Şimdi Ara

Poppy useless mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar poppy severek oynadığım bi karakter.Bence tam bir adc hunter.Tflerde at ultiyi adc ye çek kenara gumlet.Cok yuksek damageler vurabiliyo.Fakat bunu normal oyunlarda picklediğimde troll pick , öyle champ mi olur fln diyenler var ve çoğunlukta.Derecelilerde kullanabiliceğim bi karaktermidir?Çok rahatsızım bu durumdan isteyen istediği karakterle oynayamıcakmı? Yoksa kötümü yapıyorum?

• Oynayabildiğin her şampiyon viabledır senin için takma sen onları
    rage
    flame
    blame
    Xd
  • tamam banada komik geliyo görünüşü fln ama bi kaç video izledim hiç düşünmeden çektim ve severek oynuyorum zaten ucuz bişeydi.Artık her maçta olunca almaya utanıyorum.Acaba benmi yanlış yapıyorum dedim.Saolun.

Nothing is true,Everything is permitted..

.:Altaïr ibn La-Ahad:.
  • Poppy gayet viable bence, tek negatif yönü early game'de çok zor farm yapması ve oynadığı lane'i zor domine etmesi.Kule altı farm yapıp late game'i bekleyeceksin, teamfigtlarda ise support'a ulti atıp adc ve apc'yi kesip işi bitireceksin.
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değil
  • Kullanması zordur, skillseti gariptir ne ad'dir ne ap'dir felan, Riot reworkleyecekti onu. "ultisi varken counter-play imkansız" demişti Official forumda bir Riot çalışanı yani Riot onaylı OP ama kimse oynamadığından (biri vardı adını unuttum sadece poppy ile yüzlerce maçı var 2000+ idi geçen sezon hatırlıyorsanız alıntılayın PLOX) rework işi sürekli ertelenen bir champ.

Maçı kaybetmeye sebep olmadığın sürece ad carry Anivia bile oyna yani kimse bir şey diyemez (legendarysi dehşet olmuş <3)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinmyeong -- 5 Nisan 2013; 21:43:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NDS

Kullanması zordur, skillseti gariptir ne ad'dir ne ap'dir felan, Riot reworkleyecekti onu. "ultisi varken counter-play imkansız" demişti Official forumda bir Riot çalışanı yani Riot onaylı OP ama kimse oynamadığından (biri vardı adını unuttum sadece poppy ile yüzlerce maçı var 2000+ idi geçen sezon hatırlıyorsanız alıntılayın PLOX) rework işi sürekli ertelenen bir champ.

Maçı kaybetmeye sebep olmadığın sürece ad carry Anivia bile oyna yani kimse bir şey diyemez (legendarysi dehşet olmuş <3)

Söylediğin kişi ''zekent'' olabilir. Poppy ve jannasıyla ünlüdür kendisi , poppy kendime en güvendiğim karakter filan diyordu. Shurelia , triforce ile arkadan girip adcyi alıp çıkabiliyordu. Bencede çok güçlü bir karakter fakat farm yapması biraz sıkıntı. Nasusa benzetiyorum ben , farma odaklı late gamede tam bir terör

• quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

quote:

Kullanması zordur, skillseti gariptir ne ad'dir ne ap'dir felan, Riot reworkleyecekti onu. "ultisi varken counter-play imkansız" demişti Official forumda bir Riot çalışanı yani Riot onaylı OP ama kimse oynamadığından (biri vardı adını unuttum sadece poppy ile yüzlerce maçı var 2000+ idi geçen sezon hatırlıyorsanız alıntılayın PLOX) rework işi sürekli ertelenen bir champ.

Söylediğin kişi ''zekent'' olabilir. Poppy ve jannasıyla ünlüdür kendisi , poppy kendime en güvendiğim karakter filan diyordu. Shurelia , triforce ile arkadan girip adcyi alıp çıkabiliyordu. Bencede çok güçlü bir karakter fakat farm yapması biraz sıkıntı. Nasusa benzetiyorum ben , farma odaklı late gamede tam bir terör

Yok, zekent değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Support oynayabilirsen bence güzel. Öbür türlü artık yerine koyulabilecek çok şampiyon var mid, top vs.. jungle denemedim bak hiç yapılabilirse jungle de olabilir.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.
  • zekent konuya bekleniyor

Dark Ninja - MSI B150M Bazooka - Intel Core i5 6402p - Asus ROG STRIX RX 480 8GB OC - High Power 600W Element Bronze II - Samsung 850 EVO 250 GB - Samsung 860 QVO 1 TB - Kingston DDR4 16GB (2x8) HyperX Fury Black 2133MHz - AOC Q3279VWF 31.5" 75Hz 5ms QHD Freesync - Logitech G430 7.1 Surround Gaming Headset - Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse - Everest KB-2925
  • Ek olarak ben bir kaç oyunda jungle poppy denedim sustain olmadığı için çok sıkıntı yaşıyorsunuz fakat gankler inanılmaz etkili oluyor.Her gankten kill alıyorsunuz desem abartmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 5 Nisan 2013; 22:03:26 >
  • ben de beğenerek aldım ve normalde bir kaç oyun oynadım ancak oyun başlarında çok zayıf oyun biraz uzamazsa çok iş yapamıyorsun. onun dışında gayet güzel bir karakter. adcyi bi yakalasan yeter zaten.

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Early game'i sac bas yoldurur ama late game de opuyor.
    Rework lazim ama gercekten yeni champlarle yarisamiyor.

+1 tek amacı adc'yi itmek ve ultiyi ona atmak.

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt
  • quote:

Anivia belli mi legendary olcağı.Fark etmez yine de instabuy.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.