Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bi haberim var sizlere optimum whey 5 lbs 160 lira olmuş yurt dışı satış fiyatı 40$ nerdeyse 3 katı durmak yok yolmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

Güzel bi haberim var sizlere optimum whey 5 lbs 160 lira olmuş yurt dışı satış fiyatı 40$ nerdeyse 3 katı durmak yok yolmaya devam

aynen ya 150 lirayken kışın ucuzlar da alırız die bekliyodum dün bi baktım 10 lira daha bindirmişler geçen sene 120 ye almıştım
  • Bu fahiş fiyata satan kazıkçılardan birşey almayın bence hep beraber Genrise marka ürünleri kullanmaya başlayalım
  • Arkadaşlar 1.70 boyundayım 55 kilodayım ve minyon tipliyim 1994 dogumlugum ama hacim olarak çok kucuk duruyorum.Vücut geliştirmeye yazılmaya karar verdım sızce bu spora baslamalımıyım herhangı bır sorun cıkartırmı bu yaşta ?1.70 boy var bana göre kısa degılım ama cevremdekı arkadaslarım 1.80 boyunda onların yanında hacım ve boy olarak cok kısa kalıyorum ve daha kucuk duruyorum yaşımdan.
  • Arkadaşlar selamlar hepinize!

1.93 boyunda ve 100 kiloyum.

Yıllarca 2.lig'te basketbol oynadım, vucut geliştirme ve kick-box yaptım. Amma velakin 3 yıldır falan sporla alakam kalmadı.

Ve sonuçta göbek möbek, sıkıntılı bir durum var kilodanda anlayacağınız üzere.

Eve eliptik bisiklet almak istiyorum. Bunun yanında yine evde kendimce belirli rutinler gerçekleştirsem, vucut olayını halledebilirmiyim?

Öneriniz ne olur?

Çabuk şekillenen bir vucudum var. Bu yüzden programlara hızlı cevap vereceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Arkadaşlar selamlar hepinize!

1.93 boyunda ve 100 kiloyum.

Yıllarca 2.lig'te basketbol oynadım, vucut geliştirme ve kick-box yaptım. Amma velakin 3 yıldır falan sporla alakam kalmadı.

Ve sonuçta göbek möbek, sıkıntılı bir durum var kilodanda anlayacağınız üzere.

Eve eliptik bisiklet almak istiyorum. Bunun yanında yine evde kendimce belirli rutinler gerçekleştirsem, vucut olayını halledebilirmiyim?

Öneriniz ne olur?

Çabuk şekillenen bir vucudum var. Bu yüzden programlara hızlı cevap vereceğini düşünüyorum.

Amacın nedir bilmiyorum ama evde squat rack bench sehpası ve ağırlıklar ile iyi bir vücut inşa edebilirsin tabi herşeyden önce amaç ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horsewhisperer

Arkadaşlar 1.70 boyundayım 55 kilodayım ve minyon tipliyim 1994 dogumlugum ama hacim olarak çok kucuk duruyorum.Vücut geliştirmeye yazılmaya karar verdım sızce bu spora baslamalımıyım herhangı bır sorun cıkartırmı bu yaşta ?1.70 boy var bana göre kısa degılım ama cevremdekı arkadaslarım 1.80 boyunda onların yanında hacım ve boy olarak cok kısa kalıyorum ve daha kucuk duruyorum yaşımdan.

hiç bir sorun olmaz daha çok uzarsın bile keşke bende 16 yaşında başlasaydımm diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Bir sorum var;
    Evde şınav-barfiks-mekik vb vücut ağırlığıyla yapılan hareketleri yapsak max. ne kadar gelişir vücut?
    Güç olarak elbet artıyor fakat görüntüde max ne kadar değişim olur merak ediyorum.

