Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
18 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.611
Cevap
155
Favori
1.402.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar D4162T D2 motor için hangi renk antifiriz kullanıyorsunuz acaba ? Volvo nun kitapcıgında G11/Yeşil/Mavi inorganik olarak görünüyor ancak servis deki elemanlar organik Kırmızı antifiriz tavsiye ediyor.

  • realturk kullanıcısına yanıt

    Mavi antifriz kullanıyorum ben


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün start stop yedek aküsünü değiştirdim bilgisayara bağlayınca start stop sistemi topraklama arızası veriyor neden olabilir bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler 2016 model volvo s60 1.5 t3 aracım 160bin kmde bakım zamanı geldi istanbulda yetkili özel önereceğiniz Bi servis var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yıllar önce yazdım yine belki ama birşey dikkatimi çekti. Otomatik yanan farlar devrede iken akşam olup farlar yanınca hayalet gösterge panelinde kısa farların (Xenon) yandığına dair herhangi bir sembol çıkmıyor. Ayrıca hayalet gösterge ekranı farlar yandıktan epey uzun süre sonra kararıyor (kontrol ettim). Sizde de böyle mi? Bana saçma geldi. 2017 T3 (Advance)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Haziran 2022; 19:24:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bediboy kullanıcısına yanıt

    Merhaba, start stop aküsünü şaseye bağlayan bir kablo var, önce onda korozyon var mı bir bakın. Ayrıca start stop aküsünün + kutbundan çıkan kablo ortada bir modüle bağlanıyor. O modül içinde de korozyon olabilir. Son olarak eğer araç içine su döküldü, nem oldu vs gibi bir durum var ise CEM denilen beyaz bir sigorta kutusu ve elektronik modülün korozyon ihtimali var. Çözülemeyen sorunlarda o modüle bakın deniyor.


    Umarım çözersiniz.


    Yetkili servise götürmek gerekebilir.


    K.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Onur Hocam yıllar önce ben de cevap vermiştim size, far açma düğmesinin ''auto'' yazan kısmının üstündeki yeşil ışık farlar yanıyorken açık oluyor takip edebildiğim kadarıyla. Gösterge panelinde herhangi bir işaret çıkmıyor. Sadece uzun farlar yandığında gösterge panelinde ilgili uyarı ışığı yanıyor.


    Hayalet ekranın ışığa ise daha önce dikkat etmedim ama belki hayalet ekranın ışığını ayarlayan farlardan bağımsız ayrı bir sensör olabilir. İlk fırsatta deneyip size bilgi veririm hocam.

  • haacar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, bende öyle bir cevap hatırlıyorum eski yıllardan, emin olamadım tam.

    Bir de bizim şöför kapısı tarafındaki dörtlü cam kumanda düğmelerinin ön yolcu cam kumanda düğmesi gevşedi, sallanıyor. Aydınlatma Ledleri de gitti. Servis takım olarak 1700 lira istiyor ama yaptırmadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Haziran 2022; 12:14:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayesque kullanıcısına yanıt

    Yardımlarınız için teşekkür ederim tesisat ta sorun var dedi elektrikçi tamirini yaptı şu an çalışıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Merhabalar benimde 2 ışık gitti, bu sorun demek ki kronik olmaya başladı. Dışarıda acaba yaptırılabilir mi

  • Hocam selamun aleyküm benim sorum kullanıcılara volvonun otomatik vites araçlarında hill holder bulunuyor mu mercedeste olan gibi mi volkswagen daki gibi mi hold tuşu mu var yoksa durunca fren pedalına biraz daha güçlü basıp bırakıyoruz sonra gaza basana kadar bekliyor mu tuşa basıyorsun durunca 1 2 saniye geçtikten sonra sabit bekliyor mu nasıl çalışıyor bunu merak ettim.

  • eto3545 E kullanıcısına yanıt

    Tuş yok. Yokuşta frene basılı beklerken ayağını çekip gaza basana kadar 1-2 sn. tutuyor arabayı kaydırmıyor.

  • Merhabalar powershift şanzımanlı 1.6 dizel araçlarda düşük hızda yavaşlarken şanzımanından tık ya da trık tarzı ses duyanlar var mı? Bu seslerin powershift şanzımanda doğal olduğunu söyleyenler var. Özellikle pürüzsüz yolda araç frene basmadan kendisi yavaşlarken, örneğin 20 km/h hızdan durmaya yakın hıza düşerken duyuluyor. Tecrübe eden var mıdır? Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Onur Hocam merhaba. Aracımı çok fazla kullanmadığım için daha bu sabah bakma fırsatım oldu. Senin de belirttiğin üzere, gösterge paneli ışıkları, farlar yandıktan bir süre sonra kararıyor. Yaklaşık 10 saniye sonra filan ışıkları azalıyor gösterge panelinin.

  • Arkadaşlar herkese merhaba.


    2016 t3 için yetkili servisten bakım fiyatı olarak 3900 lira dediler. Buji değişimi için 1200 lira, fren hidroliği için de 500 lira dediler. Yakın zamanda bakım yaptıran var mı ? Özel servislerde fiyat nedir ? Ankara içi özel servis tavsiyesi olan var mı ?

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Onur Hocam, mesajını buldum. Nisan ayında 3500 liraya yaptırmışsınız bakımı  

  • haacar kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Biz balata değişimi falan da yaptırdık üstüne galiba. 5000 lirayı geçmişti toplamda. Yine de size verdikleri fiyatın normal olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Temmuz 2022; 10:32:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haacar kullanıcısına yanıt

    Bugün 2015 model D2 bakımı yaptırdım, 0-20W motor yağı (5-30W, 400 TL daha ucuz ) ve yakıt filtresi dahil diğer tüm kanımlar dahil 1600 TL verdim.

  • thenoone T kullanıcısına yanıt

    Bu özel servis fiyatı değil mi hocam ? Ben de cumartesi günü yakıt filtresi hariç standart bakımı 1600 tl ye yaptırdım yiğit volvoda.

  • haacar kullanıcısına yanıt

    Biraz geç gördüm ama bilgi notu olsun. Temmuz ortasında Bursa ACS Özel Volvo servisinde 1900TL yaptırdım, araç 2016 S60 D4. 120Bin bakımı aslında ama 120Binde değişmesi gereken aksamlardan triger setini değiştirmedim.


    Sadece filtreler ve yağ değişti kısaca ve genel kontrol yapıldı. Yıllık standart bakım diyelim.


    Servisten de memnun kaldım, daha önce sorduğum 4 farklı servisin cevap veremediği "şamandıra sorunu" ise daha önce gördükleri bildikleri bir sorun olduğunu öğrenmem ayrıca şaşırttı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 4 Ağustos 2022; 19:59:0 >
  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.