Şimdi Ara

Talon ve Corki pasifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam aklıma takıldı, bende mi bir yanlış anlama var yoksa bu pasiflerde aşırı bi dengesizlik mi var?

birisi bazı durumlarda %10 arttırırken diğeri her zaman %10'unu true damage olarak vuruyor. Bu olay karakterlerin rolüyle alakalı birşey midir?

• Ona bakarsan karthus ölüyken penta alabilir
    Her heronun kendine has bir özelliği var bazısında pasifi olmasa daha iyi dersin (örnek: eve)
    Bunları dengesizlik olarak görmemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden 2K eloda her iki oyundan birinde corki var ama hiç talon yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Bu yüzden 2K eloda her iki oyundan birinde corki var ama hiç talon yok.

Ama talon gözünü açıp kapayıncaya kadar corkiyi alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Ona bakarsan karthus ölüyken penta alabilir
    Her heronun kendine has bir özelliği var bazısında pasifi olmasa daha iyi dersin (örnek: eve)

Ama bütün pasifleri birbiriyle kıyaslayabilirsin. Yani hepsinde öznel yargını kullanabilirsin. Ama bir tek bu ikisi kıyaslanamaz. Yani demek istediğim adamın biri gelir der ki """evelynn'nin pasifi kennen'da daha iyi early game'de harasslarken çok az hasar alıyosun""" gibi saçmalayabilir. ama aynı kişi talon'un pasifi corkiden daha iyi diyemez yanlış mıyım? keşke talon'un pasifine biraz buff gelsede normal game dışında viable olabileceği bir yerler olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Ona bakarsan karthus ölüyken penta alabilir

Ama bütün pasifleri birbiriyle kıyaslayabilirsin. Yani hepsinde öznel yargını kullanabilirsin. Ama bir tek bu ikisi kıyaslanamaz. Yani demek istediğim adamın biri gelir der ki """evelynn'nin pasifi kennen'da daha iyi early game'de harasslarken çok az hasar alıyosun""" gibi saçmalayabilir. ama aynı kişi talon'un pasifi corkiden daha iyi diyemez yanlış mıyım? keşke talon'un pasifine biraz buff gelsede normal game dışında viable olabileceği bir yerler olsa.

Talon aslında çok güçlü fakat solo topta off tanklara karşı sıkıntı çekiyor bir anda tüm damage'ı boşaltıp adamı alman lazım fakat offtanklar %50 hp ile kurtulup talonu kesiyorlar midde çok güçlü karşıma gelmesini istemem doğrusu

• Her champin pasifi kendine güzel.Karthus'un pasifibir Voli'de bir Nasus'ta olsa bir işe yaramaz mesela.Nasus'un pasifi de aplere gitmez.
  • Talon'un metada yeri var zaten, mid. Sadece rankedda ad diye mid gitmez diyen nooblar geliyor arada, o yüzden viable değil gibi gözüküyor.
  • quote:

Dün akşam aklıma takıldı, bende mi bir yanlış anlama var yoksa bu pasiflerde aşırı bi dengesizlik mi var?

birisi bazı durumlarda %10 arttırırken diğeri her zaman %10'unu true damage olarak vuruyor. Bu olay karakterlerin rolüyle alakalı birşey midir?

Evenin pasifine bir bakar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

quote:

Dün akşam aklıma takıldı, bende mi bir yanlış anlama var yoksa bu pasiflerde aşırı bi dengesizlik mi var?

Evenin pasifine bir bakar mısın?

biliyorum hocam sen şu diğer mesajımı okusan demek istediğimi anlarsın. bu arada bi evelynn ap build gördüm komik geldi girdim denedim support gibin (normal game tabi ki) 11-1-6 gittim. E'sinin böylesine vurduğunu bilmiyordum yanlız bi dakikadan sonra adam alamaz hale geldim ve hatta bir kere öldüm, o dakikada herkesin oracle alması ve heryere ward dikmesiyle oldu. beni gören base'e kadar koşuyordu. normal'de canınız sıkılınca deneyin bu ap evelynn'i inanın zevk alcaksınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.