< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güzel bir konu olmuş
Bir aracın temel yapısını şasi oluşturur Motor direksiyon vs farketmez şasi değişmedikce araç aynı araçtır günümüzde bunu biraz daha geliştirip adına platform diyorlar yani üretim bandı aslında ama benim bildiğim kadarı ile herşey şasiyle ilgili |
Makyajlı Kasa ve Yeni Kasa Arasındaki Fark
Otomotiv sektöründe, "makyajlı kasa" terimi, bir aracın dış ve iç tasarımında yapılan önemli güncellemeleri ifade eder. Bu güncellemeler genellikle aracın ömrünün ortalarında yapılır ve aracın rekabet gücünü artırmayı amaçlar.
Makyajlı Kasa Nasıl Anlaşılır?
Makyajlı bir kasayı yeni bir kasadan ayırt etmenin birkaç yolu vardır:
Araçlarda Makyajlı Kasa Ne Demektir?
Araçlarda makyajlı kasa, aracın mevcut neslinin güncellenmiş bir versiyonudur. Bu güncellemeler, aracın görünümünü, özelliklerini veya performansını iyileştirmeyi amaçlar.
Makyajlı Kasa Ne Demek Honda?
Honda araçlarında makyajlı kasa, aracın ömrünün ortalarında yapılan bir dizi tasarım ve özellik güncellemesi anlamına gelir. Bu güncellemeler, aracın rekabet gücünü artırmayı ve müşteri çekiciliğini geliştirmeyi amaçlar.
Makyajlı Kasa ve Yeni Kasa Arasındaki Temel Farklar:
Makyajlı bir kasa satın almayı mı yoksa yeni bir kasa beklemeyi mi tercih edeceğin, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Daha az kapsamlı güncellemelere ve daha düşük bir fiyata razıysan, makyajlı bir kasa iyi bir seçenek olabilir. Ancak en son özellikleri ve teknolojileri istiyorsan, yeni bir kasa beklemek daha iyi bir seçim olacaktır.
|
|
|
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 28 Şubat 2015; 23:52:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|
|
|