Gözle görülür bi değişim olur ancak, senin çalışmana ve genetiğine bağlı bu olaylar kısaca sınavdan barfiksten pek bişey bekleme gereki olan ağırlık antremanıdır
  • abi yaşım 16 . 1.75 boyundayım ve günde her bir kol için 7 tekrardan 4 set 15 kg lik dambıl çalışıyorum ama kuşkuluyum boyum için ben en az 1.80 olmak istiyorum bunun için dambıl çalıştıktan boyumu etkilemesin diye sonra sürekli asılıyorum, barfiks çekiyorum. şimdi aklıma takılan soru dambıl boyumun 1.80 olmasını engeller mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: werdefer

abi yaşım 16 . 1.75 boyundayım ve günde her bir kol için 7 tekrardan 4 set 15 kg lik dambıl çalışıyorum ama kuşkuluyum boyum için ben en az 1.80 olmak istiyorum bunun için dambıl çalıştıktan boyumu etkilemesin diye sonra sürekli asılıyorum, barfiks çekiyorum. şimdi aklıma takılan soru dambıl boyumun 1.80 olmasını engeller mi?

Engellemez biraz okursak bilgileniriz bunlar yalan yanlış şeyler . Ayrıca ağırlığıda biraz düşür 15 biraz fazla değilmi ya senin için
    Birde boyunun uzamasını istiyorsan göğüs ve bacak çalışmalısın ama her bölgeyi çalıştıracaksın tabi bunların yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 13 Eylül 2011; 12:50:35 >
  • Arkadaşlar spora başlayacağım bugün kısmetse. boy 1.76 kilo 78 yaş 28. İyi bir vücuda sahip olmak istiyorum. Muhasebeciyim, artık spor yapmanın vakti geldi diye düşündüm. Fazla bi göbek olayı yok ama oturmaktan vücudumun kasıldığını hissediyorum.

Sormak istediğim şu; Gideceğim fitness merkezi x-treme creatine 500g önerdi. Fiyatı 82 tl. Nasıl sizce ? Ayrıca salon fiyatı yıllık 1000 tl. Aylık, 3 aylık üye kabul etmiyor. İstanbul ümraniye tarafları daha uygun bir seçenek varmıdır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

Bir sorum var;
    Evde şınav-barfiks-mekik vb vücut ağırlığıyla yapılan hareketleri yapsak max. ne kadar gelişir vücut?
    Güç olarak elbet artıyor fakat görüntüde max ne kadar değişim olur merak ediyorum.

Gözle görülür bi değişim olur ancak, senin çalışmana ve genetiğine bağlı bu olaylar kısaca sınavdan barfiksten pek bişey bekleme gereki olan ağırlık antremanıdır

Gözle görülür değişme var zaten gayet iyi bir değişim var hatta fakat
    Ben sadece vücut ağırlıyla çalışmak istiyorum o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar spora başlayacağım bugün kısmetse. boy 1.76 kilo 78 yaş 28. İyi bir vücuda sahip olmak istiyorum. Muhasebeciyim, artık spor yapmanın vakti geldi diye düşündüm. Fazla bi göbek olayı yok ama oturmaktan vücudumun kasıldığını hissediyorum.

Sormak istediğim şu; Gideceğim fitness merkezi x-treme creatine 500g önerdi. Fiyatı 82 tl. Nasıl sizce ? Ayrıca salon fiyatı yıllık 1000 tl. Aylık, 3 aylık üye kabul etmiyor. İstanbul ümraniye tarafları daha uygun bir seçenek varmıdır sizce?

merhaba

gidiceginiz salonun adı nedir?
    edit:özelliklerini de yazarsanız(haftada kaç gün acık oldugunu,havuz,sauna,yoga,plates,dance felan filan tarzında),eger fiyatı verdigi hizmete göre fazlaysa ona göre tavsiyede bulunayım

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 14 Eylül 2011; 10:41:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Bir sorum var;

o zaman devam et kolay gelsin ...
  • quote:

quote:

quote:

Bir sorum var;

şınav barfiks seni bir yere kadar götürür. belli bi süre şişmesi normal ama daha sonra şişme yavaşlayacaktır bende eskiden evde şınavla falan idare ederim diyodum kolları iyi geliştirdi göğüstede az bişey kıpırdanma oldu daha sonra çok yavaş ilerliyo. Sana özellikle şınavın çok getirisi olur eğer ilerde salona yazılma fikrin varsa. ben şınavla kolları özellikle arka kolları gayet iyi seviyeye getirmiştim 9 ay salona gittim arada 1-2 ay gitmediğim oldu fakat 2 yıldır vücut çalışanlarla arka kolda aynı ağırlığa giriyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar spora başlayacağım bugün kısmetse. boy 1.76 kilo 78 yaş 28. İyi bir vücuda sahip olmak istiyorum. Muhasebeciyim, artık spor yapmanın vakti geldi diye düşündüm. Fazla bi göbek olayı yok ama oturmaktan vücudumun kasıldığını hissediyorum.

