Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skajusz99

merhaba arkadaşlar tavsiyelerinizi almam gerekiyor

yaşım 17 boy 1.92 ( şaka yapmıyorum :] ) kilo 86 . vücudumla alakalı bir sorunum yok ama yakın çevrem ve arkadaşlarım çok formsuz olduğumu söyluyorlar. 2 haftadır koşuya gidiyorum her akşam 1 saat hafif tempoda koşuyorum 2 kilo verdim. Fakat vücut için özelliklede kollar için önerebileceğiniz dumbell ile yapılabilecek hareketler varmı ? teşekkürler

Çevreni çok takma bu bir. İkincisi salona gitmiyosan salona yazıl bence. Yok eğer illa evde çalşıcam diyosan kollar için iki hareket önereyim. Başlangıç için tabikide. Aslına bunlardan önce barbell curl yapman lazım bar ile asıl hareketi budur kolun. Ama şunu dene. Hammer curl 12 10 10 8. Ardından konsantrasyon 10 10 10 10. Google a sor resimlerden anlarsın nasıl yapıldığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurkiBurks -- 5 Ekim 2010; 21:19:02 >
  • İstanbul Maltepede uygun fiyatlı güzel bi spor salonu önerebilirmisiniz ? Ne yersem yiyim kilo alamıyorum sanırım spor çözüm olucak.
  • Konu Düşmüş ya Kliwajda yok ortalıkta nerelerde acaba

• Sadece dambıllarla hazırlanmış bir çalışma. Ne derece doğru veya sağlıklı bilmem. Zaten İngilizce...
  • ----------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 20 Aralık 2010; 14:12:09 >
  • Hocam valla bu sabah kalkma olayı bende de var acaba nedendir ? Yani zor kalkıyom yataktan. Çok yorugun gibi. Ama dinlenmiş olarak kalkmak gerekmiyo mu ?

Ha bi de şunu belirteyim ben hergün koşu yapıyorum ama bu koşuları akşam geceye dooğru yapıyorum yani saat 21:00 ile 22:30 arası yapıyorum. Sabah yorgunluğumum sebebi bu olsa gerek
  • Yok aga benimki tamamiyle farklı bi durum
    Geceleri ne yapıyorum hiç bilmiyorum.. Zaten 5 saat zor uyuyorum.. Örneğin akşam nasıl yattıysam sabah ya tam tersi istikamette.. Yada hava soğuk olsa dahi üzerimde hiç birşey olmadan uyanabiliyorum
    Ama hani t-shirt ü çıkarıp atmak değil çıkarıyorum katlıyıp kenara koyuyorum.. Geçenlerde akşam küllüğü boşaltıp yattım.. sabah kalktığımda 2 adet izmarit vardı.. Lan diyorum ben gece ne yapıyorum
  • Merhaba , 16 yaşındayım 56 kilo , 1.80 boy var vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum , şuana kadar ne adam gibi mekik çekmişliğim ne de herhangi bir sporla uğraşmışlığım var . Öğrenci olduğumdan dolayı sabahları basit bir kahvaltıyla yetiniyorum ( klasik Türk kahvaltısı ) öncelikle amacım kilo almak tabi ki . Çevrem tarafımdan nasıl bu kadar zayıf kalmayı başarıyorsun diye söyleniyorlar ben de kafama koydum yapacağım . İlk başlarda bayağı zorluk çeker miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Yok aga benimki tamamiyle farklı bi durum
    Geceleri ne yapıyorum hiç bilmiyorum.. Zaten 5 saat zor uyuyorum.. Örneğin akşam nasıl yattıysam sabah ya tam tersi istikamette.. Yada hava soğuk olsa dahi üzerimde hiç birşey olmadan uyanabiliyorum
    Ama hani t-shirt ü çıkarıp atmak değil çıkarıyorum katlıyıp kenara koyuyorum.. Geçenlerde akşam küllüğü boşaltıp yattım.. sabah kalktığımda 2 adet izmarit vardı.. Lan diyorum ben gece ne yapıyorum

Abi o zaman sigara falan bırakacan başka çare yok.
  • Ben de başlamayı düşünüyorum. Yaş 16 boy 175 kilo 72 ama beş altı yaşımdan beri hiç süt içmedim peynir yoğurt falan yemedim etle yumurtayla falan da aram pek iyi değil kısacası tam bir yağ kütlesiyim. Öğrenmek istediğim ilk önce yağları yakıp mı başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Yok aga benimki tamamiyle farklı bi durum

Abi o zaman sigara falan bırakacan başka çare yok.

Gözünü sevim sigaranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 22 Kasım 2010; 11:24:02 >
  • 2 buçuk ay yaptım sonra bıraktım.
  • protein tozu zararlımı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRela

protein tozu zararlımı arkadaşlar

Hayır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: dRela

protein tozu zararlımı arkadaşlar

Hayır !

peki protein tozunu kullanmayı bıraktıktan sonra vücüt sönmez mi?Öyle birşey duymuştum ben.
  • kilom 65 ama karın bölgemde yağlanma var sizce yağ yakıcı kullanmalımıyım?
  • 13 yaşındayım iriyim ama az kasım var be yapmalıyım

• uzun süredir koymuyodum fotoğraf geçen evde çektim(soğuk) triceps sakatlığım var 3 aydan beri halada geçmedi illet
    kiloyu söylemiyorum tahmin edin bakalım
  • 90 felan varsındır herhalde.Bu arada iyi gelişmişsin.=) Durmak yok yola devam
  • saol ama 90 ı baya uzun süre önce gördüm
    durmayı düşünmüyorum ama sakatlık canımı çok sıkıyor itiş hareketleri eziyet 1 ay gibi dinlendircem tedavi etmeye çalışıcam sırt,bacak ve biceps çalışırken sorunum yok ilerleyen günlerde antremandan kareler eklerim
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.