Şimdi Ara

VOLVO XC90 AWD 2015 DETAYLI İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Detaylı inceleme görmemişsiniz. Bu eleman iyi ama kesinlikle detaylı incelemeyle alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı Denizli Volvo da test etmiştim,

süspansiyon olarak berbattı, traktörden farkı yoktu.

Test aracında 21 inc jant vardı, test görevlisine bu durumu söylediğimde lastiklerin çok büyük ve geniş olmasından kaynaklandığını söyledi.

Süspansiyon ayarı yok mu biraz daha yumuşak olmuyormu diye sorduğumda olmadığını Volvo nun genel karakterinin zaten sert olduğunu söyledi.

Araca binerken ve inerken kendimi amerikan filimlerinde dev gibi araçlara binen zencilere benzettim şehir içinde falan binilecek kullanılacak araç değil, sıcak asfaltta bile en ufak çakıl taşından geçerken adete araç zıplıyor gibi geldi, yani baya baya sert çok çok sert inanılmaz sert.

• Bu aracı otopark`ın elinde düşünemiyorum
  • otopark bunun bütün özelliklerini kurcalayım, hakkını vereyim derken 1 saat inceler
  • otopark bugünlerde xc60 sürüyor, instagramdan atıyorlar fotoları
  • Araba çok iyi olmuş be.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo C30 Hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Bu aracı Denizli Volvo da test etmiştim,

Test aracında 21 inc jant vardı, test görevlisine bu durumu söylediğimde lastiklerin çok büyük ve geniş olmasından kaynaklandığını söyledi.

Süspansiyon ayarı yok mu biraz daha yumuşak olmuyormu diye sorduğumda olmadığını Volvo nun genel karakterinin zaten sert olduğunu söyledi.

Araca binerken ve inerken kendimi amerikan filimlerinde dev gibi araçlara binen zencilere benzettim şehir içinde falan binilecek kullanılacak araç değil, sıcak asfaltta bile en ufak çakıl taşından geçerken adete araç zıplıyor gibi geldi, yani baya baya sert çok çok sert inanılmaz sert.

Doğru yazmışsınız eksilemişler bilmeyenler ve binmeyenler.
    S 80 de de durum farklı değil süspansiyon anlamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Araba çok iyi olmuş be.

alette tık ses yok ya
  • Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde...................

Bütün arabaları hemen hemen ilk inceleyen bu adam nasıl oluyor anlayamıyorum yahu.

Çekimler vasat, pratik bilgiler/bilgilendirmeler vasat, dil kullanımı vasat, daha da sıralayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde, Selefine göre, limitlerde, selefine göre, limitlerde...................

Bütün arabaları hemen hemen ilk inceleyen bu adam nasıl oluyor anlayamıyorum yahu.

Çekimler vasat, pratik bilgiler/bilgilendirmeler vasat, dil kullanımı vasat, daha da sıralayabilirim.

Konuşmaları bilgisizmiş hissi veriyor. Hiç beğenmiyorum bunun testlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

otopark bugünlerde xc60 sürüyor, instagramdan atıyorlar fotoları

Yaris testi gibi bir test olursa izlerim,yoksa 15 dakikalık filan,yeni şeyler deniyoruz filan diye kısa atacaklarsa izlemem.Hem anket yapıyorlar bu kadar ayrıntı fazla mı diye,%90 değil cevabı alıyorlar,hem de uzun uzun videolar atacağız diyorlar(SSS'de),sonra da kısaltıyorlar da kısaltıyorlar.Yaris testinden sonra bozdular bence.Ayrıca bu araç (izlemedim testi) %90 ihtimalle seleflerine göre iyidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 2 Eylül 2015; 15:49:18 >
  • inanılmaz gıcık ve itici bi konuşma tarzı var 2 dk sabredebildim
  • quote:

Bizde konya volvoda sürdük aksine çok konforluydu bizim sürdüğümüz araba 20" di
    Sert falanda değildi yanlışın var

• bende az önce izledim
    test kısa be vasat
    araç inanılmaz güzel

• quote:

Eksi Manyağı yapmışlar hocam :)
    Gerçekleri duymak insanlara neden bu kadar zor gelir ki.
    21" jant takıyorsam bu araca airmatic de takacaksın.

Aşırı sert araçlar istediği kadar kaliteli olsun bazı insanlara asla hitap etmezler, örneğin ben.
    300 binlira para verip torostan hallice makaslı magirus gibi arabaya bineceğim, oldu.

• bence guzel arac test etmek lazım tabıkı
  • bundan başka adam mı yok memlekette =( biraz baktım gerisini bakasım yok.
  • Carviser test etmisti daha onceden.

• şu adam test ederken bi takla atsada şenlensek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.