Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Sence?

girme aklıma girme

ne bileyim o kadarda kullanan hocalarımız var bir hayrı vardır yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 23 Haziran 2010; 17:59:17 >
  • sen görmüyorsundur =)
    yoksa büyük bdy forumlarıdna felan sık sık geçiyoyani :D
    quote:

Dünya'da amino asit haplarını kullanan sanırsam tek ülke falanız. Şu an Viyana'ya taşındım burda 1-2 tane satılıyor alan da yok sanırsam Amerika'da adı bile geçmiyor zaten.
  • whey protein zate bir protein tozu türüdür.Kana çok kısa sürede karışabildiği için tercih ediliyor.Amino yerine optimum nutriton gold standart whey protein al . o da 130 tl felandı.Çok çok dha iyi geliştireceğinden şüphen olmasın =)
    quote:

Orijinalden alıntı: YouRock.gif

arkadaşlar amino asit olarak universal amino 2700 almayı düşünüyorum beklediğim performansı alabilirmiyim 700 tableti 188 tl iyimi ? birde antremandan önce 4 sonra 4 tane alsam çok mu olur ?

birde bu whey proteinle protein tozu aynı şey mi ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

sen görmüyorsundur =)
    quote:

Dünya'da amino asit haplarını kullanan sanırsam tek ülke falanız. Şu an Viyana'ya taşındım burda 1-2 tane satılıyor alan da yok sanırsam Amerika'da adı bile geçmiyor zaten.

neymiş büyük body forumu ben bodybuilding.com ve tnation forumlarına arada bakarım adamların stacklerinde aminonun a sı yok
    ki bence fuzuli birşey ben bi ara kullanmıştım likit amino whey ile aynı
    bu arada elim acayip su topladı bir sürü yara oldu deadlift sağolsun strap de takıyorum banamısın demiyor
  • quote:

sen görmüyorsundur =)
    quote:

Büyükten kastın ne bilmiyorum ama dünya çapında en büyük forum sitesi bb.com'dur orda da satışı yoktur forumda (belki 1-2 tane bulunabilir) da supplement kombinasyonuna amino asit haplarını ekleyen bir üye dahi görmedim.
    En yakın arkadaşım Chicago Syracuse Üniversitesinin amerikan futbolu takımı Syracuse Orange takımında oynamaktadır ona da sormuştum öyle şeyden haberimiz bile yok dedi.
    Yanlış hatırlamıyorsa bftr.com'da da tartışılmıştı bu ama içeriğini hatırlamıyorum.
    Şu an Viyana'da Fitinn body salonuna gitmekteyim 3. gidişim oldu bu, orda da soyunma odasında kullananı görmedim hatta satış kısmında amino asit hapı bile yok.
    Kullanan elbet çıkacaktır ama ülkemizde popüleritisinle uzaktan yakından alakası yok. Ülkemizde kapış kapış satılan Weider amino asitler Amerika Kanada Avustralya gibi ülkelerde ihraç bile edilmiyor en basitinden. Buna Viyana'da dahil diyebilirim.
    Diğer Avrupa ülkelerinden bir fikrim yok.
  • şimdi bu amino asitler yıpranan kas dokusunu tamamlayıp yorgunluk hissini yok eder deniyor okuduğum makaleler bu yönde protein tozları bu görevi görürmü ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankarakoçları

quote:

arkadaşlar amino asit olarak universal amino 2700 almayı düşünüyorum beklediğim performansı alabilirmiyim 700 tableti 188 tl iyimi ? birde antremandan önce 4 sonra 4 tane alsam çok mu olur ?

birde bu whey proteinle protein tozu aynı şey mi ?

teşekkürler.

kaç aydır yapıyorsun bu sporu?

