TV görüntü beyaz oluyor
Vaillant vSmart Pro Akıllı Oda Termostatı
Sizlere bilgi paylaşmak istedim,
Bugün Vaillant Intro Kombim için vSmart Pro modülasyonlu termostat satın aldım ve servis yetkilisi kurulumu yaptı. İlk izlenimlerim.
Cihazın E-Relax ile farklı sürekli enerjiye ihtiyaç duyması, Mikro USB girişi işe 5 Volt ile beslenmektedir. Cihaz görünümü şık bir ürün hem duvar hem de düz zemin için aparatları var ve enerji girişleri de buna göre özelleştirilmiştir.
Cihazın kombi ünitesi enerjisini kombiden almakta ve kolaylıkla monte edilmektedir.
İlk izlenimlerim, beklediğim gibi uygulamanın hatalarının olması. Bu tip büyük firmalar maalesef cihazlardaki kalitesini uygulama ve elektronik tarafında gösteremiyorlar.
1-) Uygulamada öncelikle kayıt işlemini yaparken yer seçmeniz gerekiyor, ancak listedeki hangi ili seçersek seçelim kayıt işlemi olmuyor.
2-) Uygulama yükleme esnasında girdiğiniz bazı ayarların yeniden değiştirilmesi için gerekli olan yere girerken şifre hatası veriyor. Bu nedenle ilk ayarları mutlaka doğru yapın.
3-) 3 adet zaman ayarı var.
4-) Türkçe dil seçeneğinde hatalı çeviri var bu nedenle ben ingilizce kullanıyorum.
5-) Başka bir telefona uygulama paylaşımı var.
6-) IFFTT ile senkronizasyonu yok, kanımca E-Relax aktif durumda, bu model henüz entegre edilmemiş
7-) Banyo suyunun ısısını uzaktan yönetebiliyorsunuz.
8-) Sistemi entegre edince, kombi üzerinde On yazısı çıkıyor ve süreç otomatik hareket ediyor.
9-) Lokasyon alamadığından dış hava sıcaklığına göre işlem yapamıyor.
İlk gün için yazacaklarım bunlar, bugünkü yaşadıklarıma göre değerlendirmem 5 üzerinden 3, ilerleyen zamanlarda gelecek güncellemeler ve kış süresince termostat ve modülasyon verimine göre bu değer yükselecek mi düşecek mi göreceğiz.
|
Bulaşık Makinesi Sepeti Boyası
|
30 amper çeken bir devreye 20 amper batarya takmak
|
1,4 amper akım çeken kapı kepenkini ups ile beslemek
|
GATOR Akıllı Çocuk Güvenlik Takip Saati %50 İndirimli
|
Acil Durum Formatı ve HDD güvenliği
|
Tefal Actifry Tamir Konusunda Deneyimli Arkadaşlar
|
2000 civarı oyun makinesi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware