuyorum. Oturduğum için hali ile yığılma olmuş. Yoksa orada 83 kiloyum ideal kilo . Daha zayıflık beni bozuyor. Hasta gibi gözüküyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Arkadas dalga gecıyor heralde asıl senin vucudta birsey yok @minimalist

Hiç vücut çalışmadan göğüslerimin hacmi o şekilde. Bir de herifinkine bak ne kadar spor yapmıştır. Kim bilir. Ya da bir kaç kişiye sor.

Bu olay genetiktir.
  • hadi göğüsü geçtim diyelim geçilmez ama,adonis kası yok,karın kası yok,trapez yok sende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

hadi göğüsü geçtim diyelim geçilmez ama,adonis kası yok,karın kası yok,trapez yok sende?

Trapez o profilden gözükmüyor. (Zamanında barfiks çalıştım askerde mecburi) Yukarıda da yazdım o herif 10 kilo alsın kas göremezsin. Anlamak istemediğiniz kaslar yağ kaplı iken kas göremezsin adam bir deri bir kemik kalmış. Yanlış anlamayın ben şöyleyim böyleyim polemiği yapmıyorum. Bende bir şey yok zaten VG yapmamış halim demek istediğim o herifte bi numara yok yani. Klasik bir vücut sadece yağsız. Bu işe başlayalı 20 gün oldu. 2 ay geçsin bakacağım ama hoca en az 3 ay diyor.

Bu işin bilir kişilerinin ağzından " istersen 1000 mekik çek zayıflamadığın sürece kas göremezsin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist -- 25 Haziran 2010; 23:32:36 >
  • Arkadasım bence asıl meselede o yağ oranında kalmak o görüntüye sahip olmaktır bende polemiğe girmiyorum senle çok biliyorum fln da demiyorum ama simdi kendini o adamla karşılaştırma Allah askına
  • sen o adam kadar yağ oranını düşürsen merak ediyorum ne olacak.Yağ dokusu ile vücudun sana kalın gelebilir ki bana göre :D yağ dokuus ile de bariz birşey yok ortada.Define ol dımdızlak kalırsın gibime geliyor. 1 ay da vücut yaptım diye de dolaşma gözünü seveyim.5 aydır yapıyorum bi 5 ay da öncesi var :D ben hala vücut yaptım demiyorum.
  • Genetik millet göreceğiz.

• ronaldo olayı cok abartmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 28 Haziran 2010; 2:05:30 >
  • :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Bu işin bilir kişilerinin ağzından " istersen 1000 mekik çek zayıflamadığın sürece kas göremezsin"

hıhı tabi ..

• zayıflamadan kastı o arkaşın, yağ oranının düşük olması idi.İnsan azmanı fotoğrafta da yağ orani baya baya bir düşük
    quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

hıhı tabi ..

quote:

quote:

hıhı tabi ..

• beyler bugun spor salonuna basladım . hoca aletlerı teker teker gosterdıde. göğüs için hangi alet işe yarıyor? fotosunu koyarmısınız bi zahmet ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

beyler bugun spor salonuna basladım . hoca aletlerı teker teker gosterdıde. göğüs için hangi alet işe yarıyor? fotosunu koyarmısınız bi zahmet ..

birde makine göğüs falan var sen onlarla başlarsın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 28 Haziran 2010; 23:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

quote:

hıhı tabi ..

cahilin atla koşturanı o adamda yağ varmı bir bak
    bak bak bir daha bak olurda göremezsin
    zayıflamadan kastımız yağ oranını azaltmak

cahilin otobüsle gideni zayıflamak başka yağ oranını azaltmak başka !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

beyler bugun spor salonuna basladım . hoca aletlerı teker teker gosterdıde. göğüs için hangi alet işe yarıyor? fotosunu koyarmısınız bi zahmet ..

birde makine göğüs falan var sen onlarla başlarsın zaten

bu dimi kardeşim ?

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.