Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (973. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.643
Cevap
151
Favori
1.424.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr 2015 volvos60 otomatik dizel d2 balata ve fren diski ne marka önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay arka disk ve balatayı değiştirdim. Çıkan disk orijinal balata ise Kale markaydı. Kale balatayı kesinlikle önermem. Şuan takılı olan TRW disk ve balata. Sesli çalışıyor, ıslık sesi çıkıyor düşük hızda frenajda. Onun haricinde memnunum.

• switchoff S kullanıcısına yanıt

Kulbutor kapagi dediginiz oyle saniyorum oil seperator olarak gecen parca. Yirtik diafram sesini duyduysaniz turbo borulari yag buhari doluyor. Bu yag buhari oncelikle intercoolar’i dolduruyor. Gozle gorulur ilk zararda intercooler sonrasi turbo basinc sensoru oluyor. Yag, sensorun ucunun plastigini eritiyor. Ayni yag bogaz kelebeginin saglikli calismasini engelliyor. En kotusu emme manifoldunun ici kurum doluyor. Map sensoru ve turbo basinc sensorunu kontrol ediniz. Sokup uygun temizleme spraylari ile temizleyin.

• Merhaba, evet aynı parçadan bahsediyorum. İşlemler yetkili serviste yapıldı, bahsettiğiniz kontrolleri yapmışlardır diye tahmin ediyorum ama yine de soracağım. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• onurgoksel O kullanıcısına yanıt

Merhaba, 2013 yılından bu yana 2 ayrı S60 D2 kullandım, 2'sinde de aynı ses vardı. Normal bir ses, yarı otomatik bir şanzıman kullanıyoruz ve vites değişimlerinde bu tıkırtı oluyor.

• Merhaba Beyler,

EGR iptali ya da DPF iptali yaptıran, oldu mu aracında? EGR ve DPF iptali ve STG2 yazılımı ile D4 aracım da 100+ hp artış olabileceğini söylüyor d5t5.com

Bu tarz bir değişiklik deneyen var mı?

• Jomolocco kullanıcısına yanıt

Olayın üzerinden 4 yıl geçmiş ama tecrübelerinizi ve bu işlemi yaptırdığınız yeri öğrenebilir miyim?

• kardio2 K kullanıcısına yanıt
    Forum geçmişinde de yazar, Ate marka volvo fren balatasıyla aynı
    Ben kullanıyorum memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar
    Aracım s60 t3
    Benzin deposu doldururken randomize sürekli pompa atıyor bir frekansı yok
    Nedeni ve çözümü bilen var mıdır
    Birinde depo neredeyse bitecekken doldurdum sanırım o günden sonra başladı en az 1 yıldır çözüm bulamadım
    Şamandıra dediler
    Depo hava basınç dengeleyici bir delikten bahsettiler özel servise gösterdim bilemedim dedi
    Son yabanci bir video buldum motor bağlantı hortumunda tıkanıklık gibi birşey diyor fakat emin olamadım o yüzden elletmedim ustaya
    Bir sonuç bulamadım
    Bilgilendiren olursa sevinirim

• Mert GFL kullanıcısına yanıt

Yakıt göstergenizin çalışması normal mi peki? Yani depo boşa yakınken yarım depo gösterme gibi olması gerekenden az ya da fazla gösterme durumu var mı?

• Arkadaşlar merhaba, daha önce de yazmıştım kasislerden geçerken özellikle yüksek ve geniş olanlardan, arka taraftan ''tak'' diye bir ses geliyor. Serviste arabanın altını üstüne getirdik, bakmadığımız yer kalmadı, aracın altını dakikalarca incelediler ama sesin kaynağını bulamadık. Aksi gibi servisin olduğu yerde de benzer bir kasis olmadığı için sesi duyuramadım da ama ben her gün evden işe işten eve giderken bu sesi duyuyorum, rahatsız edici olmaya da başladı, başına gelen var mı?

• Elky kullanıcısına yanıt
    Başka anormal durum yok sadece pompa atıp duruyor

• hguresci kullanıcısına yanıt
    Merhaba çok teşekkürler yorumunuz için muhtemelen D2 powershift çift kavramalı şanzımanlarda çoğu kişi bu sesi duymakta ya da dikkat edilince duymakta normal kabul edicez anladığım kadarıyla. Şanzıman yağı değişimlerini 40 bin km de bir aksatmamak gerekiyor mutlaka.

• 2011 s60 t4 var hava filitresi alt kapağı nerden bulurum.. birde hangi yağ numarası oluyor

• Mert GFL kullanıcısına yanıt

Hocam oncelikle gecmis olsun. Bu durum bende onceleri haftada bir olmaya basladi. Sonrasinda surekli hale geldi. 2 lt doluyor pompa atiyordu. Bu asiri benzin dolumundan kaynaklaniyor. Carbon canister olmasi lagzim parcanin adi. Boru filtre depo kapagi agzi herseye baktirdim. Yetkili servis kronik oldugunu soyleyip dogrudan degisimini yapti. Sorun cozuldu. Gecen sene yanlis hatirlamiyorsam 1500 lira civarinda degisim saglamislardi. Yanlis hatirlamiyorsam benzin buharini tutan bir parcaymis. Kuvvetle muhtemel pompa attiktan doluma devam edilmistir. O parcanin ici benzin dolunca iptal oluyor.

• Arkadaşlar merhaba.

Bugün akşam saatlerinde 20-30 km hızla şehir içi trafikte ilerlerken araç birden "şanzıman düşük performans" uyarısı verdi. Gaza bastığım zaman araç sanki boştaymış gibi tepki vermedi. Aracı durdurup geri çalıştırın uyarı gitti araç eski haline döndü. Sıkıntı neyden olabilir başına gelen bilgisi olan var mı? Araç 2014 d2.

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 19 Kasım 2022; 20:13:34 >

• nitroture N kullanıcısına yanıt

Sayın nitroture, bu bazen şanzıman yağının eski olmasından veya yağ kaçağından kaynaklanabiliyor, bazen ufak bir kablodan, bazen de direkt şanzımanda sorun olduğunu gösteriyor. Yurtdışında T5 araçta başıma gelmişti. Eminim göstermişsinizdir bir yere, eğer yapmadıysanız bir an önce göstermenizde fayda var.

• Çok sessiz buralar, son zamanlarda pasta cila, boya koruma, seramik kaplama yaptıran var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nitroture N kullanıcısına yanıt

Bir önceki T4 aracımda başıma gelmişti. Şanzıman yağ kaçırıyormuş, seviye azalınca dediğiniz gibi sabah ilk çalıştırma sonrası az bir zaman sonra anlattığınız gibi oluyor sonra gün içinde tekrar uyarı vermiyordu. Sonradan aracı park ettiğim yerde kaçağın izlerini görmüştüm. Serviste halletmişlerdi.

• @Howheentered @gyneco Cevaplarınız için teşekkür ederim. Geç yazıyorum kusura bakmayın.

Aracı gösterdim, bazen anlık bir hatadan dolayı bu uyarının olduğunu tekrarlarsa o zaman bakmanın daha faydalı olduğunu söylediler. İnternette daha önce bu arıza kodundan dolayı yetkili servise giden kişilerin yorumlarını okuyunca yetkili servis de aynı yorumu yapmış.

• 
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.