Şimdi Ara

Polise kamera kaydı vermek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben kendi evime gecen sene kamera taktırdım 4 adet 7 27 saat kaydediyor taksitle yaptırdım neyse. yaptırma sebebim bu komşuların cocukları yüzünden aracları ciziyorlar...şimdi kim ne yapıyor belli oluyor.


    şimdi kavgalı olduğum birinin aracına vurup kacmışlar ben başa sarıp izledim videoyu vuranın plakası gözüküyor şimdi bu adam karısını bizim eve yollamış annemle kaydı istiyor kendi gelemiyor utanmasından.(küfürler etmişti daha önce...

    vermiyorum dedim dediki polise vereceğim senide.. karı bildiğin cazgırrr...


    polis zorla alabilrimi kaydı ? yoksa silecem kaydı falan



  • 7/27 kayıt eden kamera mı varmış. Nerden aldınız hocam bende aliyim taksitle..

    Polis gelip sizden zorla alamaz sonuçta. Anca ricada bulunur. Evinize girmek için zaten izin alması gerekir. Bununlada hiç bi polis uğraşmaz. Eğerki delikanlılık bende kalsın derseniz verin kayıtları adama kendi karakterinden utansın. Yok gerçekten buyuk bi kavga sonucu ortaya çıkan bir durum ise silin kayıtları gitsin. Polis geldiğinde en son kayıtları atıyorum 3 günlük alıyor. Eski kayıtlar silinmiş dersiniz. Hatta çarpan adama ulaşıp kamera kayıtları bende. Banka hesabıma parayı yolla yoksa seni polise şikayet ederim deyip krizi fırsata bile çevirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 1 Temmuz 2016; 10:32:59 >
  • Polis Savcılık yazısıyla gelir kamera kaydını talep eder. Siz de dersiniz ki benim kamera kayıt sürem 3 gün - 7 gün - 1 gün, döngüsel olarak yazıyor. O yüzden o güne ait kayıt yok.
    Sonra polis bir tutanak yazar kamera kaydı 3 günlük olduğundan ilgili tarihte kayda raslanmamıştır diye, bir imzanızı alır gider.

    Ama ben olsam kaydı yedekler verirdim. Adam kendi küfürlerinden utansın.
  • Ben ilk etapta verirdim kaydı. Adam size muhtaç sonuçta. Belki aranızdaki husumeti bile bitirirdi bu konu.
  • Verme kardeşim sil gitsin sorarlarsa da o ara kayıtta değildi de.Hem millete küfür et hemde polise vericem falan ayak yap.Hadi oradan bunlara iyilik yaramaz yarın bunu unutur daha fazlasını yaparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerimdeki kameralar da 7 / 30 kayıt yapıyor. Savcılık izni olmadan kayıtlarınızı gelip alamazlar. Yalnız rica edip izleyip, telefonlarıyla fotoğraf veya video kaydı yapabilirler. Size saygısızlık yapan biri için iyilik yapıp-yapmamak ben şahsen yapmazdım. İnsanlar hiç ölmeyecekmiş gibi, hiç muhtaç olmayacaklarmış gibi yarınını düşünmeden hareket ediyorlar.
  • -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    benimki 40 gün kayıt yapıyor sonra siliyor 2 tb hdd var içinde bu arada kaydı sildim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: homes

    benimki 40 gün kayıt yapıyor sonra siliyor 2 tb hdd var içinde bu arada kaydı sildim

    İyi etmişsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.