Şimdi Ara

Voyboy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim paylaşırken gördügüm şey o karmaşanın arasında ki bide bu dünya çapında izlenen büyük bir turnuva dogru hedefleri bulup saf dışı bırakması adc ve solotopu.Eger ikisini aradan çıkarmasa büyük ihtimalle oyun gg olacaktı ki zaten inhibitörü bile aldılar.kırılma noktası burasıydı.
  • Hatasız oynamış orda. İlk attığı 2 mızrağı tam oturtmuş. eğer o 2 kili alamasalardı oyun garanti lose'du .

Ayrıca voyboy Clg de çok pasif oynatılıyordu oysa ki adam aşırı agresif bir oyuncu . Olaf ile neler yaptığını biliyoru voyboy 1vs5 giren top laner'lardan. wicked gibi veya kev1n gibi defansif takılmıyor. o yüzden curse'de kendi yerini buldu diyebilirim.
  • Mobilim link alabilirmiyim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

Voyboy un orada hiçbirşey yaptıgı yok basit nidalee oyuncuları gibi sadece mızrak sallıyor genel olarak maçı izlemedim fakat bu baron fight da q atıp adc ye heal basıp panter formda team fight a girmeliydi. Ölürdü degişecek bişey olmazdı büyük ihtimal ama yine birşey geçmiyor eline

Ben maçı izlemiştim, tamam ben de nidalee'leri sevmiyorum ama Twitch'i güzel öldürdü

Ha milletin ultisi Twitch'i o canla öldürmez orası ayrı.
  • nidal op
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

Voyboy un orada hiçbirşey yaptıgı yok basit nidalee oyuncuları gibi sadece mızrak sallıyor genel olarak maçı izlemedim fakat bu baron fight da q atıp adc ye heal basıp panter formda team fight a girmeliydi. Ölürdü degişecek bişey olmazdı büyük ihtimal ama yine birşey geçmiyor eline

Ben maçı izlemiştim, tamam ben de nidalee'leri sevmiyorum ama Twitch'i güzel öldürdü

Ha milletin ultisi Twitch'i o canla öldürmez orası ayrı.

twitch i öldürmeseydi adamlar oyunu bitirecekti nasıl bir şey yapmamış merak ettim doğrusu

• orda twitch ezreal i kestikten sonra dedim mac gg pushlarlar biter mac bir baktım twitch ölmüş.hp si de baya vardı ilk başta anlam veremedim sonra replay gösterdiler öyle bir yerden gitmişki mızrak oyunun dönüm noktası bence.twitch ölmese orda baya bi pushlarlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

Hatasız oynamış orda. İlk attığı 2 mızrağı tam oturtmuş. eğer o 2 kili alamasalardı oyun garanti lose'du .

Ayrıca voyboy Clg de çok pasif oynatılıyordu oysa ki adam aşırı agresif bir oyuncu . Olaf ile neler yaptığını biliyoru voyboy 1vs5 giren top laner'lardan. wicked gibi veya kev1n gibi defansif takılmıyor. o yüzden curse'de kendi yerini buldu diyebilirim.

+1
  • Ap tryn ile akıyor şu an

http://tr.twitch.tv/voyboy
  • op nida
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Ap tryn ile akıyor şu an

http://tr.twitch.tv/voyboy

Adamı öldüremiyorlar yalnız

edit= scarra deli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 12 Şubat 2013; 11:45:10 >

• Top lanede oynamayı bu adamdan öğrendim ben Halada öğreniyorum need nerf voyboy
  • Uff ne koymuş be.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.