Şimdi Ara

Renault yeni SUV aracının ismini açıkladı: İşte ilk görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Renault, uluslararası pazarlara yönelik yeni bir crossover piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Renault Kardian olarak adlandırılacak model 5 Ekim'de Rio de Janeiro'da görücüye çıkacak. Fransız otomobil üreticisi aracın tasarımı hakkında ipuçları veren ilk tanıtım görüntülerini de yayınladı.

Ayrıca Bkz.MG Cyberster'ın teknik özellikleri paylaşıldı

Renault Kardian, Renault Duster'dan daha küçük B sınıfı bir kompakt SUV olacak. Araç ilk olarak Latin Amerika pazarında piyasaya sürülecek ve daha sonra diğer bölgelerde boy gösterecek. Renault'nun Avrupa dışındaki pazarlara yönelik yeni model ailesinin ilk temsilcisi olacak.

Tanıtım videosunda göze çarpanlar

Yeni Renault Kardian'ın hangi özelliklere sahip olacağı henüz bilinmiyor. Ancak, yeni crossover'ın daha önce piyasaya sürülen Dacia Sandero Stepway'in Renault versiyonu olması muhtemel. Şimdilik sadece şirketin yayınladığı kısa görüntülere bakarak fikir sahibi olabiliriz.

Teaser görüntülerde araç sportif hatları, şişkin bagaj kapağı, damla şeklindeki arka lambaları ve ana gövde rengiyle kontrast oluşturan tavanı ile ön plana çıkıyor. Renault tasarımcılarının başarılı Captur imajından yararlanmaya devam ettikleri açık.

Fransız otomobil üreticisi SUV modellerine "K" harfi ile isim verme geleneğini sürdürüyor (Koleos, Kadjar, Kwid ve Kiger). Renault Kardian'ın motor seçenekleri hakkında henüz hiçbir ayrıntı yok. Aracın teknik özelliklerini ve fiyatını 25 Ekim'deki etkinlikte öğreneceğiz.

Kaynak:https://www.motor1.com/news/683882/renault-teases-kardian-suv-debuts-october/

• Artık markalar sadece SUV üretir oldu . Her ne kadar SUV araçları daha çok sevsemde artık SUV görmekten sıkıldım desem yalan olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sedanlarda sedan, değil değişik yüksek bir şeyler yapıyolar artık çoğu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gözüme en hoş gelen araba tipi SW, onu da her firma beceremiyor, passatın SW modelini çok güzel mesela

• hömmgüzel kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, Citroen de C5X için "yeni Sedan" diyor mesela, araca resmen aşığım ama bu sedan filan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 29 Ağustos 2023; 14:43:09 >

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Geçen ay C5 Aircross aldım. Bir araç bukadar mı konforlu olur. Yol sesi yok motor sesi yok 120 130 giderken evde koltukta oturur gibi gidiyorsun. Süspansiyon diğer lüks araçlara göre çok ileride. Fiyat olarak aynı segmenttekilerin yarısı. Otonom sürüşe kadar her şey var. Citroen bu işi iyi yapıyor.

• İsmini sürekli değiştiriyorlar, bu şekilde pazarda tutunmaları zorlaşıyor. Salak mı bunlar? Clio, Megane gibi devam ettir işte ismini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardashian koysalarmis ismini

• ikide bir zırt pırt isim değiştiren reno nereye varmak, ne yapmak istemektedir

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın. Sıfır mı aldınız, birde dizel mi benzinli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aretra A kullanıcısına yanıt
    2020 40 bin de benzinli aldım. Sıfırını test ettim ama yeni kasanın koltukları daha sert. Eskisindeki ev koltuğu hissini vermiyor. Teşekkür ederim.

Öyle bi anlatmışsın ki C5 değil sanki porsche cayenne almışsın abartmayın bi şeyi

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Bak ben senin gibi tiplerle hiç uğraşmıyorum C5 Aircross konfor yazıp YouTube’dan arattır 1.4 milyona ona Cayenne alabiliyorsan git onu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 29 Ağustos 2023; 18:29:17 >

C5 aircross dandik bir araç . Daha önce kullandım memnun kalmayıp sattım .

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Benimde ne sevmediğim kasa tipi. Bana yaşlılığı emekliliği çağrıştırıyor😅

• Başka ülkeler neyse de Türkiye de SUV arabalar çok yakıyor. Normal hatchback arabalar örneğin ortalama 4-5 litre yakarken SUV arabalarda 7-8 lere bile çıkıyor. Benzinli arabalarda çok daha fazla bu oran. İnsanlar trendi yakalamaya çalışıyor ama aldıktan sonra hiç sürmüyorlar arabayı bu yakıt masrafları yüzünden.

Bide deposu fazla olduğu için depoyu fullerken çok geliyor göze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 29 Ağustos 2023; 19:37:26 >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Hocam Fransizlara bir on yargi var. Dayaniksiz cabuk bozulur gibi (eski renom yolda birakti beni) ye ni nesil nasil hala aynimi?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Senin daha cebinde Megane alacak paran yok ne C5 i ahsjdjdjsk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Renault kendini aşmaya devam ediyor. Yeni arabaları güzel artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.