Şimdi Ara

VOLVO LARDAN ÖLÜ ÇIKMAMIŞ DİYORLAR DOĞRUMU? (VOLVO ALIYORUM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
56.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir söylenti var ortalıkta. bu işin aslı nedir arkadaşlar?

Konu sayesinde burda ve yabancı sitelerdeki belge niteligindeki yazıları okuyup bilgilendim. ardından asagıdaki videoyu izledim. ve volvo alma kararı aldım. aslında corolla xei yi satıp 2002 passat 1.8T alma düsüncem vardı ama volvo S40 T4 almaya karar verdim. hem daha performanslı hemde cok daha güvenli. %10 oranında fazla yakıyor ama olsun deger

asagıdaki video da izlemeye deger adamlar takla atıyor ama hiçbişey olmamıs gibi cıkıyorlar arabadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Ocak 2012; 18:25:40 >

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

VOLVO'larda Ölümlü Kazalar Var mı?

Volvo otomobilleri, güvenlikleriyle ünlüdür. Ancak herhangi bir araçta olduğu gibi, Volvo'larda da kazalar meydana gelebilir.

Yapılan araştırmalar, Volvo'ların diğer araç markalarına göre daha güvenli olduğunu göstermiştir. Örneğin:

• Volvo'nun güvenlik sistemleri, önden çarpışma ve devrilme gibi ciddi kazalarda ciddi yaralanma veya ölüm riskini azaltmaya yardımcı olur.
    • Volvo'nun İsveç Yolu ve Ulaşım Araştırma Enstitüsü (VTI) ile yaptığı çalışma, Volvo'nun "City Safety" teknolojisine sahip araçların diğer araçlara göre %40 daha düşük ölümcül kaza riskine sahip olduğunu ortaya koymuştur.

Bununla birlikte, "Volvo'larda ölümlü kaza yok" iddiası doğru değildir. Her ne kadar Volvo'lar güvenli araçlar olsa da, kazalarda ölümlü sonuçlar her zaman mümkündür.

Volvo'nun ölümlü kazaları hakkında resmi istatistikler mevcut değildir. Ancak, çevrimiçi veritabanları ve haber kaynakları, Volvo'larda meydana gelen ölümlü kazaların örneklerini göstermektedir. Bu kazalar, genellikle aşırı hız, dikkatsizlik veya diğer sürücülerin hatalarından kaynaklanmaktadır.

Sonuç olarak, Volvo otomobilleri yüksek güvenlik standartlarına sahip olsa da, herhangi bir araçta olduğu gibi, kazalarda ölümlü sonuçlar mümkündür. Volvo satın almadan önce, güvenli sürüş uygulamalarına uymanın ve aracınızın bakımını düzenli olarak yaptırmanın öneminin farkında olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu yalan hikayeyi duyan insan araştırma yapma gereği bile duymadan bunun yalan olduğunu muhakeme yeteneğiyle çözmesi lazım. bu muhakemeyei yapamayanlar ise senin gibi soru soruyorlar. soru sormaya gerek yok az bir zeka + az bir mantık bu sorunun cevabını vermeye yeter.
    Bu ülkede yaşayan halkın çoğunun, toplumsal yaşam umurunda değil, analitik düşünme, olayları idrak etme yetenekleri zayıf. Birçoğu mikrodünyalarını kurmuş ve çevresinde gördüğü büyük rantların, birgün kendisi için de gerçekleşebileceğini düşünüp bozuk düzenin gönüllü bir üyesi oluyor.

Halbuki sürekli kaybettiğinin, hayat kalitesinin giderek düştüğünün farkında değil!!!
  • evet volvo meleği volvo marka araçları koruyormuş ondan.volvoda bir araba ve teneke yığını diğerleri gibi kazanın oluş şekli vs hepsi bir bütün olarak ele alındığında volvolarda da ölümlü kazalar olmuştur.

Orijinalden alıntı: santorius

bu yalan hikayeyi duyan insan araştırma yapma gereği bile duymadan bunun yalan olduğunu muhakeme yeteneğiyle çözmesi lazım. bu muhakemeyei yapamayanlar ise senin gibi soru soruyorlar. soru sormaya gerek yok az bir zeka + az bir mantık bu sorunun cevabını vermeye yeter.

nerden biliyorsun arastırmada bulunmadıgımı? saab ve volvo dan emniyet konusunda ümitliyim.
    konuyu acma sebebime gelince bizzat şahit oldugunuz bir olay falan vardır ondan sordum. kulaktan dolma bilgilere ihtiyacım yok yani

Cold Fusion Energy, Inc.
  • arkadasin resim koymasina gerek yok, istatistiksel olarak imkansizi soruyorsunuz
    Nerden çıktı bu SUPERB YAA!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 31 yaşındayım, şu yaşıma kadar sadece otomobil için değil bir çok konuyla ilgili bir sürü abartma, sallama, palavra..vs duydum/okudum..ama böylesini ne gördüm/ne duydum..kim sıkmışsa helal olsun..

edit: şimdi düşündüm de herhalde bunun bir üstü şu olur..."oğlum biliyonmu, volvoya ölüyü koyuyormuşun, diri olarak alıyormuşun"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 19 Ocak 2012; 9:35:33 >
  • Babamin arkadasi99 model s80le otobanda buzda kontrolunu kaybedip 10dan fazla takla atti kemer ezikleri ve bikac kucuk kesikle kurtuldu araba perte cikti ama tavanda neredeyse ezik bile yoktu sadece cizik ve gocuk olusmustu
    arabanın resmi olucak kazadan sonra cekilmis bulabilirsem Buraya editlerim
  • Öldürmeyen Allah Öldürmez, Bu Dünyada Kısmetin Bittiyse Her Şekilde Gidersin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil27 -- 19 Ocak 2012; 9:50:34 >
    2012 Mazda 3 Dizel
  • ne şehir efsaneleri var. salla salla vur duvara..
  • arkadaşlar daha yeni yarattığım yalanımı sunmak isterim size

geçen akşam kim 500 bin ister programındaki bir sorudan esinlendim

Lokman hekim ölümsüzlüğün sırrının yazdığı kağıdı yere düşürünce yerden volvo fabrikası çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VOLVO LARDAN ÖLÜ ÇIKMAMIŞ DİYORLAR DOĞRUMU?

doğru, şimdiye kadar sadece 1 kişi ölmüş oda yukarda resimde araçtaki kişi...

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Niye şirketin Azrail'le sozlesmesimi varmış

Belki Azraile rüşvet veriyorlardır ne biliyorsun

Orijinalden alıntı: santorius

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Niye şirketin Azrail'le sozlesmesimi varmış

Belki Azraile rüşvet veriyorlardır ne biliyorsun

Sözleşmede söyle bı madde varmış
    Aga volvonun icinde dokunmuyorsun araçtan inince mal senin ne istersen yap ..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.