Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler değişik bi program buldum sizlerle paylaşayım aslında programın alındığı yer super squats randall strossen tarafından yazılmış ve 6 haftada 30 lbs garantisini veriyor dün gece 2-3 e kadar araştırdım program hakkındaki yorumların çoğuda olumlu
    bacakları büyütmek için yüksek tekrardan iyi bir ilaç yok
    1x20 rep squat
    1x20 rep barbell pullovers
    1xmax barfiks
    1xmax dips
    1xmax decline sit ups

ve başa dönüp hareketleri 3 kere tekrarlıyoruz haftada ise 3 kere
    squatta 10 rep çıkarabilceğimiz bir kiloyla başlıyoruz
    20 rep e ulaşmaya çalışıyoruz zorlanırsanız nefes süresi var ayakta biraz bekleyebilirsiniz ve her antreman 5 lbs daha koyuyoruz bara
    ve kitaba göre 1 gallon yaklaşık 3.5 litre civarı süt içmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

eli zorlamayacak bi eldiven arıyorum bağ doku zedelenmesi oldu baş parmağımda bu yüzden sağlam destekli bişey arıyorum bilgisi olan varmı ?

Valla bence pek etkilemiyo eldivenler.5 tl lik bi eldiven değilde gidip 30 tlye bi nike adidas eldiven alırsan sorunu çözersin sanırsam.
  • Bugün spor salonuna gittim kayıt için ve aklıma bir şey takıldım.Haftada 3 gün yağ yakmaya yönelik tempolu pilates yapılıyormuş.Benim amacımda zaten yağ yakarken kas yapmak.Acaba pilates ve body buildingi beraber götrmek mantıklı olur mu bu şartlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

eli zorlamayacak bi eldiven arıyorum bağ doku zedelenmesi oldu baş parmağımda bu yüzden sağlam destekli bişey arıyorum bilgisi olan varmı ?

Valla bence pek etkilemiyo eldivenler.5 tl lik bi eldiven değilde gidip 30 tlye bi nike adidas eldiven alırsan sorunu çözersin sanırsam.

Zaten 20 tl lik bi ürün kullanıyordum selex diablo ,dediğin gibi bende düşünüyorum adidas ,nike başka marka varmı diye bi sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

2 - soğuma hareketleri ne kadar önemlidir, hangi hareketleri muhakkak yapmak gerekir, yapılmazsa ne olur ?

?
  • Soğutma hareketleri en az antremanlar kadar önemlidir.İnternetten araştırırsan shapefit.com felan
    quote:

quote:

2 - soğuma hareketleri ne kadar önemlidir, hangi hareketleri muhakkak yapmak gerekir, yapılmazsa ne olur ?

?
  • İlk sayfada vermiş olduğunuz diyeti uyguluyorum kilo almak için..

Elimdeki aletler;

5 kg 2 adet dambıl
    3 kg 2 adet dambıl
    göğüs yayı
    ayak yayı

bu aletlerle evde sizin vermiş olduğunuz diyeti uygulayarak kilo almam ve kas yapmam mümkün mü ?

bana bir çalışma programı verir misiniz ? şimdiden teşekkürler..
  • merhabalar

ben de geçen gün dumbell aldım 3kgx2

nasıl bir program verirsiniz bana

göğüs ve karın kaslarımı toparlasın istiyorum kolun yanında

ne gibi hareketler var, gif olarak veya açıklamalı olarak gösterebilecek arkadaşım var mı

teşekkür ederim.

boyum 176 kilom 78. 70 civarına düşmek istiyorum. günde 10 tur yürüyüş yeterli olur mu? bir ara yürüyordum 10 gündür yapmıyorum.
  • Altis çalışma istasyonuna sahibim.

Uzun süredir spor yapmıyorum şimdi tekrar başlamak istiyorum. Ne gibi bir program önerirsiniz.

Ayrıca kullanabileceğim ek materyaller nelerdir? (Protein vs.) Önerdiklerinizi markalarıyla yazarsanız sevinirim.

İyi forumlar.

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?

http://www.hepsiburada.com/optimum-nutrition-100-whey-protein-gold-standart-double-rich-cikolata-5lbs/ProductDetails.aspx?productId=sporop25&categoryId=354041

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 22 Haziran 2010; 20:53:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Zaten 20 tl lik bi ürün kullanıyordum selex diablo ,dediğin gibi bende düşünüyorum adidas ,nike başka marka varmı diye bi sorayım dedim.

nike adidas çoğu modeli kız eldiveni gibi nike almıştım zamanında 2 ayda paramparça oldu spor için kullanıcaksan harbinger i öneririm bende bileklikli modeli var sadece göğüs ve kol gününde takıyorum eldiveni diğer günler ise strap

@orknt 2-3 hafta kadar adaptasyon programı uygulaman lazım haftada 3-4 gün her bölgeyi çalıştırcaksın hangi hareketleri yapabileceğini söylersen sana yardımcı olurum

ayrıca dumbella evde çalışma programı var üstteki 2 arkadaş sormuş google da küçük bir aramayla bulabilirsiniz
  • @ J-Smoove

Elimdeki ürün : http://www.ticaretmerkezi.com.tr/x_altis-altis-hg-100-home-gym-calisma-istasyonu_193026.php?k_id=2858&kn=%C7al%FD%FEma+%DDstasyonu

Karın kasları,omuz bölgesini geliştirmek istiyorum.

... üsttede belirttiğim üzere

Kullanabileceğim ek materyaller nelerdir? (Protein vs.) Önerdiklerinizi markalarıyla yazarsanız sevinirim.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 22 Haziran 2010; 21:21:50 >
  • leg extension
    leg curl
    front lat pulldown
    machine row(bu tam olurmu bilmiyorum ama makineye tersten oturup kendine doğru çekiceksin)
    chest press
    butter fly
    shoulder press
    lateral raise
    low cable curl
    triceps pushdown

hareketlerin videolarını youtube da var

bu programı uygulayabilirsin
    her hareket 2 veya 3 set tekrarlar 10-12 arası
    toplam antreman 1 saati geçmezse iyi olur protein olarak optimum iyi markadır ama şu 3-4 hafta için gerek yok al istersen evde dursun
    hepsiburada yı önermem gerçekten çok pahalı protein7 diye aratırsan google da yetkili firmaya ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 22 Haziran 2010; 21:31:28 >
  • Protein dışında neler kullanabilirim ?.
  • harbingeri bulursam alıyım bari istediğim gibi destekleri var eli yormayan teşekkür ederim tavsiye için
  • yararlı bir konu olmuş ama bi kaç konuda yanlışı düzeltmek isterim
    yeni başlayan birisi için kg başı 2.5gr protein çok fazla önerilen oran 1.5gr civarıdır.
    ayrıca bu spora yeni başlayacak arkadaşlar kesinlikle spor salonuna gitmeleri yada uzman bir hoca nezaretinde spor yapmalarını öneririm yoksa 2 dulbell aldım ne yapayım mantığıyla hiçbir gelişme gösteremezsiniz.
    Body building sabır sporudur kısa vadede mucize yaratamazsınız bunları bilerek başlamanız lazım hele ki kilo almak isteyenler bir ayda 3-5 kilo alayım diye başlayıp sonra başaramayınca mutsuz olduklarını görüyorum.Zaten zayıf vücud yapısına sahipseniz kilo almanız ayda 1-2 kilo civarında olur o da azimli çalışma düzgün beslenme ve çok iyi dinlenme ile olur.Herkese kolay gelsin umarım yardımım olmuştur.
  • arkadaşlar amino asit olarak universal amino 2700 almayı düşünüyorum beklediğim performansı alabilirmiyim 700 tableti 188 tl iyimi ? birde antremandan önce 4 sonra 4 tane alsam çok mu olur ?

birde bu whey proteinle protein tozu aynı şey mi ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouRock.gif

arkadaşlar amino asit olarak universal amino 2700 almayı düşünüyorum beklediğim performansı alabilirmiyim 700 tableti 188 tl iyimi ? birde antremandan önce 4 sonra 4 tane alsam çok mu olur ?

teşekkürler.

kaç aydır yapıyorsun bu sporu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarakoçları

quote:

Orijinalden alıntı: YouRock.gif

arkadaşlar amino asit olarak universal amino 2700 almayı düşünüyorum beklediğim performansı alabilirmiyim 700 tableti 188 tl iyimi ? birde antremandan önce 4 sonra 4 tane alsam çok mu olur ?

teşekkürler.

kaç aydır yapıyorsun bu sporu?

6 ama ilk 2 ay kardio ağırlıklıydı
  • Dünya'da amino asit haplarını kullanan sanırsam tek ülke falanız. Şu an Viyana'ya taşındım burda 1-2 tane satılıyor alan da yok sanırsam Amerika'da adı bile geçmiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Dünya'da amino asit haplarını kullanan sanırsam tek ülke falanız. Şu an Viyana'ya taşındım burda 1-2 tane satılıyor alan da yok sanırsam Amerika'da adı bile geçmiyor zaten.

onlarmı işi bilmiyor yoksa bizmi fuzuli para veriyoruz amino asitlere
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.