Şimdi Ara

Volvo V40 R-Design Nasıl Bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir 116d alma isteğim vardı.Bir gün yolda kırmızı V40 gördüm tasarımı çok hoş göründü sonra araştırma yaparken V40-R design modeli dikkatimi çekti. 116d A3 ve A180 'de olmayan city safety özelliğini olduğunu görünce tamamen V40-R desing yöneldim.City safety özelliği mersedesin E serisilerinde olan bir özelliktir belirtmek isterim.Yaya hava yastığı , Spor görünüş rakiplerine göre sunduğu özelliklere göre fiyatının gayet uygun olması beni tamamen V40 aşığı yaptı.Sizin yorumlarınız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boltman34 -- 21 Aralık 2014; 23:27:16 >

• Gayet mantıklı bir araç. Şık, güvenli ve üstün bir teknolojiye sahip. Alınası bir araç benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanici yorumu önemli: @MaTaDoR

1.6 benzinlisi baya guzeldi. Iyi gidiyor ve guven veriyordu. Yapacagim yorumlar kisitli olur, kullanicisindan fikir almak daha saglikli olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Kullanici yorumu önemli: @MaTaDoR

1.6 benzinlisi baya guzeldi. Iyi gidiyor ve guven veriyordu. Yapacagim yorumlar kisitli olur, kullanicisindan fikir almak daha saglikli olacaktir.

Aynı kişi aklımdan geçmişti.
  • Mavi veya kırmızı olanın görüntüsü harika motor gayet ekonomik sağlamlık açısından ise Volvo zaten kendini kanıtlamış bir marka.Kisacasi Bmw1,A3,A180den daha hoş duruyor kanımca.

• çok hoşuma giden bir araç...
  • İyi biliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes al der alan 1 yada 2 kisidir

Malum sebepler

• quote:

Orijinalden alıntı: bartrobell

Herkes al der alan 1 yada 2 kisidir

Malum sebepler

Alan 1 ya da 2 kişidir dediğiniz otomobil Ekim ayına kadar toplamda bu yıl 1121 adet satılmış. Filo satışı da olan A3'ün 1926 adet satıldığını düşünürseniz gayet başarılı bir rakam.
  • Cok iyi bir arac bence, 2 ay kadar dizelini kullanma sansim oldu, fiyati fazla gelmisti o zamanlar ama araca binince deger dedirtiyor. Tasarim bu sinifta bence tartisilmaz en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

quote:

Malum sebepler

Alan 1 ya da 2 kişidir dediğiniz otomobil Ekim ayına kadar toplamda bu yıl 1121 adet satılmış. Filo satışı da olan A3'ün 1926 adet satıldığını düşünürseniz gayet başarılı bir rakam.

Bu degerler ile ilgili elinizde bir belge varmi ?

• Fiyat performans oranı konfor gayet iyi. Ama çok sağlam olduğundan arabanın iç hacmi kısıtlıymış pek aile arabası değil yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Malum sebepler

ODD'nin satış rakamları mevcut elimde evet?

Ekleme yapayım, A3'ün satış rakamına 20 tane S3 ve 42 tane A3 Cabrio da dahil. V40'a da CC dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmshn -- 22 Aralık 2014; 1:07:38 >

• v40 kullanıcıları başlığında bir çok bilgiyi bulabilirsiniz. Piyasası yok olayı dizel otomatik s60 ve v40'lardan sonra geride kaldı son 1 yılda açın bakın dizel otomatik a3 dizel otomatik v40'tan fazla zarar ettirdi, Volvo'da Türkiye'de her yıl satış rakamlarını ciddi arttırıyor bu yıl 7000 adedi görecek bu ciddi bir rakam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Malum sebepler

ODD'nin satış rakamları mevcut elimde evet?

Ekleme yapayım, A3'ün satış rakamına 20 tane S3 ve 42 tane A3 Cabrio da dahil. V40'a da CC dahil.

Musait bir zamanda listeyi paylasirsaniz sevinirim
    Odd verilerinde model yaziyormu

• Sırf gösterge paneli için bile alınır. Ben ki analog kadran aşığı birisi olarak göstergelerini çok sevdim.
    Ayrıca yaya hava yastığını yabana atmamak gerekir. Belki ömrü hayatınızda bir kere insana çarpacaksınız belki hiç çarpmayacaksınız ama çarptığınız zaman (Şehir içi standart kullanımdan bahsediyorum) yayanın ciddi bir yara almadan kurtulması harikulade bir şey, aynı zamanda en çok isteyeceğiniz şey.
    Yaya korumasının yanı sıra %98 yetişkin koruması olan bir araç.
    Tasarımı bence çok güzel. Göreceli bir kavram da olsa, ben tasarımını çok beğeniyorum, çok güzel hatları var.
    Bu arada ben de Volvo kullanıyorum ama benim kullandığım Volvo'nun bununla bir alakası yok, o yüzden fanboylukla suçlamayın.

• Bence en önemli özelliği şehir içinde 50km hızın altında güvenlik sisteminin devreye girmesi.İstanbul trafiğinde gaza basmadan önde ki aracı takip edebilmeniz mükemmel bir his olsa gerek.İstanbul'da bu özelliğini trafikte kontrol etmişler ve sistem gayet başarılı çalışıyor.Youtube'da videosu var izleyebilirsiniz.Ayrıca bu özellik A180 116 ve A3 de yok.Bu araçları geçtim mercedesin C serisinde de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boltman34 -- 22 Aralık 2014; 8:44:47 >
  • İç mekandaki işçilik-malzeme kalitesi sınıfının en iyisi, premium D-segment araçlar seviyesinde.

1.6 dizel + PS, 1.6 ecoboost + PS seçenekleri de var.

Aslında sunduğu motor + şanzıman seçenekleri ile daha çok satması lazım ama şöyle bir durum var. Bu aracın baz donanımı bile çok dolu, full'ü ise diğer D-segmentlerden bile daha dolu . Aslında daha az donanım + daha uygun fiyat sunsalar daha çok satabilir.
  • bütünlüğünü düşündüğümüzde araç güzel, tasarım (göreceli ama) bence sınıfındaki en başarılı model, bana göre aracın eksisi 6 ileri powershiftin rakiplerindeki S-tronic, ZF kadar konforlu yada ekonomik olmayışı (gerçi bmw 1.16D yi otm alamıyosunuz) bu da v40 ın tüketimine de yansıyo gibi, 2 defa test sürüşü yaptım kısa mesafeli tabi ama 6-6.5 l/100 km altına düşmeyecek gibi sanki, son olarak benim şahsi fikrim, 1.6 dizel ünitelerin tamamı için konuşuyorum, günümüz şartları için yeterince eski teknolojiler artık, bu motorların ciddi bi güncelemeden geçmeleri lazım, renault ve opelin yaptığı gibi, hatta daha fazlası en az 140-150 hp güç çıkarılabileceğini düşünüyorum aynı tüketim ortalalmaları ile, o zaman daha keyifli ve mantıklı araçlar olacaktır. şu an için çok fazla yol yapan biri değilseniz TSI motorların tüketim/performans değerleri bence dizelden daha başarılı.

tüm markalarda geçerli 1.6 dizel 110-115 hp lik araçlara otom ise 100 tl ve üstü fiyatlar siteniyor, beklenti herkeste motor, performans olmayabilir ama yine de fazla bence, bi aracın kalbinin motor olduğunu düşünürsek...

• Iyi araba ama alan az

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.