6 ama ilk 2 ay kardio ağırlıklıydı

hiç gerek yok senin için neden acele ediyorsun ki? amino asit ve whey takviyesi antremanlar zorlayıcı olmayaca başladıktan sonra yani en az 8-9 ay sonra başlanmalı (cardio hariç) çünkü normal beslenmede alınan protein bi süre sonra vücuda yetmiyor o zaman kas gelişmesi yavaşlıyor işte o zaman amino asit takviyesine başlamalısın sonra whey toz alıp süt ve suyla karıştırıp içeceksin ama bunlar epey ilerleyince yani öyle bir idman yapacaksın ki kolunu kaldırcak halin kalmayacak yada öyle bir leg press yapıyo olacaksın ki yürüyüşün değişecek şahsi tecrübelerimdir kesinlikle dikkate almanı tavsiye ederim.ayrıca amino asit haplarının aspirinden fazla hiçbir zararı yok yada whey tozu sütle karıştırıp içmenin nesquiki sütle karıştırıp içmekten hiç bir farkı yok sağlık açısından aşırıya kaçılmadıkça hiç bir zararı yok.Ayrıca KOLA VE CİPS protein tozlarından kat kat daha zararlıdır vücuda böyle düşünerek yaklaşın lütfen önyargılı olmayın.
  • quote:

quote:

sen görmüyorsundur =)
    quote:

Büyükten kastın ne bilmiyorum ama dünya çapında en büyük forum sitesi bb.com'dur orda da satışı yoktur forumda (belki 1-2 tane bulunabilir) da supplement kombinasyonuna amino asit haplarını ekleyen bir üye dahi görmedim.
    En yakın arkadaşım Chicago Syracuse Üniversitesinin amerikan futbolu takımı Syracuse Orange takımında oynamaktadır ona da sormuştum öyle şeyden haberimiz bile yok dedi.
    Yanlış hatırlamıyorsa bftr.com'da da tartışılmıştı bu ama içeriğini hatırlamıyorum.
    Şu an Viyana'da Fitinn body salonuna gitmekteyim 3. gidişim oldu bu, orda da soyunma odasında kullananı görmedim hatta satış kısmında amino asit hapı bile yok.
    Kullanan elbet çıkacaktır ama ülkemizde popüleritisinle uzaktan yakından alakası yok. Ülkemizde kapış kapış satılan Weider amino asitler Amerika Kanada Avustralya gibi ülkelerde ihraç bile edilmiyor en basitinden. Buna Viyana'da dahil diyebilirim.
    Diğer Avrupa ülkelerinden bir fikrim yok.

ülkemizdeki populeritesinin sebebi herkesin kolay yoldan gelişme isteğidir.body buildinge başlayan herkes 2-3 ayda hemen takviye alayım daha çabuk gelişeyim diyor sebep bu.halbuki bu spor sabır işidir insanımızda sabır olmadığı için çoğu insan takviye alıyor sonra da sonuç alamayınca bu sporu bırakıyor olay bu yani.
  • ankarakoçları ankaradasın heralde nickinden çıkardım hangi salona gidiyosun büyük ihtimal salon değiştircemde
  • hocam ankara ünide okudğum için üniverstenin imkanlarından faydalanmaktayım
    geçen seneye kadar eskişehirde yaşıyordum ankarada salon bilmiyorum maalesef.. ancak birkaç arkadaştan duymuştum 'Oranium sports' iyimiş diye tabi gidip orda çalışmadığım için yanlış yönlendirmiş de olmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarakoçları -- 24 Haziran 2010; 12:46:34 >
  • Arkadaşlar ketojen diyetine başlıyorum =) Son zamanlarda revaçta olan bu diyet hakkında gelişmeleri sizlerle de paylaşırım isterseniz.Bayadır araştıryorum.1 ay uygulayıp yağ oranını ciddi düşürdükten sonra sağlam bir şekilde karbonhidrata abanıp vücudu şişereceğim :D bakalım nolacak. Seneye amerikan futboluna başlayacağımda :D
  • 1 ayda yağ oranını fazla düşüremezsin ondan sonrada hacim alıcam diye tekrar yağlanırsın
    madem hacim yapıcaksın şimdiden başla sıcaklar bastırınca yemek yemek iyice çekilmez hale gelicek zaten artan kas kütlenlede sonra daha rahat yağ yakarsın hele ketojen diyeti uygulayıpda başarıya ulaşan kimseyi görmedim daha
  • Ketojen diyeti doğru ve disiplinli bir şekilde uygulandığında çok iyi sonuçlar verir. Benim şu zamana kadar diyetle bir alakam olmadığı için uygulanışında pek bir bilgim yok. Kolay gelsin

