Şimdi Ara

VOLVO S80 2.8 T6 / MANUEL VİTESE ÇEVİRME ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafama tak etti artık her şeyi yaptırdım araç şuanda 340 Hp 510 Tork / 2.8 t6 2001 Model Şanzumanımda sorun yok şükür ama bu canavarı manuel e çevirmek istiyorum Kafamdaki proje direk büyük kafa çift turbo takmak cooler vb sistemleri yükseltmek aracı 500 hp civarlarına çekmek dolayısı ile bu otomatik şanzıman hayatta dayanmaz lütfen rica ediyorum bilgisine güvenenler yazsın şimdiden teşekkür ederim.

Not : Aracımdaki şanzuman budur http://ww2.justanswer.com/uploads/muddyford/2010-06-09_230951_1121.pdf /

Sorular Manuel Şanzıman bulabilir miyiz ? Bulamazsak eğer muadili hangi farklı araç olabilir hangi şanzıman takılabilir ? Bu işi ne zaman nerede yaptırabilirim ? Hangi parçalar değişmeli ? Gerekli olan parçalar nelerdir ? Bu işi yaparım diyen usta da varsa aramızda lütfen yazsın iletişime geçelim acil olarak yaptırmak istiyorum saygılar.

• Neqromonqer N kullanıcısına yanıt
    Bu bölümde kimsenin yardımcı olabilceğini sanmıyorum, yabancı dilin varsa yurtdışı forumları araştırmanı tavsiye ederim.
  • Çok ilginç bir istek. Konuyla yakından uzaktan akakam yok ama ben böyle 500hp ilk bir araç için para harcayacak olsam, s80'i hiç bozmadan farklı eski bir araç alıp üstünde oynardım. Çünkü yapacağınız ciddi bir maliyet sonrasında tamamen hüsranla sonuçlanabilecek bir durum var gibi geliyor bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar intake kit turbo panel büyütmesi kat iptali down pipe soft yumuşak yazılım 4 lt büyük nissens intercooler ve nissens radyatör 340 hp 510 tork aracımı seviyorum rica ediyorum konu hakkında pozitif olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım etsinler sizede zaman ayırdığınız için teşekkür ederim 6-9 milyar arası bütcem var + otomatik şanzumanıda vereceğim bütçe hesabı yaptım yeterli ayrıca yabancı dil olarakta araştırdım fakat sonuç bulamadım 2*3 volvo çıkmacı ile görüştüm 2.0 t ve 2.0 t5 çevriliyor manuel şanzımanları var fakat gm şanzıman olarak yurt dışında oda zor denildi
  • Volvonun m66 6 ileri vitesini bir incele derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neqromonqer

Arkadaşlar intake kit turbo panel büyütmesi kat iptali down pipe soft yumuşak yazılım 4 lt büyük nissens intercooler ve nissens radyatör 340 hp 510 tork aracımı seviyorum rica ediyorum konu hakkında pozitif olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım etsinler sizede zaman ayırdığınız için teşekkür ederim 6-9 milyar arası bütcem var + otomatik şanzumanıda vereceğim bütçe hesabı yaptım yeterli ayrıca yabancı dil olarakta araştırdım fakat sonuç bulamadım 2*3 volvo çıkmacı ile görüştüm 2.0 t ve 2.0 t5 çevriliyor manuel şanzımanları var fakat gm şanzıman olarak yurt dışında oda zor denildi

Hadi yine 10bin TL desek bile bu bütçeyle Türkiye'de otomobil hobisi sahibi olmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Ancak umarım bir yolunu bulursun. Ben de yurtdışı forumlardaki inanılmaz güce sahip 850 T-5 R'lere bayılıyorum. Keşke imkan olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.