Bildirim
Vücut Geliştirme Antrenman Videomuz HD

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
siyah t-shirtlü ben beyaz t-shirtlü abim. izlerseniz sevinirim epey uğraştık. -
Abin dizi ve filmlerdeki Latin kökenli uyuşturucu satıcılarına ve kötü karakterlere benziyor. :) Umarım bu dediğim yanlış anlamazsınız. Video güzel olmuş.. -
daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum, ağır çalışırken çekseydiniz falan, kilolar hareketler falanda hafif geldi çünkü -
up -
video için mi hafif basıyosusnuz? -
bod**** dada yüklenmişsiniz ordan görme fırsatım oldu , güzel bi çalışma olmuş ,sorun şu ki egzersizler nizamiyetin cok dısına cıkmıs . -
gercek gücümüzü göstermek amacli cekilmiş bir video klip değildir
işin asli fotoğraf cekimiyle baslanmiştir oradan video cekimine video'dan
da hd video klip tasarlanmasi konusunda aniden verilmiş bir karardir.
hangi kısımlarda çıkılmış nizamiyetin dışına ? -
Cok begendim vdoyu siyah beyaz bide hos olmus yanlız motive etme kısmında sorun var bnce
bunun nedeni hafif calıstıgınız icin bir de gormeye cok alısmısız hayvan gbi pro bodybuilder lar normal insanları gorunce garip gldi bana
Ama genel olarak guzl bir calısma elinize saglık. -
elinize sağlık. -
Spor salonu çok iyiymiş -
müzik olarak tupac seçmeniz iyi olmuş
abinin dövmeleri iyi de sonrlarda görünen omuzlarındaki o yıldızlar olmamış
pull down mu neydi o hareketin ismi,o harekette dirsekleri biraz daha bükmeli gibi öne doğru eğilmeden,ben öyle yapıyorum,belki ben yanlış yapıyorumdur,
fiziğin abine göre daha avantajlı
bir de aşırı bir gerginlik var gibi üzerinizde,video çekimi yüzünden olabilir,
sonuç olarak güzel,bol kaslı viedolaranızı da izleriz inş
-
Güzel bir çalışma olmuş...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X