Şimdi Ara

Volvo V40 R-Design Nasıl Bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premium sınıfta insanlar markaya para veriyorlar ne yazıkkı.Sırf isminden dolayı A serisi yada 1 serisi bu araçtan fazla satıyor. 1 serisinde cruze control standar donanım değilken volvo 'da bir çok donanım standart rakiplerinden olmayan özellikler mevcut ama bundan haberi olanda pek yok açıkçası.Kırmızı bir R-desing istiyorum senden 2015 :)
  • Hocam bana kalırsa yaşınız da gençse müthiş bir araç, arabayı bir test edin, içinde ki malzeme kalitesi, sürüş keyfi, donanım, güvenlik herşeyiyle dolu dolu bir araç. Ama bana kalırsa mavi rengini alın, ya da kırmızı renk alacaksanız arabanın jantlarını siyah renk ile kombine edin gerçekten güzel oluyor. Bizim ülkede fazla değeri bilinmeyen bir araç, bütçem olsa almak isteyeceğim araçlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

İç mekandaki işçilik-malzeme kalitesi sınıfının en iyisi, premium D-segment araçlar seviyesinde.

1.6 dizel + PS, 1.6 ecoboost + PS seçenekleri de var.

Aslında sunduğu motor + şanzıman seçenekleri ile daha çok satması lazım ama şöyle bir durum var. Bu aracın baz donanımı bile çok dolu, full'ü ise diğer D-segmentlerden bile daha dolu . Aslında daha az donanım + daha uygun fiyat sunsalar daha çok satabilir.

V40 C segmenti S60 da D segmenti değil miydi ya?
  • iade kullanıcısına yanıt
    v40 C sınıfı ancak yorum yazan arkadaş bu aracın D segmenti araçlardan bile daha dolu olduğunu belirtmek istemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

İç mekandaki işçilik-malzeme kalitesi sınıfının en iyisi, premium D-segment araçlar seviyesinde.

1.6 dizel + PS, 1.6 ecoboost + PS seçenekleri de var.

Aslında sunduğu motor + şanzıman seçenekleri ile daha çok satması lazım ama şöyle bir durum var. Bu aracın baz donanımı bile çok dolu, full'ü ise diğer D-segmentlerden bile daha dolu . Aslında daha az donanım + daha uygun fiyat sunsalar daha çok satabilir.

V40 C segmenti S60 da D segmenti değil miydi ya?

V40 C-segment doğru.

V40'daki işçilik ve malzeme kalitesi aynı segment rakipleri olan A3, 1 serisi ve A serisinden çok daha iyi.

Rakiplerinin bir üst segment modelleri olan 3 serisi, A4 ile aynı ayarda. Yeni C'yi biraz ayrı tutuyorum yalnız.

• Anladım hocam teşekkür ederim bilgi için
  • Hayalimde ki araba Kırmızısı harika olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boltman34

Premium sınıfta insanlar markaya para veriyorlar ne yazıkkı.Sırf isminden dolayı A serisi yada 1 serisi bu araçtan fazla satıyor. 1 serisinde cruze control standar donanım değilken volvo 'da bir çok donanım standart rakiplerinden olmayan özellikler mevcut ama bundan haberi olanda pek yok açıkçası.Kırmızı bir R-desing istiyorum senden 2015 :)

Herşey donanım değildir yalnız 116i nin verdiği sürüş zevkini ve prestiji bu arabadan alamazsın açıkcası 116 alıcak param olsa v40 a bakmazdım.

• quote:

Uzun süredir 116d alma isteğim vardı.Bir gün yolda kırmızı V40 gördüm tasarımı çok hoş göründü sonra araştırma yaparken V40-R design modeli dikkatimi çekti. 116d A3 ve A180 'de olmayan city safety özelliğini olduğunu görünce tamamen V40-R desing yöneldim.City safety özelliği mersedesin E serisilerinde olan bir özelliktir belirtmek isterim.Yaya hava yastığı , Spor görünüş rakiplerine göre sunduğu özelliklere göre fiyatının gayet uygun olması beni tamamen V40 aşığı yaptı.Sizin yorumlarınız nedir ?

V40 R Desing parasının karşılığını, diğer rakiplerine göre fazlasıyla veren bir araç, memnun olacağınıza eminim..
    Yaya Hava yastığı, tüm araçlarda standart olan City Safety gibi standart bir güvenlik sistemi değil.. Mesajınızdan sanki tüm V40'larda standart bir güvenlik paketiymiş gibi algıladığınızı düşündüm.

Kırmızı yada Rebel Blue.. Çok güzel duruyor bu araçta... Volvo V40 ana konusunu da inceleyin, kullanıcıların değerlendirmelerini görün derim.

• Böyle konu daha önce görmemiştim, herkes Volvo'yu öneriyor, genelde böyle konularda başka araç önerilir mesela c180 alınır mı dendiğinde, bazıları onun yerine 3 serisede alabilirsin derler ama bu konuda herkes volvo diyor, demekki çok kaliteli bişey bu araç

• boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Alternatif olarak Daha çok donanımı olan Mazda 3 bakılabilir.

• v v40 R-desing ile ilgili detaylı inceleme forumda mevcut,merak ederseniz bakın bence,kullanıcı yorumları önemli hatırladığım kadarıyla yağ ısıtma problemi kronik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Uzun süredir 116d alma isteğim vardı.Bir gün yolda kırmızı V40 gördüm tasarımı çok hoş göründü sonra araştırma yaparken V40-R design modeli dikkatimi çekti. 116d A3 ve A180 'de olmayan city safety özelliğini olduğunu görünce tamamen V40-R desing yöneldim.City safety özelliği mersedesin E serisilerinde olan bir özelliktir belirtmek isterim.Yaya hava yastığı , Spor görünüş rakiplerine göre sunduğu özelliklere göre fiyatının gayet uygun olması beni tamamen V40 aşığı yaptı.Sizin yorumlarınız nedir ?

