Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kilo almak için spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ortalama ne gibi bir fiyat oluyor aylık? Biraz kilo birazda vücut hatlarını belli edecek kadar çalışmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Arkadaşlar ben kilo almak için spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ortalama ne gibi bir fiyat oluyor aylık? Biraz kilo ve hafif belirgin vücut için...

Soruma yardımcı olabilecek yok mu? Abartılı olarak vücut çalışmak istemiyorum yaklaşık 10 kilo falan almam lazım salon yerine bir diyetisyene gitsem, daha mı iyi olur?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben kilo almak için spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ortalama ne gibi bir fiyat oluyor aylık? Biraz kilo ve hafif belirgin vücut için...

Soruma yardımcı olabilecek yok mu? Abartılı olarak vücut çalışmak istemiyorum yaklaşık 10 kilo falan almam lazım salon yerine bir diyetisyene gitsem, daha mı iyi olur?

Spor yapmadan kilo alman olanaksız tabi yarım dünya göbek hariç.Salon fiyatları ortalama aylık 40/70 tl arası yerine göre değişir çok daha pahalı olanlarıda var evine en yakın salonlara fiyat sor.Sağlık sorunun varsa başlamadan önce bir doktora göster kendini.Sağlık sorunun yoksa kg x 1.5 gr protein diyetine başla sıkı bir programla düzenli beslenme ve uyku ile istediğin sonucu alırsın.Vucut sporu çok sabır ister nankör spordur 1 ay ara versen hemen kilo kaybı yaşarsın .
  • @isk0rpit
    Hocam ben başlayıpta sürekli devam etmek istemiyorum bi 6 ay falan gidip kilo almak istiyorum sonra bırakırım yani..Aldığım kilo kalıcı olmaz mı?
    Benim için sabredecek birşey yok ağır vücut yapmayacağım zaten, kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

uzun süredir koymuyodum fotoğraf geçen evde çektim(soğuk) triceps sakatlığım var 3 aydan beri halada geçmedi illet
    kiloyu söylemiyorum tahmin edin bakalım

90 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 5 Aralık 2010; 21:11:34 >
  • Selamlar İstanbul Levent veya Taksim arası salon önerebilecek arkadaşlar var mı ?
  • quote:

@isk0rpit
    Hocam ben başlayıpta sürekli devam etmek istemiyorum bi 6 ay falan gidip kilo almak istiyorum sonra bırakırım yani..Aldığım kilo kalıcı olmaz mı?

Olur elbette pardon yanlış yazmışım nankör spor derken 1. söyelemek istediğim idman sırasındaki kaldırdığın kg hemen düşer yani 40 kg kaldırıyorsan 10 gün ara ver 30 kg düşer demek istedimKas kütlesi olarak elbet kalıcı olur sadece normal olarak biraz hacim kaybeder ama kalıcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

@isk0rpit

Olur elbette pardon yanlış yazmışım nankör spor derken 1. söyelemek istediğim idman sırasındaki kaldırdığın kg hemen düşer yani 40 kg kaldırıyorsan 10 gün ara ver 30 kg düşer demek istedimKas kütlesi olarak elbet kalıcı olur sadece normal olarak biraz hacim kaybeder ama kalıcı olur.

Anladım hocam teşekkürler.
  • quote:

quote:

@isk0rpit

10 günde 30 kg düşmez yok öyle bi şey hatta ben yazın 1 ay ara vermiştim ne yemek yedim nede antreman yaptım döndüğümde benchde 20 kg arttırmıştım ağırlığı,3-4 kg da vermiştim bu arada
    nankörlük konusunda katılıyorum hele ektomorf bir yapıya sahipsen vay haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

quote:

@isk0rpit

10 günde 30 kg düşmez yok öyle bi şey hatta ben yazın 1 ay ara vermiştim ne yemek yedim nede antreman yaptım döndüğümde benchde 20 kg arttırmıştım ağırlığı,3-4 kg da vermiştim bu arada
    nankörlük konusunda katılıyorum hele ektomorf bir yapıya sahipsen vay haline

Vücut tiplerini biraz araştırdım da sanırım benimki ektomorfa giriyor diğerleri baya uzak Ayrıca az önce bi teste de ektomorf çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Benim karın kasları yağ oranı yüzünden belirgin değil ama o herifte kas yok zaten. Demek istediğim o vücut çok normal sade bir vücut, tek olay yağ %10 ben o kadar zayıflasam hortlağa dönerim. Adamın yüzü kaldırıyor zayıflığı.

asıl sende kas yok yılmaz morgül gibi kaburgalarını kas diyede yutturrursun sen :)
  • quote:

quote:

@isk0rpit

Olmaz öyle bir şey zaten bu sporu yapan biri 8-10 haftada bir 10-15 gün ara vermeli. Ben öyle yaparım daha dün 12 gün ara verdiğim antrenmanıma yeni başladım, mesela son hafta squtta 185kg 6 tekrar girmiş dün 185 kg 8 tekrar girdim. Demek ki yenilenince bir şeyler fark ediyor.
  • mesajm bulunsun
  • Arkadaşlar Kardiyo hareketlerinin neler olduğunu ve spor salonuna gitmeden, evde veya dışarıda yapılacak olanları yazar mısınız?

Birde hedef nabız isimli bir kavramla karşılaştım bunu açıklar mısınız?

175-177 civarı boy ve 60-63 kilo arası bir kiloya sahibim. Ama bu kiloda epeyde yağ vardır. Özellikle göbek kısmında.

Bunları eritmek ve fit bir vücuda sahip olmak için yapılabilecekler nelerdir?
  • Merhaba arkadaşlar spora başlayalı 2 hafta oldu. 188 boy ve 95 kg'yim.Spora başlama nedenim öncelikle Bel Göbek G.t Basen bölgelerimi inceltmek çünkü vücudumda orantısız olduğunu düşünüyorum.Öncelikle bu bölgeleri en hızlı nasıl eritebilirim neler yapmam neler çalışmam lazım ? Gittiğim spor salonu biraz yetersiz bi yer. Salonda herhangi bi programım yok aslında ama öncelikle 15dk bisiklet ve 15dk orbitrac yapıyorum cardio olarak. koşu bandı yok spor salonunda daha doğrusu var ama onların yürüyüş bandı olduğu ve koşunca bozuldugu söyleniyor bende bu nedenle hiç yürüyüş yapmıyorum ki ztn spora giderken 10-15 dk gibi bi yol yürüyorum.30dk lık cardiodan sonra.gögüs kol bacak diye sırasıyla gidiyorum. genelde 3*12 lik setler yapıyorum cok fazla ağırlığa girmeden. birde solak olmamama rağmen sol tarafımın daha çok geliştiğini hissediyorum bunun mantığını çözemedim anlayan arkadaşlar genel olarak bi değerlendirme yaparsanız sevirim...
  • uygun fiyatlı ''kaliteli'' PROTEİN tozu ve Vitamin önerebilecek arkadaş varmı? Kullanıp öyle öneren olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

uygun fiyatlı ''kaliteli'' PROTEİN tozu ve Vitamin önerebilecek arkadaş varmı? Kullanıp öyle öneren olursa iyi olur

UP
  • quote:

uygun fiyatlı ''kaliteli'' PROTEİN tozu ve Vitamin önerebilecek arkadaş varmı? Kullanıp öyle öneren olursa iyi olur

hardline bipro, ultimate isocool.
    Ultimate daily complate.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 20 Aralık 2010; 22:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

hardline bipro, ultimate isocool.
    Ultimate daily complate.

Hocam önerilerin için sağol.. Bir istirhamım olucak.. ''8-19'' iş temposu ile çalışıyorum acaba hali hazırda bulunan besin & eğitim tabloları varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterfa

Merhaba arkadaşlar spora başlayalı 2 hafta oldu. 188 boy ve 95 kg'yim.Spora başlama nedenim öncelikle Bel Göbek G.t Basen bölgelerimi inceltmek çünkü vücudumda orantısız olduğunu düşünüyorum.Öncelikle bu bölgeleri en hızlı nasıl eritebilirim neler yapmam neler çalışmam lazım ? Gittiğim spor salonu biraz yetersiz bi yer. Salonda herhangi bi programım yok aslında ama öncelikle 15dk bisiklet ve 15dk orbitrac yapıyorum cardio olarak. koşu bandı yok spor salonunda daha doğrusu var ama onların yürüyüş bandı olduğu ve koşunca bozuldugu söyleniyor bende bu nedenle hiç yürüyüş yapmıyorum ki ztn spora giderken 10-15 dk gibi bi yol yürüyorum.30dk lık cardiodan sonra.gögüs kol bacak diye sırasıyla gidiyorum. genelde 3*12 lik setler yapıyorum cok fazla ağırlığa girmeden. birde solak olmamama rağmen sol tarafımın daha çok geliştiğini hissediyorum bunun mantığını çözemedim anlayan arkadaşlar genel olarak bi değerlendirme yaparsanız sevirim...

yardım
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.