Volvo'nun gelecek dönem üretim modelleri hakkında da fikir verecek olan Volvo C30 Design Concept, Türkiye'de ise 2007 yılında satışa sunulacak.
Volvo'nun yeni yüzünü yansıtan modern, spor, hızlı ve en küçük aracı Volvo C30 Design Concept'i, 2006 yılının eylül ayında Paris Motor Show'da tüm dünyaya tanıtılmadan önce ocak ayında Detroit Motor Show'da gün yüzüne çıkacak. Volvo'nun gelecek dönem üretim modelleri hakkında da fikir verecek olan Volvo C30 Design Concept, Türkiye'de ise 2007 yılında satışa sunulacak .
Önden fena değil de, arka bölüm biraz garip gözüküyor bu fotoğraftan...
küçükken tv de jetgiller diye bi çizgi film izlerdim
dikkatimi çekioda arabalar artık gittikçe ordaki araçlara benziolar bi uçmadıkları eksik yane
öğğğğğğğğğ ne bu yaaaaaaaaa arabamı ne bu açıklayacak varmı
Araç bu arkadaşlar.....En azından gerçeğe en yakın konsept bu...
bunların birbiriyle hiç alakası yok. İlki bariz belli konsep arabası. Mesela ön taraf tek parça resmen. Fakat ikinci de çok farklı çizgilere sahip.
s40 ı kısaltıp kompakt sınıfa giricekler
daha evvel bunu bmw de yapmıştı.
tutar mı tutmaz mı bilinmez.
ancak kaliteli ve güvenli olduğu kesin 6 ay içinde piyasaya çıkar.bize gelmesi yıl sonu
bunların birbiriyle hiç alakası yok. İlki bariz belli konsep arabası. Mesela ön taraf tek parça resmen. Fakat ikinci de çok farklı çizgilere sahip.
ben resmi sitesinden aldım o resimi yani kendim çizgileriyle oynayamam ki =)
yaw bu arabayı geçen senelerde görmüştüm tv de. galiba tasarımcıları 3 tane bayan.arabayı tasarlamak için bayan sürücüler arasında anket yapmışlardı.kırmızısını görmüştüm.cnnturk te 360 dizayn diye bi programdı galiba.
Hocam gerçekten çok iyi olmuş. Bir volvoyu spor olarak ta beğendim ya vallaha helal olsun yapan adama ........
quote:
Orjinalden alıntı: byurt
Hocam gerçekten çok iyi olmuş. Bir volvoyu spor olarak ta beğendim ya vallaha helal olsun yapan adama ........
adam değil kadın
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
yaw bu arabayı geçen senelerde görmüştüm tv de. galiba tasarımcıları 3 tane bayan.arabayı tasarlamak için bayan sürücüler arasında anket yapmışlardı.kırmızısını görmüştüm.cnnturk te 360 dizayn diye bi programdı galiba.
hıms sanırım en gerçekçisi bu olmuş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme