Binbaşı
07 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 116 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar, son günlerde golden virginia orjinal paket bulamıyorum. İstanbul avrupa yakasından nereden tedarik edebileceğim hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Yakın zamanda alan varsa fiyat da belirtirse çok sevinirim.

Merhabalar,

Eşime 7-8K arası bir bütçeyle telefon alacağım. Temel beklenti bütçe sınırlarında iyi bir kamera, basit app kullanımı ve 5-6 yıllık bir sürdülülebilir kullanım olacak. Oyun vb. gibi bir kullanımı yok. Özellikle yeni bir cihaz olmasını isterim güncellemeleri uzun süre alması açısından. Ayrıca samsungda öğrenci indirimim var %10 civarı. Yakın tanıdığım telefon tamiricisi de bir yandan samsung parça maliyetlerinin çok olduğunu ve poco'nun bu açıdan çok daha uygun olduğunu belirtti, zira telefon çok düşüyor ve ekran vb. sıkıntılar yaşıyoruz. Sağlamlık da önemli yani. Bu bağlamda önerilerinizi almak isterim.

Kafamdaki cihazlar, bunarı araştırmalarımdan gördüm yoksa herhangi bir marka takıntısı vs. yoktur. Önerilere açığım:

- poco x3 gt

- xiaomi 11t

- samsung s20 fe (öğrenci indirimiyle )

Teşekkürler şimdiden...

Merhabalar, dün akşama doğru evimizd süpriz bir misafir geldi. Sahibini bulamadık. Sonuç olarak sahiplendik dışarıda yaşayamayacağı için. Aşağıda resmini paylaşıyorum. Anlayanlar cinsiyeti yaşı (3 aydan büyük sanırım gözünde beyaz halka oluşmuş) ve türü hk. Bilgi verebilir mi?

Gagasının renginden dişi olduğunu anlıyorum. Yaşı nedir konuşturmak için geç midir? Birde çekoslavağa benziyor ama kuyruğu kısa geldi eski çekoslavığımın ve kuzenimin çekoslavağının kuyruğu daha uzundu.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önce 2011 model sedan astra dizel araç satın aldım. 111.yıl diye geçen modeli. Araçla ilgili bir kaç sıkıntım/sorularım var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1) Araç dizel ve çok bağırıyor, vitesi kaç devirde arttırmam gerektiğini çözemedim, özellikle 1 ve 2. viteslerde çok sorun yaşıyorum, vitesi arttırmassam çok bağırıyor ve yakıt tüketimi uçuyor, arttırırsam da toplamıyor araba,
Genel olarak hangi devir aralığında geçirmem lazım vitesi ve de düşük devirde vites arttırmak zarar verir mi ?

2) Aracımın su fıskiyelerinden biri tıkanmış, daha az su veriyor. Bu konuda ne yapmam gerekir.

3)Dün gece ilk defa camlardaki buğu çözdüremedim. Yağmur sebebiyle aşırı buğu oluyordu, ben de çözülsün diye ön tarafın buğunu açan düğmeye bastım, zaten fan otomatik 6 da açılıyor ben de bu düğmeye basınca. Fakat buğ hiç çözülmedi. Sonra kontrol ettiğimde aracın cam önüne hava üfleyen kısımlarından hiç hava gelmediğini farkettim. Fakat normal hava üfleyen kısımlarda sıkıntı yok, yani arabayı ısıtabiliyorum. Ama cam önlerine üflemiyor. Bu neden olabilir ne yapmak gerekir ? Bir de genel olarak buğu engellemek için sürekli klima açıp kapamamak adına ne yapılabilir, spreyler vs varmış önerir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar bu galeri 6 yıldır sahibinden.com'a üye. Baktığımda bütün ilanları uygun fiyatlı ve hespinde orjinal kazasız falan yazıyordu.

sahibinden linkleri burada:http://dekarotoinsaatgayrimenkul.sahibinden.com/

cuma günü adamlarla görüştüm, bir araba konusunda anlaştık, plaka ve şasi no sorgulaması temiz çıkıyordu, arabada temiz gözüküyordu 3 parça boyası var değişeni yok dedi gösterdi sağ arka kapı sol sağ ön çamurluklar. Bir tanıdıkla konuştum koç finans yetkili bayi sıkıntı olmaz ekspertiz yapma falan dedi. Bende 1000 tl kapora bıraktım. Fakat içime sinmedi googleda adamları aratınca bir kaç kötü yorum buldum aşağıdaki gibi.

https://www.sikayetvar.com/koc-finans-pendik-dekar-oto-galeri
http://forum.donanimhaber.com/m_34801119/tm.htm

Adamlar koç finans yetkili bayiymiş. Fakat bunu biraz daha otokoç bayisi gibi lanse ediyor. Biz dışardan araba alamıyoruz hepsi koçtan geliyor falan tarzı şeyler diyor. araçları hep filo, şirket araçlarıymış çok temizlermiş sigara bile içilmiyormuş içinde vs. vs.

Bu galeri hakkında bilgisi olan var mıdır ? Pazartesi ustayla gitcem bakmaya, bir de şasi no yu kaskocu arkadaşıma sorgulatıcam. Başka kontrol edebileceğim ne vardır. Nelere dikkat edeyim bilgi verebilir misiniz. İlk aracım ve bu işlerin acemisiyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aracın şasi no üzerinden sorgusu da böyle çıkıyor. Yanında fiyat yazmayan hasarlar ne demektir ?

pendik dekar otomotiv hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar bu galeri 6 yıldır sahibinden.com'a üye. Baktığımda bütün ilanları uygun fiyatlı ve hespinde orjinal kazasız falan yazıyordu.

sahibinden linkleri burada:http://dekarotoinsaatgayrimenkul.sahibinden.com/

cuma günü adamlarla görüştüm, bir araba konusunda anlaştık, plaka ve şasi no sorgulaması temiz çıkıyordu, arabada temiz gözüküyordu 3 parça boyası var değişeni yok dedi gösterdi sağ arka kapı sol sağ ön çamurluklar. Bir tanıdıkla konuştum koç finans yetkili bayi sıkıntı olmaz ekspertiz yapma falan dedi. Bende 1000 tl kapora bıraktım. Fakat içime sinmedi googleda adamları aratınca bir kaç kötü yorum buldum aşağıdaki gibi.

https://www.sikayetvar.com/koc-finans-pendik-dekar-oto-galeri
http://forum.donanimhaber.com/m_34801119/tm.htm

Adamlar koç finans yetkili bayiymiş. Fakat bunu biraz daha otokoç bayisi gibi lanse ediyor. Biz dışardan araba alamıyoruz hepsi koçtan geliyor falan tarzı şeyler diyor. araçları hep filo, şirket araçlarıymış çok temizlermiş sigara bile içilmiyormuş içinde vs. vs.

Bu galeri hakkında bilgisi olan var mıdır ? Pazartesi ustayla gitcem bakmaya, bir de şasi no yu kaskocu arkadaşıma sorgulatıcam. Başka kontrol edebileceğim ne vardır. Nelere dikkat edeyim bilgi verebilir misiniz. İlk aracım ve bu işlerin acemisiyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aracın şasi no üzerinden sorgusu da böyle çıkıyor. Yanında fiyat yazmayan hasarlar ne demektir ?

pendik dekar otomotiv hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar, evleniyorum ve evime bir televizyon alacağım. Tv nin genel olarak 120 ekran ve üstü olması işime gelir açıkçası. Ayrıca tv ye bilgisayarımı bağlamak istiyorum, fakat bazı televizyonlarda input lag denen bir sıkıntı varmış ve fps oyunlarda bu lag sıkıntı yaratıyormuş. Her hangi bir lag olmadan güzel bir şekilde oyunumu oynayabileceğim bi tv olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,

Sistemim şu şekilde.

PSU:Sapphire pure 625w
Anakart:990xa ud3
CPU: phenom 2 1100t x6
ram:2x4 gb gskill ripjaws
pci ye takılı bir ses kartım var creative audigy value 7.1
2 adet 320lik harddisk
1 adet ssd
1 adet dvdw

ve usb klavye mouse

sizce power sıkıntı çıkartırmı ekran kartını alsam ?
merhabalar arkadaşlar oyunu oynayanlardan oluşan bir dh clanı gibi birşey var mı ??
zamanında aveadan alınmış simfree cihazımla alakalı ilginç bir durum söz konusu, mevcut takılı olan sim dışında hiç bir simi okumuyor ve invalid sim hatası veriyor, format atıp yeni hattı takınca ise okuyor, fakat bu sefer yeni hattan başka hatları okumuyor, yani her formatta ilk takılan hat dışında başka hattı okumuyor, hiçbir yerde bu durumu yaşayan birini bulamadım neden olabilir fikirleriniz var mı?
Hakkında
Meslek: Endüstri Mühendisi
İlgi Alanları: Data, Big Data, Datamining
Forum İmzası:
Amd x6 1100T|Gigabyte 990xa ud-3|MSI gtx460 hawk talon attack |Sapphire pure 625w|Corsair vengeance 8gb |2x320 gb sata2 seagate|Asus 19" lcd|

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
Hell Yeah!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.675
İkinci El Bölümü Mesajları: 131
Konularının görüntülenme sayısı: 492.393 (Bu ay: 1.096)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.