V40 R Desing parasının karşılığını, diğer rakiplerine göre fazlasıyla veren bir araç, memnun olacağınıza eminim..
    Yaya Hava yastığı, tüm araçlarda standart olan City Safety gibi standart bir güvenlik sistemi değil.. Mesajınızdan sanki tüm V40'larda standart bir güvenlik paketiymiş gibi algıladığınızı düşündüm.

Kırmızı yada Rebel Blue.. Çok güzel duruyor bu araçta... Volvo V40 ana konusunu da inceleyin, kullanıcıların değerlendirmelerini görün derim.

Yorumunuz icin tesekkurler.Bahsettigim donanimlar standart degil ancak rakiplerinde bu ozellikler yok ve rakiplerinden faha uygun fiyata daha donanimli bir v40 r desing alabiliyorsunuz benim vermek istedigim mesaj buydu

• quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

quote:

Premium sınıfta insanlar markaya para veriyorlar ne yazıkkı.Sırf isminden dolayı A serisi yada 1 serisi bu araçtan fazla satıyor. 1 serisinde cruze control standar donanım değilken volvo 'da bir çok donanım standart rakiplerinden olmayan özellikler mevcut ama bundan haberi olanda pek yok açıkçası.Kırmızı bir R-desing istiyorum senden 2015 :)

Herşey donanım değildir yalnız 116i nin verdiği sürüş zevkini ve prestiji bu arabadan alamazsın açıkcası 116 alıcak param olsa v40 a bakmazdım.

Dediginizde hakli olabilirsiniz 2 araci kullanmakta fayda var.Alma durumum kesinlestigi zaman mutlaka 2 aracida test edip oyle karar verecegim.

• Sıfırları bütçemi aştığı için 2nci el v40 ciddi olarak düşünmüştüm. Benim için en kötü tarafı çok küçük bagajı, bu benim için eleme sebebi oldu. Diğer tüm özellikleri gayet iyi. Renk olarak ben maviden sonra en çok kahverengiyi beğeniyorum, iç mekân renklerinide uyumlu seçince bence muazzam oluyor.

• İstanbul buluşmasında @MaTaDoR Abi'nin V40'ını incelemiştik hep birlikte R-Desing benimde çok hoşuma gitmişti.

Özellikle iç mekan kalitesi olarak plastik ve deri anlamında Premium sınıf içinde bindiğim araçlar arasında en kalitelilerden biriydi.

Otomatik Frenleme özelliği markanın felsefesi ile alakalı bir durum.

Mesela Skoda Citigo'da standart olan bir özellik aracın fiyatı: 35.200TL

Yani E sınıfı bir özellik demeye gerek yok ama bence her markanın standart olmasa da opsiyon olarak koyması gereken bir durum.

Tabi şu var.Volvo'da şehiriçi güvenlik sadece frenleme ile değil.

Volvo modellerindeki sistem yaya ve bisikletli gibi şeyleri de algılıyor.

Ben hatta okuldaki sunumumu bu araçlarda güvenlik üstüne yaptım.Bir çok konuda da Volvo'yu kullandım doğal olarak.

Bence alma imkanınız varsa güzel bir araç.

• Araç gerçekten tasarım ve iç kalite olarak çok güzel bir araç. Güvenliği zaten muazzam. Tek sıkıntısı iç hacminin çok dar olması.
    Ama spor tarzı takılırım diyorsanız bence tek mantıklı araç.
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt
    2 ay önce A180 ve A3 bakarken akıllı bir hareket yaparak v40 dizel otomatik R design aldım.

Araç a3 ile aynı kalitede ve a180'den çok daha üstün. Motor olarak yine aralarında ki en iyisi ve Powershift şanzımanla uyumu da fena değil.

Kırmızı renk aldım başka renk düşünmeyin Şehiriçi performanslı kullanımda 8.0 yakıyorum. Uzunyolda ise 5.0

Düşünmeden gönül rahatlığı ile alın özellikle R-Design olanı..

• quote:

Merhaba konuyu geç farkettim, arkadaşlar benden bahsetmiş sağolsunlar :)

V40 öyle bir araç ki, bir süre kullanan bu sınıfta başka araçlara göz ucuyla bile bakmaz eminim. Aracın her gün farklı detaylarını fark ediyorsunuz. Bunun yanında dış tasarımı yıllar geçse de eskiyecek türden değil, hem asil hem agresif çok güzel bir kasa yapmışlar hakikaten.

Eksi yanları yok değil mesela düşük süratlerdeki yol tutuşu biraz zayıf, ani yüklenmelerde tork steering var, arka koltuklar biraz basık ve bagajı küçük. Bunlar dışında ne kadar özellik varsa hepsini artı hanesine yazabilirsiniz. Hem de bu sınıftaki premium rakipleriyle de kıyasladığınızda V40 bariz biçimde öne çıkıyor, hem donanım, hem güvenlik, hem konfor hem de performans olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

quote:

Orijinalden alıntı: bartrobell

Herkes al der alan 1 yada 2 kisidir

Malum sebepler

Alan 1 ya da 2 kişidir dediğiniz otomobil Ekim ayına kadar toplamda bu yıl 1121 adet satılmış. Filo satışı da olan A3'ün 1926 adet satıldığını düşünürseniz gayet başarılı bir rakam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.