Şimdi Ara

VOLVO S40 1.6D FİYAT KARGAŞASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR VOLVO S40 1.6D ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK FİYAT KONUSUNDA SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM İNTERNETTEN ARASTIRDIGIMDA 2007-2008 MODEL 90-100 BİN KM DEKİ ARASÇLARA 40-42 BİN TL FİYAT VERMİŞLER BUNLAR YÜKSEK RAKAMLARMIDIR YOKSA GERÇEKTEN VOLVONUN PİYASASI BUMUDUR SİTESİNE BAKIYORUM ANAHTAR TESLİM 50.000 TL CİVARINDA ORTADA BİR TEZAT VAR SİZLEREDE BİR DANIŞMAK İSTİYORUM...YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

• 2008 öncesi kasalar makyajsız, onların piyasası düşük... 2008 model sonrası makyajlı kasalar ise tam tersine çok değerli
  • bir de ek olarak volvo da donanım olayı da ayrı bir mevzu donanımları inceleyin fiyatları o şekilde değerlendirin, başka sorunuz olursa cvplayabilirm....
  • güzel araba ama otomatik yok sanırım, 90-100bin yüksek km gibi geldi bana, 40bin bütçe ayırdığınızı düşünürsek eminim daha düşük km araç bulunur.
  • ben bütçe olarak 40.000 tl ayırdım...direk kullanıcısından almak istiyorum ama fiyatlar dediğim gibi el yakıyor galerilerde bulnabiliyor ancak onada hiçbir şekilde güvenemiyorum....donanım çok önemli değil benim için sunroof vs gibi şeyler olmasada olur...
  • s40 da 3 donanım var,küçükten büyüğe doğru; prime-premium-dynamic. 2008 s40 dynamicin piyasası 45bin tl. dir. volvo sitesinde gördüğünüz fiyat listesinin altındaki maddelere bakarsanız verilen fiyatların baz model fiyatları olduğunu görürsünüz. yani sunroof için,cruise control için vs. vs... ek ödemeler yapacaksınız ve sıfır s40 dynamicin fiyatı yaklasık 60bin tl olacak. donanım önemli değil demişssiniz o zaman 40bin tlye rahatça premium bulabilirsiniz. Bu arada sitelerde premium araçlar dynamiclerin kategorisine konuluyor.art niyet yoktur muhtemelen ama bilinki dynamiclerin sürücü koltuğu elektrikli, ve direksiyonun üzerinde cruise control tuşları var. inşallah aradığınız aracı bulursunuz...
  • Merhaba Geçen Gün Volvo S40 D2 115 Hp İçin Fiyat Aldım 2010 Model Olanlarda Dynamic Paket Alınca Araç Gayet Donanımlı Oluyodu. Artık Öyle Değil Şimdi Dynamic ve Premium Var Premium Daha Donanımlı Dynamic Pakette Sadece Deri Koltuğa İlave Birkaç Donanım Var Neden Böyle Oldu Anlamadım Ve Bana 65.000 TL Fiyat Verdiler. İstediğim Donanımlar Şuydu Premium Paket'e Ek Olarak Elektrikli Hafızalı Sürücü ve Yolcu Koltuğu Bluetooth Araç Kiti Ve 17 Jant Beyaz Renk Sizcede Fiyat Fazla Değilmi Bir C Sınıfı Arabaya Göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volvo s40 1.6d yakıt tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S40 , s60 ve s80 'e göre daha az değer kaybediyor ikinci el piyasasında. Yakıtttan çekinmezseniz s40 yerine daha üst modellerden alabilirsiniz yakın bir fiyata ikinci elde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.