Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.049
Cevap
143
Favori
652.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş
    Daha önceki araçlarımda arabanın altına yaptırmıştım, bir espirisini göremedim çok anlamlı bir fark yaratmıyor bence. Ama motor için diyorsanız ben şahsen motorun içine köpük fakan sıktırmam, ısınığ yanabilir böyle şeyler diye düşünürüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Camurluk altlarini sikiyorlarmis gal8ba. Bizim isyerinde bir arkadas 5 yil kadar once corolla almisti. Ses geliyor diye bayiyi gidiyor. Biz isitmiyoruz sorun yok diyorlar. Oda istanbula ariyor yine donus yok sonra japon toyota merkeze mail atiyor. Sonra servisten arayip siyah kopuk siktilar ses kesildi demisti. Gorunce nerelere siktiklarini sorayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim kuzularda gelmiş arabayı teslim alınca inşallah görselini atarım yine :)

• Merhabalar, ayakla bagaj açmanın bir formülü var mı? 3 defa deniyorum birinde anca açılıyor.

• treleibus T kullanıcısına yanıt
    Arka orta-sol taraftaki park sensörünün tarafından hiza alarak ayağınızı aşağıya götürüp 1 adım geri çekilin, açılacaktır. Tüm bagaj altı duyarlı değil neyazıkki, sadece o bölge. Hatta ayağınız ağaınızo götürdüğünüzde hafifçe alttan değse kusursuz açılıyor-kapanıyor.

• treleibus T kullanıcısına yanıt
    Ayağınızı Volvo yazısının ilk V harfinin altına gelecek şekilde uzattıktan sonra bir adım geri atmanız lazım. Siz arkada sabit durursanız güvenlik gerekçesi ile açılmıyor.
    İlana koyacagim
    Servise birakmak istemedim
    Alan olura ne ala almayan olmazsa en azından yedek olarak kalir

• Alpiçağ A kullanıcısına yanıt
    En güzel jant ı seçmişsiniz. Hayırlı olsun. Sanırım 21 inch bu jant? Konfor ve süspansiyon da ne kadar kayıp yaşatıyor. Deneyimlerinizi kullandıktan sonra paylaşırsanız belki bizde düşünürüz. Birde fiyatını merak ediyorum? Teşekkürler

• Alpiçağ A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Hocam. Jantlar 18 inch mi, 19 inch midir?
    Üzerinde kış lastikleri var sanırım. Ne kadara maloldu?

• Bunlar 20inc

• Genel olarak cevap vereyim jant 20 inç üzerinde nokian marka kış lastiği mevcut. Ben dış tasarım kiti, gözlük tutucu, tavan spoylerı, jant+lastik = 27 bin TL olarak aldım. Ama tabiki suanki mevcut fiyattan haberim yok ben 3 ay önce sipariş vermiştim. Şuan bildiğim kadarıyla bu saydıklarımın hepsi 35 36 bin tl civarinda...

• alperen antalya kullanıcısına yanıt
    Evet kışlık 4 mevsim lastik aldım ayrıca ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpiçağ -- 12 Temmuz 2020; 15:57:29 >
  • Teşekkür ederim.Kullanınca bilgi veririm tabiki de :)

• Merhaba cuma günü arabayı teslim aldım bugün diyarbakırdan antalyaya geldim 1200 km 600 tl küsür yakıt gitti ortalama 7.7 lt fazla değilmi 130 kmyi geçmedimde

motor sesi ve hafif titreşimi 3 silindir için karakteristik gibi geldi bana hatta ben daha fazla ses ve titreşim bekliyordum. bence çok iyi (tabii diğer araba dizel focus olunca bize inanılmaz sessiz geldi ).

adaptif cruise ve pilot assist çoook güzel epey kullandım. poyrazköy ve fener yollarında, ikinci köprü çevre yollarında uzunca süre hiç bir şeye basmadan gitmek harika. ancak adaptif cruise un hızlanırken biraz hantal olduğunu düşünüyorum. epey korna yedim.

direksiyon inanılmaz yumuşak ve hızlandıkça sertleşiyor.

kalite hissi, yüksek oturma pozisyonu , ferahlık (geniş camlar ve krem deri döşeme ile çok artıyor) çok güzel, araba ufacık görünüyor ama gayet geniş ve içi de geniş . bizim sitedeki yan komşu da QQ almış park yerinde yan yana zor sığıyoruz.

8,5 un altına indirmenin kolay olmayacağını 11,5a kadar yolu olduğunu düşünüyorum. çok sakin sürüşle çevre yollarında ancak 7,9a inebildim ve eve gene 8,5larda geldim.

Birkaç enayilik var gibi geldi bana. Bunları bulamadım , kullanan tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim

1) Navigasyonun ayarlarını nereden yapıyoruz. (...) var ama orada ayar bulamadım. mesela sesi bir erkek sesi, onu kadın sesi yapamıyor muyuz? Paralı yolları kullanma seçeneğini yok mu ?

2) Auto hold ve stop/start birlikte kullanılamıyor mu ? Bu çok büyük bir enayilik ..Auto hold aktif stop start aktif duruyorum. Ayağım frende ikisi de devreye giriyor ve motor duruyor ve autohold işareti beliriyor. Ayağımı frenden çekince auto hold çalışmaya devam ediyor arabayı tutuyor ama motor hemen çalışıyor. Stop start motoru çalıştırmasın diye frene basmak zorunda kalmak çok acaip salakça geldi bana. o zaman auto holdun ne anlamı var ki? Bunun ayarı var mı muhakkak ben becerememişimdir değil mi ? Yani bu arabayı satma sebebi benim için. o kadar sıkıntılı bir durum bence.

3) ST aracı teslim ederken yağmur damlaları düşünce sensöre dokunuyorsun. o hızı ayarlıyor dedi. Normal yağmur sensörü yok mu bunda yani yağmur damlalarını kendi sezip silmeye başlamıyor mu ? bu da salakça olur..

4) Modern bir premium arabada arabada vtes D de R de N de hangi konumda olursa olsun kontak düğmesine basınca kendisi Pye alıp park frenini çekmeliydi. BU nedir yahu yok N ye alacakmışım el freni çekecekmişim sonra P ye basıp motoru kapatacakmışım. Bu nedir yahu manüel mi kullanıyouz o bile bu kadar zahmetli değil.

herkese keyifli sürüşler.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Navi hariç diğer maddeleri ben soracaktım benden önce davrandınız. Merakla bekliyorum bende cevapları.

• Servis aralığı 30 bin km sanırım ama yıl sınırı var mı acaba?
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Evet var yılda bir

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Servis aralığı 30 bin km sanırım ama yıl sınırı var mı acaba?
    1 yıl veya 30K km den hangisi önce gelirse.
    Yılda 25-30 K km yapanlar için çok iyi olmuş bu.

Elektrikli bagaj kapağı düğmesinde iki düğme olup birinin bagajı kapattıktan sonra arabayı da kilitlemesi çok pratik olmuş. Kapılara dokunma veya kumandadan kilitlemeye ihtiyaç bırakmıyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.