|
Bildirim
Kardashian koysalarmis ismini
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 29 Ağustos 2023; 14:43:09 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle bi anlatmışsın ki C5 değil sanki porsche cayenne almışsın abartmayın bi şeyi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 29 Ağustos 2023; 18:29:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
C5 aircross dandik bir araç . Daha önce kullandım memnun kalmayıp sattım . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başka ülkeler neyse de Türkiye de SUV arabalar çok yakıyor. Normal hatchback arabalar örneğin ortalama 4-5 litre yakarken SUV arabalarda 7-8 lere bile çıkıyor. Benzinli arabalarda çok daha fazla bu oran. İnsanlar trendi yakalamaya çalışıyor ama aldıktan sonra hiç sürmüyorlar arabayı bu yakıt masrafları yüzünden. Bide deposu fazla olduğu için depoyu fullerken çok geliyor göze. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 29 Ağustos 2023; 19:37:26 > |
|
Hocam Fransizlara bir on yargi var. Dayaniksiz cabuk bozulur gibi (eski renom yolda birakti beni) ye ni nesil nasil hala aynimi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |