Şimdi Ara

VOLVO'DAN 4 SİLİNDİR 2 LİTRE 450 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drive-E konsepti T6 motor anladığım kadarıyla elektrikli turbo kompresör turbo lagi sıfıra indiriyor çift beslemeli yakıt pompası vs vs videoda detaylı inceleme mevcut

http://blog.caranddriver.com/volvo-triple-boost-four-cylinder-engine-has-three-compressors-makes-no-less-than-450-horsepower/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 2 Mayıs 2015; 6:58:46 >

• Bu motor seri uretim araclarda eger 300.000 km gbi psikolojik bir rakami sorunsuz tamamlar ise degisen olmadan motora ,tarihe not dusun derim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 8 Ekim 2014; 21:13:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo için büyük Türkiye'de yaşayanlar için adım bile değil ne yazıkki . Bize 1.6 dan yukarısı haram

Geçen konuda Volvo yu performans konusunda eleştirmiştim ancak bazı motorları var ki gerçekten helal olsun dedirtiyor bu da onlardan biri olacak .

Güvenlik + Performans + Tasarım da daha çok gençlere hitap etse ( V40 R design misal ) Dehşet olacak . Şöyle 3 serisi kıvamında genç arabası olsa tamamdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Ekim 2014; 21:12:41 >
  • Volvo'nun turbo benzinli motorları çok başarılı oluyor. Bu motor ülkemize fazla gelir, çok başarılı bir motora benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Bu motor seri uretim araclarda eger 300.000 km gbi psikolojik bir rakami sorunsuz tamamlar ise degisen olmadan motora ,tarihe not dusun derim.....

1 milyor mil yapar
  • 2.0 dizele binemeyen bizler için benzin 2.0 peeh. Ama başarılı alet gelse keşke
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Volvo reyiz bu aralar costu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimde 2 turbo + birde elektrikli turbomu var bu motorda bol bulmuşlar arkadaş bize çok fazla gelir bizimkilere tek turbo bile fazla.
  • Lanet olası ötv yüzünden 10 15 tane ancak satar

• Çİft yakıt pompası ve elektrikli turbo ha, vay canına ..
  • Volvo'nun Polestar serisi var ki bizim icin ruya olsa da kullananlar kendilerine " kamcilamak " terimini yasam stili haline donusturmus diyolla.

• 2.0 motor,hem de benzinli.....

buralarda tutmaz, amerikada falan iş yapar
  • Volvo güzel işlere imza atıyor son yıllar da Hyundai ve Volvo diyorum izleyip görelim .
  • Yukarıda dendiği gibi Türkiye'ye fazla. 2.0 olduğundan değil başarılı olsa gene tutmaz ilginçliğimiz var biraz marka bazında.
  • V40 gibi spor tasarımı s60 ta sunarsa spor body kiti yeterli tasarım güvenlik spor sürüş konfor hepsi bi arada kaymaklı kadayıf olur

Burada 3 silindir performanslı motorlar yolda

• quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

2.0 motor,hem de benzinli.....

buralarda tutmaz, amerikada falan iş yapar

Amerika ya sağlam bir çıkartma yapacak

• Motoru yapmışlar ama hangi modele konulacak belli değil. Ama güzel değerlere sahip. Umarım kısa sürede uygulamaya geçer

• 2.0'dan 450 hp çıkaran 1.6'dan en az 350 hp çıkarır:)) çıkarsın alalım da ferrari falan kovalayalim:)

• Videodaki S60 ın sesi müthiş yanlız.
  • Volvoyu almayan basiretsiz idarecileri, işadamlarını kınıyorum.s....b......tan araziler Şişli vb yerde diye milyar dolar seviyesinde satıldı, ne anlıyorsun betondan, inşaattan,arsadan al sana kupon marka.sonra da cari açık yüksek diye milletin anasını ağlatırsınız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.