• Arkadaşlar bu elemanı Fast & Furious filminden tanıyoruz.Hayalimdeki vücut böyle birşey.Yani Plaj Vücudu deniyor sanırım buna.

Sizce böyle bir vücuda sahip olmak için gereken özellikler nelerdir? Özellikle karın kasları ve göğüs bölümü.Kaç yıl salonda çalışmak gerekir bu vuudu korumak kolaymıdır ?

Teşekkürler
  • ketojenik diyet çok ama çok etkili br yağ yakma sistemidir.Sistem diyorum çünkü :D diyetten çok bi sisteme benziyo açıkcası.Arkadaşın da dediği gibi düzenli uygularsan inanılmaz sonuçlar alırsın. %24 yağ oranından karın kaslarının çok net gözüktüğü orana 2 ayda gelen biliyorum ben.Bi uygulayayım bakalım nolacak.Tekrar yağlanırım muhakkak ama bu çok az bir oranda olacak.O zamanda farklı bir diyet uygulaycağım.Az yağlı ve cla destekli bir program.
    quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

1 ayda yağ oranını fazla düşüremezsin ondan sonrada hacim alıcam diye tekrar yağlanırsın
    madem hacim yapıcaksın şimdiden başla sıcaklar bastırınca yemek yemek iyice çekilmez hale gelicek zaten artan kas kütlenlede sonra daha rahat yağ yakarsın hele ketojen diyeti uygulayıpda başarıya ulaşan kimseyi görmedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

Arkadaşlar bu elemanı Fast & Furious filminden tanıyoruz.Hayalimdeki vücut böyle birşey.Yani Plaj Vücudu deniyor sanırım buna.

Sizce böyle bir vücuda sahip olmak için gereken özellikler nelerdir? Özellikle karın kasları ve göğüs bölümü.Kaç yıl salonda çalışmak gerekir bu vuudu korumak kolaymıdır ?

Teşekkürler

bura atladığınız bişey var bu adam direkt böyle fit olmuyor.önce çok çalışıp kaslı ve kalıplı bir vücuda sahip oluyor daha sonra definasyon idmanlarıyla vücudundaki yağları atıp kasların belirgin olduğun plaj vücuduna kavuşuyor.
  • yaş 27 boy 182 kilo 88

Beslenmem;

Sabah 10:00 2 yumurta + 100 gr lor peyniri + zeytin + bal + kepekli poğaça

13:00 Ton balığı 3 tane salatalık

17:00 Nesfit + neslift + süt

21:00 Tavuk + sebze yemeği + yoğurt

22:00 Muz + meyve + süt + 8 tane ceviz

Bu programı kimse yazmadı. Ve bu programla kilo veremediğimi gördüm normAlde 3 öğün yerim arkadaş 6 öğün yemen lazım dedi. Ben de yemeye başladım ama kilo aldım.

Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

Arkadaşlar bu elemanı Fast & Furious filminden tanıyoruz.Hayalimdeki vücut böyle birşey.Yani Plaj Vücudu deniyor sanırım buna.

Teşekkürler

Bu vücudu ben çalışmadan yaptım. Bu bir şey değil ki. Daha yeni 1 ay oldu çalışmaya başlayalı bakalım ne olacak.
  • minimalist fotoğraf koyabilir msin ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.