Şimdi Ara

Vücut Ağırlığı ile Çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün bi yerde yazı okumuştum. Vücud ağırlı ile çalışma yapan kişilerin dumbell, bar veyahut makine ile çalışma yapanlara göre daha düz<gün ve daha fazla kas kütlesi elde edildiği görülmüştür diye. Ne kadar doğru bilemedim.

Bunu dışında spor salonuna gitme gibi bir imkan yoksa tabikide vücut ağırlı ile çalışılabilir.
  • Baslangic icin cok iyi. Ama 5-6 ay sonra gelisme durur. Kaslar bu hareketlere alisacak, hareketi daha verimli yerine getirmeye baslaycaklar. Kuvvet ve kas yerine dayaniklilik gelisecek. 100 snavs artik basit gelmeye baslayacak ama gozle gorulur fark olmayacak.

Elbet vucudumuza hakim olmak gerekir, ama amac kas yapmaksa devamli germe artisi yaratmak gerekiyor, ana hareketlerde agirligi zamanla arttirmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yere kadar tabiki gelişirsiniz,

• quote:

Orijinalden alıntı: Alx

Baslangic icin cok iyi. Ama 5-6 ay sonra gelisme durur. Kaslar bu hareketlere alisacak, hareketi daha verimli yerine getirmeye baslaycaklar. Kuvvet ve kas yerine dayaniklilik gelisecek. 100 snavs artik basit gelmeye baslayacak ama gozle gorulur fark olmayacak.

Elbet vucudumuza hakim olmak gerekir, ama amac kas yapmaksa devamli germe artisi yaratmak gerekiyor, ana hareketlerde agirligi zamanla arttirmak lazim.

Doğru bir yorum.
    Yalnız şunu eklemek istiyorum işi calisthenics'e çevirmik yardımcı olabilir. Standart mekik/barfiks/şınav gibi egzersizlerden bir adım öteye götürmek ve hareket çeşitliliği hatta aynı hareketlerdeki açı farklılığı bu konuda baya yararlı olabilir.
    Tabi evde yapılmaz, yakında bir park varsa düzenli çalışılmalı :)
  • Aynen. Ornegin: Frank Medrano.

• Amacın çok büyük kas kütlesine sahip olmak değilse bence uygundur. Fit bir vücudun olur ama bi zamandan sonra gelişim durur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.