Yıllık 1000 fazla salon için bence creatine de max30-40 lira o firmayida ilk defa duydum hocalarla pek muhattap olmayın derim çoğunun amacı sizi daha fazla yolmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

quote:

quote:

Bir sorum var;

şınav barfiks seni bir yere kadar götürür. belli bi süre şişmesi normal ama daha sonra şişme yavaşlayacaktır bende eskiden evde şınavla falan idare ederim diyodum kolları iyi geliştirdi göğüstede az bişey kıpırdanma oldu daha sonra çok yavaş ilerliyo. Sana özellikle şınavın çok getirisi olur eğer ilerde salona yazılma fikrin varsa. ben şınavla kolları özellikle arka kolları gayet iyi seviyeye getirmiştim 9 ay salona gittim arada 1-2 ay gitmediğim oldu fakat 2 yıldır vücut çalışanlarla arka kolda aynı ağırlığa giriyordum

Bende 1 senedir çalışıyorum işte evde.
    Salon a bu sene girmeyi düşünmüyorum açıkcası hem salona gideceksin bıraktığın an yine iniceksin,
    O yüzdende Vücut ağırlığıyla çalışmayı istiyorum ki hem daha kalıcı olsun.
    Fakat dediğiniz gibi görüntüde artık geliştiğini farketmiyorum bile nerdeyse.
    Fakat eskiye göre mükemmel güç artışı var elbette.
    Şuanda Nizami olarak 65 Şınav,18 De barfiks çekebiliyorum.
    Barfiks e başlayalı 2-3 ay fln olmuştur onuda düzensiz yapıyorum şuanda barfiks programıyla başladım işte 5. Haftadayım ama ne zamandır çekmiyorum,İyice salladım ya başlarım yine bir ara.
  • UYARI

1 hafta önce çalışma programıma Ense arkasına lat pulldownu ekledim, ense arkasına yukarıdaki barı çekiyosunuz yani ağırlık bağlı olarak kısacası, ciddi söylüyorum beni sakatladı bu hareket.

Ufak bi araştırma yaptım internette bu hareket omuz başlarına rotator cuffs denilen bölgelere inanılmaz baskı yapıyor, hareketi yaparken bir ağrı yok fakat yaptıktan 1-2 gün sonra kendini omuz seyirmesi, kas titremesi ağrısı şeklinde gösteriyor.

Bu hareketi kimseye önermiyorum, enseye indirme yerine göğse indirmeyi tercih edin, omzum 1 gün boyunca titredi seyirdi düşünün...
  • Mesajım Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

UYARI

1 hafta önce çalışma programıma Ense arkasına lat pulldownu ekledim, ense arkasına yukarıdaki barı çekiyosunuz yani ağırlık bağlı olarak kısacası, ciddi söylüyorum beni sakatladı bu hareket.

Ufak bi araştırma yaptım internette bu hareket omuz başlarına rotator cuffs denilen bölgelere inanılmaz baskı yapıyor, hareketi yaparken bir ağrı yok fakat yaptıktan 1-2 gün sonra kendini omuz seyirmesi, kas titremesi ağrısı şeklinde gösteriyor. .

Bu hareketi kimseye önermiyorum, enseye indirme yerine göğse indirmeyi tercih edin, omzum 1 gün boyunca titredi seyirdi düşünün..

Uyarı son derece doğru. Bu hareket yasaklı bir harekettir, hiç bir işe yaramadığı gibi durduk yerde kendinizi sakatlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-950143F31 -- 16 Eylül 2011; 23:27:22 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.