Şimdi Ara

Volvo V40 R-Design Nasıl Bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Premium hatcbeck C sınıfının tek lideri bence.Donanım,performans,güvenlik,karizma hepsi var daha ne olsun. Nasipse ikinci el alacağım bir tane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 benim de çok kafamı kurcalayan bir araba. televizyondaki trafik kazalarını gördükçe "tamam volvo alacam" demişimdir hep ama
    s40 lar çok basit gelirdi. V40 ın müthiş bir albenisi var. Ama fiyatı da güzel tabi. ancak 2. ellerine bakabilirim. dar iç hacmi ve bagajıysa
    ciddi soru işareti. hadi bmw 1 serisini anlarım, adamlar bekar arabası yapmış, aile olanlara da bir dolu alternatif sunmuş, ama volvo v40 aile arabası
    amacıyla yapılan bir araba bence, zaten volvo'nun fazla modeli de yok, onu da dar yapmaları iyi olmamış. tamam güvenlik, kalın çelikler kabul, ama azcık
    uzat arabayı mübarek ne olur sanki.
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aracınızı kırmızıya çevirdiğnizi gördüm, ben de şu an bir advanced bakıyorum. Fakat sadece beyaz var ve fazla mat beyaz rengini hiç sevmedim, siz nerede kaplattınız, kaça çıktı? Bu konuda dikkat etmemiz gereken tavsiyeniz var mı? @MaTaDoR
    Teşekkürler !

Son not- bu euro nereye düşer bu sene fikri olan var mı aramızda? Yoksa birkaç ay yeni model yılı ve fiyat eşit ya da düşme ihtimalini mş beklesem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahkedi14 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben bostancı'daki protac firmasına kaplattım. 2200 TL gibi bir fiyat çıkarmışlardı. Cam tavanlı olmayan araçlarda fiyat 2500 veya biraz daha üstüne çıkabilir.

Folyo güzel bir uygulama, gözle boyadan farkını anlamak neredeyse mümkün değil. Ama kullanırken dikkat gerektiriyor. Kopan yerlerin altından aracın boyası çıktığından kötü bir görüntü oluşturmakta ama bunları da ücretsiz onarıyorlar.
  • Ay sonu LCI 116d geliyor, otomatik seçeneğide gelecek. Acele etmeyin derim.

Bende 116i sahibiyim, V40 R-Desing hiç kullanmadım ama içi dışı benimde hoşuma giden bir otomobil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 çok güzel bir araç özellikle malzeme kalitesi açısından. Ancak volvo farklı ruhta araçlar ürettigi için yüzen konsolu herkez sevmiyor. R design tasarım olarak aracı degiştiriyor eger begeniyorsanız alın a3 ten iyi bir araç. Yaya hava yastıgı opsiyon bunu belirteyim. Bir de satmayan bir araç degil satış rakamlarına bakın anlarsınız . A180 ile v40 2 side güzel araçlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.