Şimdi Ara

Voyboy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=7tr1DWyUbyg&feature=player_embedded#!]

DK:46-47 arası voyboy'a(nidale) dikkat.

• Adam tam bir purofosyonel gerçekten böyle kişileri tebrik etmek lazım ve bu hareketlerinden ders çıkarmak lazım ki sende oynadığın oyunlarda bu tür hareketlerden ders çıkararak oyun kurtarabilirsin.Böyle bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Adam tam bir purofosyonel gerçekten böyle kişileri tebrik etmek lazım ve bu hareketlerinden ders çıkarmak lazım ki sende oynadığın oyunlarda bu tür hareketlerden ders çıkararak oyun kurtarabilirsin.Böyle bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim.

herkese tesekkur ediyosun bana da etsene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birşey göremedim tw ye vuruyo okadar. ilginç birşey gören?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

ben birşey göremedim tw ye vuruyo okadar. ilginç birşey gören?

bende başka bir şey göremedim zaten 2-3 tanede tutturamadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izlemedim ama OMG NERF VOYBOY PLS
  • Noob.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Naru vs LongB
    11 yıl önce açıldı
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Liss Nerfüne Ağlayanlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adam tam bir purofosyonel gerçekten böyle kişileri tebrik etmek lazım ve bu hareketlerinden ders çıkarmak lazım ki sende oynadığın oyunlarda bu tür hareketlerden ders çıkararak oyun kurtarabilirsin.Böyle bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim.

Neyin var senin ????
  • quote:

Abdest mi aldın namaz a mı başladın? biz seni böyle tanımadık qnq, yakışmıyor. hll spr dvm.
  • O-laflar voyboy..
  • onu geçin de maçın 30.58-31.00 civarına bakın :D
  • Ben de çok beğeniyorum Voyboy' un oyun tarzını. Adam Adc' yi 2 mızrakla siliyor daha ne yapsın. Üstelik o kadar yüksek mobility sahibi bir adc, twitch. Ardından gidip kuleleri alması çok etkileyiciydi. Bu onun göreviydi tabi ki, ama başka bir solotop' ın bu işi daha soğukkanlı ve profesyonelce halledebileceğini sanmıyorum. Voyboy gerçekten profesyonel. Bu sene her lane' de Curse' ü örnek almak gerekiyor gibi düşünüyorum.

Şahsen Nyjacky ve Elementz' in hiçbir streamini kaçırmamaya çalışırım. Özellikle Elementz' den daha iyi bir support göremedim. Belki de az da olsa stream yapıyor diye kanım ısınmıştır. Bilmiyorum bu sene çok Curse reklamı yapıldı. Belki de önyargı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayaith -- 11 Şubat 2013; 21:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayaith

Ben de çok beğeniyorum Voyboy' un oyun tarzını. Adam Adc' yi 2 mızrakla siliyor daha ne yapsın. Üstelik o kadar yüksek mobility sahibi bir adc, twitch. Ardından gidip kuleleri alması çok etkileyiciydi. Bu onun göreviydi tabi ki, ama başka bir solotop' ın bu işi daha soğukkanlı ve profesyonelce halledebileceğini sanmıyorum. Voyboy gerçekten profesyonel. Bu sene her lane' de Curse' ü örnek almak gerekiyor gibi düşünüyorum.

Şahsen Nyjacky ve Elementz' in hiçbir streamini kaçırmamaya çalışırım. Özellikle Elementz' den daha iyi bir support göremedim. Belki de az da olsa stream yapıyor diye kanım ısınmıştır. Bilmiyorum bu sene çok Curse reklamı yapıldı. Belki de önyargı....

Bireyselden öte ben Curse'u takım olarak çok beğeniyorum. Oynarken zevk aldıkları aşikar, bu sebeple olsa gerek birbiriyle aşırı uyumlu biçimde hareket ediyorlar ve teamfight'larda adeta yenilmez oluyorlar. Zaten adamların kendileri de yetenekli; belki Ocelote, Alex Ich, Dyrus kadar isimleri yok ama bence özellikle Voyboy ve NyJacky onlardan daha iyi, ha keza Elementz ve Cop da görevlerini en iyi yerine getiren elemanlardan. Saintvicious'un da hakkını yemeyelim tabii. Hani şunu yazarken bile ayıramadım şu daha önplanda, şu takımı sırtlıyor diye; diğer takımların aksine Curse'da bir takım liderinin olduğunu bile sanmıyorum, herkes eşit.

• quote:

Hesabını başkasına verdin heralde?
  • quote:

adam koxpa bırakmış

harbi neden böyle yazıyor anlamadım bot olduğundan emin olucam yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: Cayaith

Ben de çok beğeniyorum Voyboy' un oyun tarzını. Adam Adc' yi 2 mızrakla siliyor daha ne yapsın. Üstelik o kadar yüksek mobility sahibi bir adc, twitch. Ardından gidip kuleleri alması çok etkileyiciydi. Bu onun göreviydi tabi ki, ama başka bir solotop' ın bu işi daha soğukkanlı ve profesyonelce halledebileceğini sanmıyorum. Voyboy gerçekten profesyonel. Bu sene her lane' de Curse' ü örnek almak gerekiyor gibi düşünüyorum.

Bireyselden öte ben Curse'u takım olarak çok beğeniyorum. Oynarken zevk aldıkları aşikar, bu sebeple olsa gerek birbiriyle aşırı uyumlu biçimde hareket ediyorlar ve teamfight'larda adeta yenilmez oluyorlar. Zaten adamların kendileri de yetenekli; belki Ocelote, Alex Ich, Dyrus kadar isimleri yok ama bence özellikle Voyboy ve NyJacky onlardan daha iyi, ha keza Elementz ve Cop da görevlerini en iyi yerine getiren elemanlardan. Saintvicious'un da hakkını yemeyelim tabii. Hani şunu yazarken bile ayıramadım şu daha önplanda, şu takımı sırtlıyor diye; diğer takımların aksine Curse'da bir takım liderinin olduğunu bile sanmıyorum, herkes eşit.

Dediklerine katılıyorum. Zaten bi liderleri yok herhalde. Hani belki support dediğimiz kavram dolayısı ile Elementz daha öne çıkıyor olabilir ama herkes görevini en iyi şekilde yerine getiriyor bence. Özellikle bu CLS turnuvasından sonra anladım ki daha iyi bir takım olmuşlar. Good Game University maçı haricinde çok rahat oyun aldılar. Örnek almamak elde değil.

• Buradan da anlaşılacağı gibi şu çok kill alan takım kazanır,yok biz daha çok kule kaybettik sur çekelim mantığından çıkın.Biraz farm yapın ve o paraları trollük yapmak için harcamayın.Böylece oyunu kazanabilirsiniz.GG WP.
  • Voyboy un orada hiçbirşey yaptıgı yok basit nidalee oyuncuları gibi sadece mızrak sallıyor genel olarak maçı izlemedim fakat bu baron fight da q atıp adc ye heal basıp panter formda team fight a girmeliydi. Ölürdü degişecek bişey olmazdı büyük ihtimal ama yine birşey geçmiyor eline
  • mobil link pls :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten iyi oynamış adam.Clg'de tam potansiyelini gösteremiyordu Crs'de daha iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.