Şimdi Ara

2.el peugeot 308 1.5 dizel otomatik hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    2016 corolla manuel kullanıcısı olarak başlıktaki araca geçmeyi dusunuyorum. corolladan en buyuk sıkayetım yalıtım ve motorun cok atik olmaması.

    bilen ya da kullanan kullanmış arkadaşlar 308 1.5 dizel otomatik hakkında bilgi verirse(kronik arızaları var mı, yalıtımı motoru nasıl vb.) çok memnun olurum. şimdiden herkese teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diediemydarlings -- 3 Mart 2021; 14:32:6 >



  • Benim araç 1.6 otomatik 3008, bildiğim kadarıyla söyleyeyim.

    Şanzıman aracın en iyi tarafı. Eat6- eat8 fark etmez sorun çıkarmayan, geçişleri hissettirmeyen tam otomatik şanzımanlar.

    Adblue sorunu en çok kafa karıştıran mesele, 1.5 olanlarda pek sıkıntı yaşayan olmadı. Olanlarda da servis bakımlı ise ücretsiz yaptıran da var indirim alan da, tutarlı olmasalar da kötünün iyisi diyelim. Adblue dışında motor ile ilgili kronik bir şikayet yok.
  • Hocam bu aracı 2 yıl kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.


    Kronik olarak adblue sorunu olduğu söyleniyor fakat ben bir problem yaşamadım dediğim gibi, bakımları düzenli ve yetkili serviste yaptırırsanız sorun çıkacağını düşünmüyorum.


    Yatılım olarak gayet yeterli bir araç kendisinden önce kullandığım Leon ve Astra'dan daha iyi diyebilirim. 110-120 den sonra rüzgar sesi almaya başlıyor bu da C sınıfı standardı zaten.


    Motor Corolladan sonra sizi oldukça tatmin edecektir. Vites geçişleri oldukça iyi ve sarsıntısız. Özelliklede yakıtı bayağı iyi sizi üzmeyecektir.


    Toparlarsam alınıp çok uzun yıllar binilebilecek bir araç diyebilirim.

  • Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
  • adblue deposu var bilinen kronik sorun ancak son üretimlerde düzelttiler mi tam olarak bilmiyorum.

    hissiyat olarak corolla'dan sonra size biraz sert gelir bu araç ve içi daha dar hissettirir. corolla biraz daha yumuşak ve geniştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.