Şimdi Ara

Volvo C60 Otomatik Frenleme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volvo C60'ın otomatik frenleme sisteminin basına tanıtılması sırasında yaşanan "EPIC FAIL"

• iyi de bunun üstünden epey bir zaman geçti..
  • en azından uğraşıyorlar ve eski konu
  • Mağara..
  • Volvo C60 yeni çıktı galiba. O kadar takip ederdim de gözümden kaçmış. -Bakınız Volvo S60-

Konuya gelirsek 2 yıl öncesinin videosu sanırım hatayı çözmüşlerdir.
  • İki ay kadar önce forumda verilen karşılaştırma videosunda Volvo rakiplere ders verdi halbu ki.. Konunun iyi niyetle açıldığına inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S60'a C60 diyen VW'ci VOLVO'nun açığını yakaladığını zannederek hemen koşmuş foruma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus motor sistem arızası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar en azından uğraştı bu sorunu düzeltti.Zaten bu sistemlere sahip araçlar satılırken uyarısıda yapılıyor.Sisteme tamamen güvenmeyin her an dikkatli birşekilde hazır olun diye.
    Bizim ülkemizde bizim tasarladığımız bir araç olsaydı tüm haber siteleri manşette bu olayı verir.Yerden yere vurur aracın çıkmasını engellerdik.Herşeyin en iyisi Alman japon malı der kendimizi yerden yere vururduk
  • Mercedes videosunda ortam sisli olduğundan dolayı sensörler seçemiyor galiba.
  • Bunu izle Vw'ci.Zaten Passat nerdeyse minibüse girecek.
  • Otomobil elektroniklerine güvenmeyin, kendinizi onlara teslim etmeyin. Kendimiz geliştirelim, eksikliklerimizi eğitim ve deneyim bile giderelim en iyisi budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Bunu izle Vw'ci.Zaten Passat nerdeyse minibüse girecek.

Passat'a çok güldüm , demek ki marka ne olursa olsun bu sisteme güvenmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Passat'a çok güldüm , demek ki marka ne olursa olsun bu sisteme güvenmemek lazım.

Aynen diyorum ya minibüse girecek.

Volvo yine vurmuyor,ama yinede hiçbir sistem insan kadar iyi tepki-sonuç veremez.

• quote:

Bu videoda da en iyisi Volvo heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.